Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 933
- 934
- 935
- 936
- 937
- …
- 1297
- chevron_right
Neesmu speciāliste, bet reduktora gultnis varētu būt izbeidzies? Lai gan viņš parasti gaudojošas skaņas izdveš. Man šobrīd ir tieši tāpat visādas mistiskas skaņas nāk no apakšas gāzējot, kas 100% pieder reduktoram, jo tur gan sazobe nav īsta laba, gan gultnis beidzies.Inferno rakstīja:Tātad, braucot jebkurā robā no apakšās nāk baigā graboņa, it kā būtu akmenis pie bremžu aizsarga iestrēdzis (nē, nav gan). Ja bracot izspiež sajūgu un ripo - klusums, ja braucot iemet neitrālajā un ripo - klusums, uz vietas stāvot ar izspiestu un neizspiestu sajūgu - klusums, gāzējot uz vietas arī klusums. It kā varētu padomāt, ka izspiedējs, bet tad viņam arī uz vietas vajadzētu grabēt, nevis tikai braucot pārnesumā, vai ne...? Es lieku uz kārbu, lai gan grūti iedomāties kas tur varētu būt izbeidzies.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bet kardāns, reduktors ripojot arī griežas, tad būtu jāgrab visu laiku. Man tā skaņa ir tikai braucot pārnesumā ar atlaistu sajūgu, visā pārējā laikā ir klusums.Linda rakstīja:Neesmu speciāliste, bet reduktora gultnis varētu būt izbeidzies? Lai gan viņš parasti gaudojošas skaņas izdveš. Man šobrīd ir tieši tāpat visādas mistiskas skaņas nāk no apakšas gāzējot, kas 100% pieder reduktoram, jo tur gan sazobe nav īsta laba, gan gultnis beidzies.Inferno rakstīja:Tātad, braucot jebkurā robā no apakšās nāk baigā graboņa, it kā būtu akmenis pie bremžu aizsarga iestrēdzis (nē, nav gan). Ja bracot izspiež sajūgu un ripo - klusums, ja braucot iemet neitrālajā un ripo - klusums, uz vietas stāvot ar izspiestu un neizspiestu sajūgu - klusums, gāzējot uz vietas arī klusums. It kā varētu padomāt, ka izspiedējs, bet tad viņam arī uz vietas vajadzētu grabēt, nevis tikai braucot pārnesumā, vai ne...? Es lieku uz kārbu, lai gan grūti iedomāties kas tur varētu būt izbeidzies.
Ā, nu tad jā, ja ar atlaistu sajūgu. Man tā skaņa ir, kad slodze uz reduktoru, nu kad dod čībā, vnk ir pārnesumā ripinoties ir klusums.
It's all about the win
Kur var nopirkt kniedējamas arku uzlikas? Vajag 2 gab priekšai.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Vai kāds var ieteikt kantori kur var ātri uztaisīt pāris uzlimes?
kādi varianti uzstādīt uz e36 jumta šķērstieņus, lai uz jumta varētu kautko uzlikt??
Kāds var pastāstīt kāds ECU iet automāta vadībai, kurš sanāk ir mazāks par standarta mašīnas ecu? Štekeris ir gandrīz uz pusi mazāks.. un vai ir tāds ecu priekš 5hp10 zf tomāta?
Pārliku stūri un panelī iedegās airbega lampiņa...kā nodzēst? Tikai pieslēdzot pie kompja? Vai ir vēl kāds veids?
P.s. tas pats vecais airbegs ir vietā, sanāca tikai viņu atvienot un pievienot atpakaļ.
P.s. tas pats vecais airbegs ir vietā, sanāca tikai viņu atvienot un pievienot atpakaļ.
Tikai pie kompja, nākamreiz atvieno aķi kad kaut ko dari ar airbagiem un to sensoriem.Armed rakstīja:Pārliku stūri un panelī iedegās airbega lampiņa...kā nodzēst? Tikai pieslēdzot pie kompja? Vai ir vēl kāds veids?
Vēl var izņemt spidometru un izskrūvēt lampiņu...Armed rakstīja:Pārliku stūri un panelī iedegās airbega lampiņa...kā nodzēst? Tikai pieslēdzot pie kompja? Vai ir vēl kāds veids?
6 cyl kondicioniera ventilatoru var uzlikt neņemot brilli nost?
Pietiek ar to, ka neslēdz aizdedzi kamēr viss ir noņemts.kasp1js rakstīja:Tikai pie kompja, nākamreiz atvieno aķi kad kaut ko dari ar airbagiem un to sensoriem.Armed rakstīja:Pārliku stūri un panelī iedegās airbega lampiņa...kā nodzēst? Tikai pieslēdzot pie kompja? Vai ir vēl kāds veids?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Labi, skaidrs...tāpat vēlējos slēgts pie kompja, lai pārbauditu vai tur viss ir ok.Dzhejs rakstīja:Pietiek ar to, ka neslēdz aizdedzi kamēr viss ir noņemts.kasp1js rakstīja:Tikai pie kompja, nākamreiz atvieno aķi kad kaut ko dari ar airbagiem un to sensoriem.Armed rakstīja:Pārliku stūri un panelī iedegās airbega lampiņa...kā nodzēst? Tikai pieslēdzot pie kompja? Vai ir vēl kāds veids?
Starpcitu, 7 pogu obc priekš manis ir par sarežģītu, nesaprotu kā, lai saregulē laiku, vai es nemāku, vai tur ir kāds knifiņš. 
Kondicioniera ventilatoru nevar pagriezt ar roku, tā tam jābūt vai arī gultņi vai kaut kas ir pa galam?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 933
- 934
- 935
- 936
- 937
- …
- 1297