Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 958
- 959
- 960
- 961
- 962
- …
- 1297
- chevron_right
Uzlikt ne debīlu bunduli arī varētu būt opcija.
Varbūt kāds var ieteikt ĻOTI LABU AUTOELEKTRIĶI?
Vajag ievilkt 18pogu OBC, un tikt galā ar gaismu gļuku..
Būtu ļoti labi, ja auto atstātu pirmdien no rīta un savāktu vakarā, ASAP.
Rīga
Vajag ievilkt 18pogu OBC, un tikt galā ar gaismu gļuku..
Būtu ļoti labi, ja auto atstātu pirmdien no rīta un savāktu vakarā, ASAP.
Rīga
Lieta tāda, ka aķim ir atvienots pluss, bet bagūzis ir ciet, var no motortelpas plusa un massas dabūt autiņā eleketrību lai bagūzis atslēgtos?
Atver motora parsegu pieliec ar krokodiliem no kada cita akulumatora vadus pie plusa un minusa motortelpa un vari slegt vala vai ari ja der atslega tad atsledz ar to.Riks* rakstīja:Lieta tāda, ka aķim ir atvienots pluss, bet bagūzis ir ciet, var no motortelpas plusa un massas dabūt autiņā eleketrību lai bagūzis atslēgtos?
Zinu, tieši tāpēc arī prasīju vai tā var.. Bet nu viss izdevās un esmu mājāsmar44a rakstīja:Atver motora parsegu pieliec ar krokodiliem no kada cita akulumatora vadus pie plusa un minusa motortelpa un vari slegt vala vai ari ja der atslega tad atsledz ar to.Riks* rakstīja:Lieta tāda, ka aķim ir atvienots pluss, bet bagūzis ir ciet, var no motortelpas plusa un massas dabūt autiņā eleketrību lai bagūzis atslēgtos?
Logu sliedēm ebay bija liela izvēle.
A klipšus es pirku pretī čiekurkalna tirgum pāri ielai ir auto veikals.
Klipšus te sadaļā par "par baltu velti" dalija
Varbuut kaads zin kaadu sakariigu tiiriishanas liidzekli prieksh salona 
Fairy un Karcher kombinācija būs tas ko meklēbrzs rakstīja:Varbuut kaads zin kaadu sakariigu tiiriishanas liidzekli prieksh salona
I don`t like bass, I love it!
ja audumam, tad esmu dzirdejis no vairakiem cilvekiem, ka LOC labi palīdz.brzs rakstīja:Varbuut kaads zin kaadu sakariigu tiiriishanas liidzekli prieksh salona
Kā lai sedana šofera puses logam dabon nost tās sliedes kas apakšā pielīmētas? Tur tā factory līme/gumija ar ko viņas ir klāt ir nesiespējami dabūt nost... 
Priekš kam jāņem nost? Atpakaļ pielīmējot pat ar stikleni vairs neturās kā no rūpnīcas, pēc pāris mēnešiem ir nost
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
he9600 rakstīja:Priekš kam jāņem nost? Atpakaļ pielīmējot pat ar stikleni vairs neturās kā no rūpnīcas, pēc pāris mēnešiem ir nost
Kā tad es ielikšu stiklu? man apakšā caur to caurumu neieiet viņš iekšā nemaz, tikai caur augšu redzu variantu ielikt..
Slēpts saturs: Parādīt
Noņemam augšējo moldingu, sagāžam stiklu un skaisti izvelkam
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Paldies, mēģināšu! :)he9600 rakstīja:Noņemam augšējo moldingu, sagāžam stiklu un skaisti izvelkam
Šodien braucot izsledzas visas gaimas izņemot pagriezienradītāju un nedeg spido apgaismojums, parbaudīju visus drošinatajus, it kā viss kartība. Kas var būt par vainu, lukturu releja ?
Pačeko gaismu slēdzi vai dimmeru, tas tikai mans minējums..MacMillan911 rakstīja:Šodien braucot izsledzas visas gaimas izņemot pagriezienradītāju un nedeg spido apgaismojums, parbaudīju visus drošinatajus, it kā viss kartība. Kas var būt par vainu, lukturu releja ?
Universālī subi var nostiprināt tikai ar štropi pie beņķa vai grīdas ? 
Ir slikta pieredze bijusi tieši ar tam loga sliedēm,klipšiem,tie kuri katra detaļu veikalā ir nopērkami nekam neder,apmainīju 4 gabalus un neviens nederēja, jo visiem tā grope ir pārāk šaura vai hz kas ar viņu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 958
- 959
- 960
- 961
- 962
- …
- 1297