Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 1297
- chevron_right
paskatīšos, kad būšu pie auto
visiem e36 bagaznieka lampinjas sledzis naak bagazniekaa vakaa, vai ir ari tadi kuriem naak pashaa bagaznieka?
ja visiem ir bagaznieka vakaa tad bmw inzenieri ir nolaidushi galigo luni
ja visiem ir bagaznieka vakaa tad bmw inzenieri ir nolaidushi galigo luni
...
jautājums par logu pacēlājiem !
lieta tāda, jau otrais mehanisms aiziet pie dieviem, esmu mainījis gumijas durvīs,regulējis, sasmērējis visu, bet visiem kā vienam problēma - grūti laižas augšā, un ar laiku sāk augšējā daļa iet ārā no sliedes ( raksturīgā problēma )
ko darīt, meklēt jaunas durvis ar visu mehanismu, logu un gumijām ???
vēl ir lieta tāda, ka man tie caurumi, kur kniedes iet iekšā ir izurbti nedaudz lielāki, lai varētu ar skrūvem un uzgriežņiem pielikt pacēlājus, varbūt tajā ir problēma ?
vairs neceļas roka pirkt tos pacēlājus
lieta tāda, jau otrais mehanisms aiziet pie dieviem, esmu mainījis gumijas durvīs,regulējis, sasmērējis visu, bet visiem kā vienam problēma - grūti laižas augšā, un ar laiku sāk augšējā daļa iet ārā no sliedes ( raksturīgā problēma )
ko darīt, meklēt jaunas durvis ar visu mehanismu, logu un gumijām ???
vēl ir lieta tāda, ka man tie caurumi, kur kniedes iet iekšā ir izurbti nedaudz lielāki, lai varētu ar skrūvem un uzgriežņiem pielikt pacēlājus, varbūt tajā ir problēma ?
vairs neceļas roka pirkt tos pacēlājus
problema varetu but ka logs uziet parak augstu, iespieshoties ramii, tadaa veidaa pleshot pashu pacelaja mehanismu, tateit plash apaksu uz aaru.
...
cik esmu regulējis, nekādiīgi nevaru saregulēt, un vēl diezgan nesmuki staigā pa tām gumijām, ar ko lai viņas sasmērē ?
Tā kā iskatās, ka lampām būtu norautas tās regulēšanas vītnes, lai pa velti negriestu ne tajā virzienā, gribēju pajautāt, kurš nu puļķiem un kurā virzienā (pa/pret plkst rādītāja virzienu skatoties no augšas) jāgriež, lai attiecīgi regulētu staru uz augšu/leju un pa labi/pa kreisi?!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Kāds varbūt zin cik maksā jauns radiators prieks 318is un kur pirkt??? Varbūt pat izdevigāk pirkt jaunu nekā lietotu :) var arī piedavāt lietotu/jaunu vēlams Rīgā.....
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Iespeejams jums lielaakajai daljai liekas stulbs jautaajums,bet peec kaa gan var pateikt kas skaitas par motoru? kjip tas M...b...
Drosh ka elementaari vatson bet nav naacies par to domaat,saskarties
pirmais cipars ir motora kods, otrais cipars norāda uz motora tilpumu
splat rakstīja:Iespeejams jums lielaakajai daljai liekas stulbs jautaajums,bet peec kaa gan var pateikt kas skaitas par motoru? kjip tas M...b...
m52 (motora tips) b28 (motora tilpums)!
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=1629
Pačeko šite, moš paliks skaidrāks!
Ir arī pazīmes, kas norada klātien'\e redzot motoru, viņa iespējamo tipu/tilpumu, bet par to es nemācēšu komentēt!
taatad man ir M50b20 vai M52b20....
interesanti kursh
interesanti kursh
Ja motors nav mainīts, tad M50 gāja līdz 95. gadam, t.i., līdz 94. gada beigām, bet M52 sāka nākt ar 95. gadu. Parasti pēc ieplūdes kolektora var pateikt un vēl citām mazām niansēm.
paldies par info...taatd visticamaak ka M50b20
poly buksem ta smere ir speciala poly matreala smere vai taa ir parasta gumijas buksu smeere?
...
nav nekas speciāls, parasta litija smēre.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Vajag palidzibu, ieliekot 2.5 tds motoru ar visu provodku 1.8 tds vieta nestrada gazes pedalis, vajag palidzibu loti, sledzot pie kompja pedalis neuzradas, mainits kompis, mainits pedalis, vis elektronisks, nevaram dabut stradat vinu, HEEELLLLP 28843483 vai pm loti steidzami
paldies, taa jau pasam ar likaashe9600 rakstīja:nav nekas speciāls, parasta litija smēre.
...
jautājums par motoru patēriņu. ir 6 litrīgs motors ar automātu, kas patērē ar benzīnu 20l uz 100km pilsētā, 10 pa šosi un 14l kombinētajā. cik šitāds monstrs varētu uz gāzi patērēt ?
Maksimums litru vairak visur, ja laba gazes sistema...V1Beta rakstīja:jautājums par motoru patēriņu. ir 6 litrīgs motors ar automātu, kas patērē ar benzīnu 20l uz 100km pilsētā, 10 pa šosi un 14l kombinētajā. cik šitāds monstrs varētu uz gāzi patērēt ?
naudas izteiksmē uz pusi mazāk vienkārši sakot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 1297