Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 953
- 954
- 955
- 956
- 957
- …
- 1297
- chevron_right
6. nav airbag?Gropiks rakstīja:ātrais jautājums par instrument paneli ....tagad lieku lampiņas un gribeju zināt vai ir jēga likt man lampiņu čeck engen , ček , ABS ,asc pretbuksešana(laikam), bremžu kluču nodilimu,sprādzēšanās , rolover (kabrim) , un hz zem teperaturas apakšā ir tipa kautkas kūpošs sarkanā krasā. ????
man kabris nāca 318 un iesvapoju m50b25 tapēc mainu paneli.
1.ir aprikots ar to rollover ,bet atslegts
2.ir abs un stradā.
3.nav bremžukluči ar vadu
4.nav čeck kompis, ir parastais plks, datums , temp
5.nav ASC /DSC
6.un varat kāds uzrakstīt ko nozime tas simbols ....
un vai var pārlikt to ekraniņu kur kilometrāžu skaita, jo pāris pikseļi trūkst
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
hvz, izskatās pec kkādas bļodas ar vārošu zupu 
reāli no tā visa vari skrūvēt abs, pārējais tāpat nav vajadzīgs, vēl var bremžu kluču nodilumu dačiku, bet tas jau visu laiku degs, ja vecies sensori vai aprauti vadi ir.
reāli no tā visa vari skrūvēt abs, pārējais tāpat nav vajadzīgs, vēl var bremžu kluču nodilumu dačiku, bet tas jau visu laiku degs, ja vecies sensori vai aprauti vadi ir.
kas ir tā vidējā ar izsaukuma zīmi?
cik ir normala pardosanas cenar15 e34 blekiniekiem?
Sensors kurs parada kad jamaina bremzu kluci.Ruudolfs rakstīja:kas ir tā vidējā ar izsaukuma zīmi?
Bremžu kluči ir blakus!malaciis rakstīja:Sensors kurs parada kad jamaina bremzu kluci.Ruudolfs rakstīja:kas ir tā vidējā ar izsaukuma zīmi?
Tas ir šķidruma līmenis!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Paldies! 
noskaidroju, ka tas atbild par katalizatoriem . kā viņš viņu nočeko hz ,moš lamda padod kadu infu uz paneli .
Man jau pierasts pie 5ls/gb pārreiķinot stulbi sanāk 7e/gb bet nu principā par pāri 15e būtu normāli.Martinsoon rakstīja:cik ir normala pardosanas cenar15 e34 blekiniekiem?
Ja nu vienīgi svaigi vai notīrīti un sakrāsoti, tad var vairāk prasīt.
Vai var ņemt VIENAS DIENAS ATĻAUJU divas dienas pēc kārtas... vajag svētdien vakarā no Sauriešiem līdz Rīgai tikt, un 1dien agri no rīta līdz csdd aizbraukt? Vai viņu tikai vienu reizi - noteiktā laika periodā var ņemt?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
2x vai 3x kalendārajā gadā
1x gadā, ja nemaldos.Fashion rakstīja:Vai var ņemt VIENAS DIENAS ATĻAUJU divas dienas pēc kārtas... vajag svētdien vakarā no Sauriešiem līdz Rīgai tikt, un 1dien agri no rīta līdz csdd aizbraukt? Vai viņu tikai vienu reizi - noteiktā laika periodā var ņemt?
Nemīz un sip tikai vai saīsini maršrutu līdz vienai dienai.
ā, nu re, izrādās tomeŗ var vairāk reizes ņemt.
fašij, 67025777, ieteiktu šo numuru iemācīties no galvas #csdd 
tu tak pie paša csdd gandrīz dzīvo, kam tevFashion rakstīja:Vai var ņemt VIENAS DIENAS ATĻAUJU divas dienas pēc kārtas... vajag svētdien vakarā no Sauriešiem līdz Rīgai tikt, un 1dien agri no rīta līdz csdd aizbraukt? Vai viņu tikai vienu reizi - noteiktā laika periodā var ņemt?
Laikam tomēr jāsagaida rīts un jāpiezvana uz csdd
Es vnk riktīgi negribu 6:00 no rīta 1dien tēst uz Sauriešiem un tad apakaļ 
P.S - es uz to numuru zvanīju un zini ko man minūtes 5 provēja iestāstīt, ka: iespējamais gaidīšanas laiks līdz 30 sekundēm
zbal un noliku klausuli 
P.S.S - 70cc pats saproti, šī tad arī būs tā liktenīgā reize kad būs 99,9% iespēja uzrauties uz CP par braukšanu bez TA
P.S - es uz to numuru zvanīju un zini ko man minūtes 5 provēja iestāstīt, ka: iespējamais gaidīšanas laiks līdz 30 sekundēm
P.S.S - 70cc pats saproti, šī tad arī būs tā liktenīgā reize kad būs 99,9% iespēja uzrauties uz CP par braukšanu bez TA
Hujzin, man pilsētā pēc OBC ir 11l braucot godīgi, īpaši nespīdzinot. Ja bauc kā normāls cilvēks, tad apmēram 14l, kas ir maz pilsētā, manuprāt.cipruss18 rakstīja:es nezinu,vienkarshi braucu
Cipruss, runājot par raudi. Apskaties, kur tev tek un tad domā tālāk.
Negribās ticēt, ka vienkāršu problēmu nevari atrisināt.
Vari atvērt trauku izplešanās, kad motors darbojas (AUKSTAM MOTORAM) un spīdini iekšā ar lukturi, paskaties vai nav burbuļi.
Pēdējais labojis funkyasshit - 15 Jūn 2016, 21:38, kopā labots 1 reizi.
fašij, numurs ir diennakts un nekad ilgāk pa minuti neesmu gaidījis
pats 2013. ņēmu 2x vienas dienas atļauju, takā pieļauju, ka mazāk reizes to tagad paļubom nevar paņemt 
es saprotu ka viš ir diennakts, bet mans gaidīšanas laiks tika pārtraukts pie 4:42Eglitis rakstīja:fašij, numurs ir diennakts un nekad ilgāk pa minuti neesmu gaidījispats 2013. ņēmu 2x vienas dienas atļauju, takā pieļauju, ka mazāk reizes to tagad paļubom nevar paņemt
DNB banka ar ir diennakts, tik tur vnm ir kkādas problēmas ar operātoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 953
- 954
- 955
- 956
- 957