Jautājumi I

Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

29 Mai 2016, 15:59

Halava rakstīja:Kondicioniera ventilatoru nevar pagriezt ar roku, tā tam jābūt vai arī gultņi vai kaut kas ir pa galam?
Brīvi jagriežās.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

29 Mai 2016, 17:13

Inferno rakstīja:Tātad, braucot jebkurā robā no apakšās nāk baigā graboņa, it kā būtu akmenis pie bremžu aizsarga iestrēdzis (nē, nav gan :hahaha: ). Ja bracot izspiež sajūgu un ripo - klusums, ja braucot iemet neitrālajā un ripo - klusums, uz vietas stāvot ar izspiestu un neizspiestu sajūgu - klusums, gāzējot uz vietas arī klusums. It kā varētu padomāt, ka izspiedējs, bet tad viņam arī uz vietas vajadzētu grabēt, nevis tikai braucot pārnesumā, vai ne...? Es lieku uz kārbu, lai gan grūti iedomāties kas tur varētu būt izbeidzies.
UP, sarosās, spečuki :gigigi: Karba vai izspiedējgultnis?
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

29 Mai 2016, 17:38

ZzevsS rakstīja:
Armed rakstīja:Pārliku stūri un panelī iedegās airbega lampiņa...kā nodzēst? Tikai pieslēdzot pie kompja? Vai ir vēl kāds veids?
P.s. tas pats vecais airbegs ir vietā, sanāca tikai viņu atvienot un pievienot atpakaļ.
Vēl var izņemt spidometru un izskrūvēt lampiņu...
Tas neko nedod un tas nav atrisinājums! :gigigi:
Airbag lampiņai ir dubults apgaismojums, izņemot spuldzīti tāpat degs airbag lampiņa, tikai blāvāk, pārbaudīts :hahaha:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

29 Mai 2016, 17:40

Armed rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, ka braucot pa bedrēm un nelīdzenumiem no aizmugures nāk tāda kā metāla, dzinkstoša skaņa? Likās, ka varētu būt izpūtēja aizsargzisolācijas materiāls bija nomaucies no stiprinājumiem un sitās pret izpūtēju, tas tika nostiprināts. Bet dzinkstēšana atkārtojas un jau sāk likties, ka šodien jau skaļāk un intensīvāk...rīt vēlreiz braukšu uz bedres un centīšos saprast, kas tur nav kārtībā. Kādas ir jūsu domas, kas tas varētu būt?
No kuras puses nāk skaņa? Ja no kreisās, tad man ir tas pats un esmu manijis vēl kādus 3 e36, kam no aizmugurējās kreisās puses nāk identiska graboņa. Pagaidām vēl neesmu saņēmis pieķerties un atklāt kas tur grab, vienreiz skatijos, uz aci neko neieraudziju. :gigigi:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Atrašanās vieta: Rīga

29 Mai 2016, 18:55

ValtersD rakstīja:
Armed rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, ka braucot pa bedrēm un nelīdzenumiem no aizmugures nāk tāda kā metāla, dzinkstoša skaņa? Likās, ka varētu būt izpūtēja aizsargzisolācijas materiāls bija nomaucies no stiprinājumiem un sitās pret izpūtēju, tas tika nostiprināts. Bet dzinkstēšana atkārtojas un jau sāk likties, ka šodien jau skaļāk un intensīvāk...rīt vēlreiz braukšu uz bedres un centīšos saprast, kas tur nav kārtībā. Kādas ir jūsu domas, kas tas varētu būt?
No kuras puses nāk skaņa? Ja no kreisās, tad man ir tas pats un esmu manijis vēl kādus 3 e36, kam no aizmugurējās kreisās puses nāk identiska graboņa. Pagaidām vēl neesmu saņēmis pieķerties un atklāt kas tur grab, vienreiz skatijos, uz aci neko neieraudziju. :gigigi:
Bremžu diska aizsargs vai suports. :bmw: man personīgi bij pie vainas aizsargs.
Profila bilde
malaciis
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 10 Apr 2015, 10:11
Braucu ar: M52 turbo
Atrašanās vieta: Saldus

29 Mai 2016, 18:59

Sveiki kādas riepas ieteiktu uz style93 J8 ET24 R18 domaju ņemt 225/40 ? Ka butu uz žurku
Profila bilde
māriņš

29 Mai 2016, 19:43

Inferno rakstīja:
Inferno rakstīja:Tātad, braucot jebkurā robā no apakšās nāk baigā graboņa, it kā būtu akmenis pie bremžu aizsarga iestrēdzis (nē, nav gan :hahaha: ). Ja bracot izspiež sajūgu un ripo - klusums, ja braucot iemet neitrālajā un ripo - klusums, uz vietas stāvot ar izspiestu un neizspiestu sajūgu - klusums, gāzējot uz vietas arī klusums. It kā varētu padomāt, ka izspiedējs, bet tad viņam arī uz vietas vajadzētu grabēt, nevis tikai braucot pārnesumā, vai ne...? Es lieku uz kārbu, lai gan grūti iedomāties kas tur varētu būt izbeidzies.
Ganģene.
Profila bilde
Inferno

29 Mai 2016, 21:43

māriņš rakstīja:
Inferno rakstīja:
Ganģene.
Vārpsta?
Profila bilde
māriņš

29 Mai 2016, 23:16

Inferno rakstīja:
māriņš rakstīja:Ganģene.
Vārpsta?
Mana pieredze: sadilst gultnis - vārpsta sāk staigāt - lauž zobratus utt (tas arī grab) un pie viena, par cik beigts gultnis blīvslēgi sāk tecēt.
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i

29 Mai 2016, 23:20

malaciis rakstīja:Sveiki kādas riepas ieteiktu uz style93 J8 ET24 R18 domaju ņemt 225/40 ? Ka butu uz žurku
Ja sēdināts tad ieteiktu 225 35. ;)
Armed
Ziņojumi: 39
Pievienojies: 14 Okt 2015, 23:43
Braucu ar: 323

29 Mai 2016, 23:23

ElvijsR rakstīja:
ValtersD rakstīja:
Bremžu diska aizsargs vai suports. :bmw: man personīgi bij pie vainas aizsargs.

Vairāk liekas, ka no labās puses. Nav bijis laika pieķerties aktīvāk izložņāt...uz ātro īsti nevar saprast, būs jāatvēl kāds ilgāks laiciņš, lai tos aizsargus un suportus pārbaudītu, gan jau tie arī būs pie vainas.
hrusts
Ziņojumi: 160
Pievienojies: 02 Feb 2015, 21:21
Braucu ar: 328 kabrio

29 Mai 2016, 23:31

kompota priekšējie spārni atšķiras no coupe/cabrio????
Profila bilde
Sandiis18
Ziņojumi: 103
Pievienojies: 24 Mai 2016, 18:31
Braucu ar: BMW 325i m50b25
Atrašanās vieta: Dobeles

29 Mai 2016, 23:33

Armed rakstīja:Starpcitu, 7 pogu obc priekš manis ir par sarežģītu, nesaprotu kā, lai saregulē laiku, vai es nemāku, vai tur ir kāds knifiņš. :doh:
jatur ir set kopa ar stundam vai minutem, bet diezgan ilgi jatur.
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

29 Mai 2016, 23:37

hrusts rakstīja:kompota priekšējie spārni atšķiras no coupe/cabrio????
ja, kompotam der no touringa vai sedana,
Armed
Ziņojumi: 39
Pievienojies: 14 Okt 2015, 23:43
Braucu ar: 323

29 Mai 2016, 23:39

Sandiis18 rakstīja:
Armed rakstīja:Starpcitu, 7 pogu obc priekš manis ir par sarežģītu, nesaprotu kā, lai saregulē laiku, vai es nemāku, vai tur ir kāds knifiņš. :doh:

O, paldies, rīt meiģināšu! :super:
Profila bilde
malaciis
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 10 Apr 2015, 10:11
Braucu ar: M52 turbo
Atrašanās vieta: Saldus

29 Mai 2016, 23:43

ElvijsR rakstīja:
malaciis rakstīja:Sveiki kādas riepas ieteiktu uz style93 J8 ET24 R18 domaju ņemt 225/40 ? Ka butu uz žurku
Am un sparni vai arkas nebus javalce ?
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Reputācija: 16

30 Mai 2016, 02:23

malaciis rakstīja:
ElvijsR rakstīja:
Am un sparni vai arkas nebus javalce ?
Galvenais ir ET!
Ja ET būs 3er draudzīgs, tad nav nozīmes vai tev ir R15/16/17/18/19, liekot atbilstošas riepas, ārējais diametrs būs ~vienāds.
Vari mēģināt 225/40 vai 215/40
Profila bilde
Inferno

30 Mai 2016, 06:24

māriņš rakstīja:
Inferno rakstīja:
māriņš rakstīja:Ganģene.
Vārpsta?
Mana pieredze: sadilst gultnis - vārpsta sāk staigāt - lauž zobratus utt (tas arī grab) un pie viena, par cik beigts gultnis blīvslēgi sāk tecēt.
Skaidrs, paldies. Man jau te vēl PM pateica, ka varētu būt reduktora galvenā pāra gultnis, bet nu skaņa vairāk tā kā no kārbas puses nāk, pie tam ik pa retam šķilot motoru viņa mēdz nogaudot :gigigi:
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

30 Mai 2016, 08:39

Armed rakstīja:
Sandiis18 rakstīja:

O, paldies, rīt meiģināšu! :super:
Nekas nav jātur kopā. Nospied set (šeit gan neatceros, vai sākumā jāspiež, ja deg strīpiņas tad nē)uzstādi laiku, nospied set (, uzstādi datumu, nospied set, uzstādi gadu set un viss. Pēc tam ar uhr/dat uzliec uz mazā ekrāniņa ko gribi redzēt.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
70cc
Ziņojumi: 682
Pievienojies: 10 Dec 2013, 22:23
Braucu ar: E36 & E46
Reputācija: 1

30 Mai 2016, 08:43

Mana pieredze: sadilst gultnis - vārpsta sāk staigāt - lauž zobratus utt (tas arī grab) un pie viena, par cik beigts gultnis blīvslēgi sāk tecēt.[/quote]
Skaidrs, paldies. Man jau te vēl PM pateica, ka varētu būt reduktora galvenā pāra gultnis, bet nu skaņa vairāk tā kā no kārbas puses nāk, pie tam ik pa retam šķilot motoru viņa mēdz nogaudot :gigigi:[/quote]

nu tad skaidrs ka kārba ja šķiļot pat nokaucās, es tev prasiju kā kaimiņam lai nodemonstrē, jo esmu gājis tam visam nesen cauri,identiski 1:1 pēc apraksta problēma bija. :)