Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 954
- 955
- 956
- 957
- 958
- …
- 1297
- chevron_right
Fašij, kāda 1nas dienas atļauja 7dienā? Kur tad var iziet TA?
Ja arī var nopirkt , JA poliči apturēs , tāpat izdrāzīs
Jo tā atļauja ir domāta ,la idotots uz tuvāko CSDD , neviss ,la ivizinātos
PS tikkai gudri diršu
PS tikkai gudri diršu
fašeen, zvanījis un stulbus jautajumus neesi uzdevis? moška esi blacklistā
bet nopietni runājot, pamēģini vēlreiz 
cik es zinu, tad ar vienas dienas atļauju var braukt līdz tuvākajai csdd - tb nederēs variants no liepājas uz daugavpili.....
man liekas ka tā neies krastā, no deklarētās dzīvesvietas līdz tuvākajam csdd only. 
btwwwwwww. m52 derēs m43 starteris?
hrusts rakstīja:cik es zinu, tad ar vienas dienas atļauju var braukt līdz tuvākajai csdd - tb nederēs variants no liepājas uz daugavpili.....
teorētiski jā, praktiski nē. dzīvo vietā x, servis atrodās vietā y, piemēram citā pilsētā, i vsjo
Pēdējais labojis Eglitis - 15 Jūn 2016, 22:04, kopā labots 1 reizi.
ka atskirt m52 ar diviem vanosiem no m54? dzinejs pliks, bez kolektoriem utt .. ka atpazit 2.8 ieksas no parejam? kkadi kodi ir virsu, vai jamera utt?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
skaties uz tilpumu, ja ir 2.8 ar diviem vanosiem tas tas ir m52b28tub, ja 2.5 ar diviem vanosiem tad tas ir m54
Plāksnīte uz bloka kur karteris ar bloku iet kopā ieplūdes pusē, b28 sākas ar 28 un tālaķ ir 6 S2 laikam. pirmie divi cipari krč ir tilpums. stroke 84mm.
Tas ka 2.5 nenozīmē ka tas ir m54 uzreiz, bet pliks m54b25 ir vienāds ar m52tub25.Lawwr rakstīja:skaties uz tilpumu, ja ir 2.8 ar diviem vanosiem tas tas ir m52b28tub, ja 2.5 ar diviem vanosiem tad tas ir m54
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Iesakiet kādu meistaru,kurš ar reduktoriem ņemas.
Šaize tāda,ka sakumā mazliet krakšķēja,bet tagad ieķīlējās-sanāk braukt tākā ar metināto- uz taisna ceļa viss ok,bet līkumos krakšķ un lauž.
Šaize tāda,ka sakumā mazliet krakšķēja,bet tagad ieķīlējās-sanāk braukt tākā ar metināto- uz taisna ceļa viss ok,bet līkumos krakšķ un lauž.
Pavisam noteikti lētāk un ātrāk uzlikt citu reduktoru. Ja vien nav lsd to varbūt ir mēģināts vēl glābt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tur jau tā lieta,ka LSD, ja būtu kaut kāds parastais,tad nu noteikti 30eur būtu lētāk par taisīšanu :)Linda rakstīja:Pavisam noteikti lētāk un ātrāk uzlikt citu reduktoru. Ja vien nav lsd to varbūt ir mēģināts vēl glābt.
Lawwr rakstīja:man liekas ka tā neies krastā, no deklarētās dzīvesvietas līdz tuvākajam csdd only.
tiesi ta!
starteris parasti der.
kādam nav bijusi problēma ar vibrāciju salonā no dzinēja?nekāda detaļa tieši klāt neskaras,domāju ,ka spilveni,jo paceļot dzinēju uz augšu vibrācija pazūd.Bet nu esmu braucis ar izrautiem spilveniem un nekad nav šitā vibrējis.
kādam nav bijusi problēma ar vibrāciju salonā no dzinēja?nekāda detaļa tieši klāt neskaras,domāju ,ka spilveni,jo paceļot dzinēju uz augšu vibrācija pazūd.Bet nu esmu braucis ar izrautiem spilveniem un nekad nav šitā vibrējis.
Metināts reduktors, braucot virs 60km/h sāk pakaļa vibrēt autiņam. Nomainīju riepas ar diskiem, tiesi tas pats. Ir 3cm flanči, bet pieskrūvēts taisni viss. Reduktors itkā negaudo. Mazāk vibrē tad kad dod gāzi. Ko pārbaudīt?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Pusasisr3served rakstīja:Metināts reduktors, braucot virs 60km/h sāk pakaļa vibrēt autiņam. Nomainīju riepas ar diskiem, tiesi tas pats. Ir 3cm flanči, bet pieskrūvēts taisni viss. Reduktors itkā negaudo. Mazāk vibrē tad kad dod gāzi. Ko pārbaudīt?
Nu viņš ir sasēdies vienkārši. Nepis bobi un maini spilvenus, abus divus.Ģirts rakstīja:starteris parasti der.
Nezinu par kādu mašinu iet runa, bet iesaku ievērot pievilkšanas spēku. Ir gadījies nomainīt spilvenu un mašīna pēc tam jūtas kā kamazā, viss tā vibrē, ka jūk laukā. Problēmu atrisināja piskrūvējot ne tik stipri viņu.
Lawwr rakstīja:
ja pareizi atceros, e36 starteri vienādi visiem benziniekiem sākot no 1.6 līdz 3.2
Sveiki,
Kurš var ieteikt tehniku un, konkrētu produktu, stikla līmi ar ko piestiprināt mouldingu?
Paldies!
Kurš var ieteikt tehniku un, konkrētu produktu, stikla līmi ar ko piestiprināt mouldingu?
Paldies!
Es ņēmu intercarā logu līmi, kkur 7€ maksāja, turās ļoti labi [emoji1303]JaniVal rakstīja:Sveiki,
Paldies!
Kāds var ieteikt kādu kantori kur sakrāsot durvis?Draudzene atsita durvīm apakšējo kanti pret akmeni un nosita krāsu nost...tagad jau ir uzmetusies virspusēja rūsa
Gribētu lai to visu smuki apstrāda sakrāso un sapulē lai neredz nekādu krāsas pārmiju 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 954
- 955
- 956
- 957
- 958
- …
- 1297