Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 960
- 961
- 962
- 963
- 964
- …
- 1297
- chevron_right
Daudzos pasūtīs nafig, pašam ir gadīijies šitā70cc rakstīja:r3served rakstīja:Kur aizvest uzstiept 205/45 uz 9.5J?
Also, vai var tā stiept lietotas riepas?
jebkurš riepu kantoris?
Šie saka, ka es daunis esmu un man vajag platākas riepas, ka šitās nevar uzbortēt
Kur problēma uzbortēt? Saprotu, ka daudzi kantori nepiekritīs riepas spridzināt virsū, bet uzbortēt tak vispār ir easy?edzis rakstīja:Daudzos pasūtīs nafig, pašam ir gadīijies šitā70cc rakstīja:r3served rakstīja:Kur aizvest uzstiept 205/45 uz 9.5J?
jebkurš riepu kantoris?![]()
Šie saka, ka es daunis esmu un man vajag platākas riepas, ka šitās nevar uzbortēt
Vismaz cik es bortēju 195/45 uz 8,5j, nekādu problēmu nebija. Tik tas, ka sākumā nezināju, ka disks jāliek ar seju uz leju, jo liels plaukts.
Lai serviss uzbortē, paņem diskus no viņiem atpakaļ, tur pat ārā ielaid benzīnu (es izmantoju brakecleaner) riepā iekšā un šķil klāt. Pēctam dod balansēt.
Kas par prikolu varetu but, man baigais karstums nak no kulises cauruma. Pat ta dekorativais apvalks kulisei karsts paliek
ar kompatu pa brugji
Moš pārāk agresīvi slēgā robus?cipruss18 rakstīja:Kas par prikolu varetu but, man baigais karstums nak no kulises cauruma. Pat ta dekorativais apvalks kulisei karsts paliek
Bet ja nopietni, tad moš vajag no apakšas paskatīties
Paskaties vai kulisei ir tā gumijas blīve uz vietas.cipruss18 rakstīja:Vakar ta pabrinijos ka tads karstums nak no kaarbas
Pamēģini nomainīt eļļu, pa sliktu nenāks
tā arī nodeg tie e36, kad tā lupata virs kārbas piesūcas ar atrabotku un dēļ kārbas uzkarst.
puf un nav e36
puf un nav e36
Sveiki! Kads ir sajuga diska biezums jaunam diskam? (325)
Tev vajag uzlikt to oriģinālo karstum aizsargu!cipruss18 rakstīja:Vakar ta pabrinijos ka tads karstums nak no kaarbas
Deg nevis no tā ka uzkarst kārba bet gan tas deķis skaras klāt izpūtējamLawwr rakstīja:tā arī nodeg tie e36, kad tā lupata virs kārbas piesūcas ar atrabotku un dēļ kārbas uzkarst.
puf un nav e36
Kamēr nevelkat piekabi ar 3+tonām tikmēr vēl neesat sajutuši kas ir sakarsusi kārba
Kurš zin Kompakta aizm skaļrunu diametru? Nav gadijumā 14/15.cm? 
Brauc uz riepugaražu, uz 9.5 195/45/17 easy gameedzis rakstīja:Daudzos pasūtīs nafig, pašam ir gadīijies šitā70cc rakstīja:r3served rakstīja:Kur aizvest uzstiept 205/45 uz 9.5J?
jebkurš riepu kantoris?![]()
edzis rakstīja:Tev vajag uzlikt to oriģinālo karstum aizsargu!cipruss18 rakstīja:Vakar ta pabrinijos ka tads karstums nak no kaarbas
Tur viss ir orginals apakshaa. Ir ta alu plaksne
ar kompatu pa brugji
Kādam ir idejas, kurā virzienā skatīties?
Griežot kreisajā līkumā, ja ir kāds nelīdzenums, tā aktīvāk ar lielāku slodzi uz labo ratu priekšējo - tāda tākā "klang/bum" skaņa vienu reizi (nav "bangbangbang") no labās priekšējās puses nāk. Pārbaudīju šarnīrus plauktam, skrūves, nekur īsti nav brīvkustības, ratiem arī nav brīvkustības (stūres āboli/pirksti). TA koilas ir, pag vasar jauni atbalsta gultņi. Galējās plauktu bukses ir poli.
Griežot kreisajā līkumā, ja ir kāds nelīdzenums, tā aktīvāk ar lielāku slodzi uz labo ratu priekšējo - tāda tākā "klang/bum" skaņa vienu reizi (nav "bangbangbang") no labās priekšējās puses nāk. Pārbaudīju šarnīrus plauktam, skrūves, nekur īsti nav brīvkustības, ratiem arī nav brīvkustības (stūres āboli/pirksti). TA koilas ir, pag vasar jauni atbalsta gultņi. Galējās plauktu bukses ir poli.
Pēdējais labojis normāls čalis - 23 Jūn 2016, 14:57, kopā labots 1 reizi.
.
Pasties vai vnk riepa neskaras klāt paspārnim, kas atsitoties pret virsbūvi varētu radīt tādu troksni.
- ikey07
Paldies par ideju, bet riepas un rati ir mainīti uz citiem. Paspārnis nav sasists.ikey07 rakstīja:Pasties vai vnk riepa neskaras klāt paspārnim, kas atsitoties pret virsbūvi varētu radīt tādu troksni.
Izklausas kā ar āmuru uzsistu pa kādu dobju vietu.
Mošk brīvkustība stūres reikā? 
Domā pašā reikā?māriņš rakstīja:Mošk brīvkustība stūres reikā?
Kad pacēlu augšā, izkustināju gan stūres pirkstus, ābolus, ratu gultņus. Reikai arī nav brīvkustības, nesulo. Tad, kad noklaudz, nav uz stūri sitiena. (vismaz nenoraustās tā, ka būtu kaut kas stūres mehānismā).
Bet paldies par idejām, iešu vēl jau ento reizi pāri visam un mēģināšu saprast, pievērsīšu papildu uzmanību tam arī :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 960
- 961
- 962
- 963
- 964
- …
- 1297