Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …
- 1297
- chevron_right
jautajums ar xenona spuldzem var noregulet lampas augstumu ?
paldies
paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man lēca ir, es bez lēcas nemaz neliktu Xenonus Ja nu vienīgi miglāsKLAVINS rakstīja:viss vel atkariigs vai ir leeca vai nee, tas arii maina mazliet to nokraasu gaismai,
liec labaak 6000k , buus pasam ir 6000k
kaa arii gaisma bus labaaka nekaa 8000k jo tas jau zilaaks un slapjaa laika vispar neko neredzeesi
kaa arii gaisma bus labaaka nekaa 8000k jo tas jau zilaaks un slapjaa laika vispar neko neredzeesi
Labas cenas.
Labas cenas.
Jautājums par skati, ko teiks skatē par maniem smoked migliniekiem (e marķējums ir) , to sporta bunduli un enģeļacīm, ko laiž, ko nelaiž cauri?
Protams, ka var.KLAVINS rakstīja:jautajums ar xenona spuldzem var noregulet lampas augstumu ?
paldies
Miglinieki paštonēti? Ja rūpnīcas tonētie un ir pareizi noregulēti, tad vajadzētu iet cauri.Kopcis rakstīja:Jautājums par skati, ko teiks skatē par maniem smoked migliniekiem (e marķējums ir) , to sporta bunduli un enģeļacīm, ko laiž, ko nelaiž cauri?
Par bunduli aizmirsu, cik tur tie decibeli drīkstēja būt.
Ja inspektors pamanīs tās 'eņģeļacis', tad ieliks 2.
Nav paša tonētie, nopirkti jau ''smoked'', vot nezinu cik ir manam decibelu, ja engeļacis atvieno no kontakta un iesprauž parasto gabarītu tad piekasās tāpat?
tāpat piekasās, kaut arī viņi atvienoti
nu nav jau tā ka neko neredzēsi.KLAVINS rakstīja:liec labaak 6000k , buus pasam ir 6000k
es braukāju 4 gadus ar 8000k un 100% nesūdzos. Gaisma daudz labāka nekā parastām lampiņām noteikti.
Es gan izbraucot uz štrāsi pēc tehniskās nepaspēju salikt ksenonus atpakaļ un konstatēju, ka kkādas no name lampiņas, kas gāja komplektā ar miglām, spīd diezgan ok, salīdzinot ar 6K ksenonu, vismaz nevar pateikt, ka ievērojami sliktāk, jo tas gaismas tonis ir citāds, kas līdz ar ko uz tumša asfalta uzlabo redzamību... Bet iespējams tas tāpēc, ka lukturi ir tā saudzīgi zemu noregulēti, jo agrāk bij manāmi augstāk (bet tehnisko gāju norm) un tad likās, ka ksenons aizsit tālāk nekā parastās lampiņas, var būt tur tā sāls...
d[-_-]b
Vot kapēc, ja jau atvienoti un netraucēthekukanols rakstīja:tāpat piekasās, kaut arī viņi atvienoti
to no pieredzes teicu , bet man tad bija e46, vienkarsi tad es tirgojos ar visam siim lietaam un naacaas man arii uz savas adas izbraudiit sos visus kelvinus u.t.t visis laika apstaklos , un nonacu pie secinajuma ka 6000k ir optimalakais , vismaz man ta likasRENIO rakstīja:nu nav jau tā ka neko neredzēsi.KLAVINS rakstīja:liec labaak 6000k , buus pasam ir 6000k
es braukāju 4 gadus ar 8000k un 100% nesūdzos. Gaisma daudz labāka nekā parastām lampiņām noteikti.
Labas cenas.
Labas cenas.
Jautājums par Logu un lūkas slēdžiem!
Viņi visi oriģināli nāk ar apgaismojumu??
nevaru saprast vai mani no rūpnīcas nespīd, vai vienkārši izdeguši...
Viņi visi oriģināli nāk ar apgaismojumu??
nevaru saprast vai mani no rūpnīcas nespīd, vai vienkārši izdeguši...
jā visi nāk ar apgaismojumu
Lampiņas var nomainīt, vai jāmaina uzreiz viss slēdzis?
Kas varētu būt pa problēmu, ka nedeg priekšējiem lukturiem tuvās gaismas un gabarīti (tālie uguņi deg)? Itkā uz ātro uzmetot acis uz drošinātājiem, visi bija veseli.
Man vienreiz bija līdzīgi.. Vadi bija sasviluši. Drošīnātāji bija ielikti spēcīgāki..Kas varētu būt pa problēmu, ka nedeg priekšējiem lukturiem tuvās gaismas un gabarīti (tālie uguņi deg)? Itkā uz ātro uzmetot acis uz drošinātājiem, visi bija veseli.
Tur ir maza diode. Var pārlodēt, bet lētāk un ērtāk sanāk citu slēdzi paņemt.Tomash rakstīja:Lampiņas var nomainīt, vai jāmaina uzreiz viss slēdzis?
Skaties, kas ar masas vadiem notiek pie lukturiem.armis rakstīja:Kas varētu būt pa problēmu, ka nedeg priekšējiem lukturiem tuvās gaismas un gabarīti (tālie uguņi deg)? Itkā uz ātro uzmetot acis uz drošinātājiem, visi bija veseli.
Ja būtu problēma masas vados, tad nevajadzētu strādāt arī tālajiem uguņiem. Vai arī es kļūdos?
Visādi mēdz būt. Vai tiešām grūti apskatīties?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- …
- 1297