Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 961
- 962
- 963
- 964
- 965
- …
- 1297
- chevron_right
Kupejas aizmugurejie krēsli der kompotā?
der, bet nebūs pagalvjuzurkae36 rakstīja:Kupejas aizmugurejie krēsli der kompotā?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kādās cenās tagad ir normāls M52B28 sborā?
Ļoti šaubos, jo kaut kas nesakrita, kad skatījos.. Jo kupejai muguriņu no laižamasi slēdzis, ir pa vidu, bet kompaktam vairāk pie logiem!!!Azbests rakstīja:der, bet nebūs pagalvjuzurkae36 rakstīja:Kupejas aizmugurejie krēsli der kompotā?
Kāds var pateikt, kur šodien var noregulēt lampas Rīgā? Tizlais csdd nedod apskati, jo lampas ir nedaudz ne tādas, kā vajag 
Abas nav kā vajag? ja viena ir ok, tad otru noregulē pēc viņas. viegli izdarāms pret sienu.JanisM rakstīja:Kāds var pateikt, kur šodien var noregulēt lampas Rīgā? Tizlais csdd nedod apskati, jo lampas ir nedaudz ne tādas, kā vajag
- ikey07
vidučus ielikt var, tas, ka nefiksēja un viss ir slikti, jau ir cits jautājumsPacha rakstīja:Ļoti šaubos, jo kaut kas nesakrita, kad skatījos.. Jo kupejai muguriņu no laižamasi slēdzis, ir pa vidu, bet kompaktam vairāk pie logiem!!!Azbests rakstīja:der, bet nebūs pagalvjuzurkae36 rakstīja:Kupejas aizmugurejie krēsli der kompotā?
bet pēc fakta var ielikt
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Man likās jā, kaut kas uz 500-600. Vairāk liekas neatbilstoši, vismaz sludinājumi, kurus es pa tādiem cipariem esmu redzējis 9 no 10 ir marazms sataisīts ar motoru.cipruss18 rakstīja:500-750
Hejă hopsā. Uz vietas stāvot un rūcot. ~ 1h. Žurkai lampas, kapots viss tik karsts , ka roku īsti nevar noturēt klăt. Bet motors nevārās. Mby stāvot uz vietas ir normāli?
zinu stūlbs jautăjums , bet moka ziņkăre...
Kādu sajūga komplektu iesakat uz m20 spararata m50b25 motoram?
edzis rakstīja:Daudzos pasūtīs nafig, pašam ir gadīijies šitā70cc rakstīja:r3served rakstīja:Kur aizvest uzstiept 205/45 uz 9.5J?
Also, vai var tā stiept lietotas riepas?
jebkurš riepu kantoris?![]()
Šie saka, ka es daunis esmu un man vajag platākas riepas, ka šitās nevar uzbortēt
riepu kantoris jau neskaitās kā pie manis pagalmā kur vietējais Aivars ir nopircis 2 garāžas un atvēris servisu, domāju mriepas, riepu garāžā to visu izdaritu bez stulbiem jautajumiem.
Jautājums, Pagāšvasar pildot kondišku pārbaudīja uz spiedienu un ar krāsu, nekas nekur negāja garām, bet pēc pāris dienām vairs nebija kondiška, jautājums, cik liela varbūtība ka pie vainas varētu būt tieši paši uzgaļi kur pilda ? vai e36 kondiškām nemēdz pildīšanas vārsti nobeigties ?
vai moš citas idejas, jo kompresors darbojas kā vajag.
vai moš citas idejas, jo kompresors darbojas kā vajag.
- ikey07
Ir kāds kas darbojas servisā Jelgavā?
Pirms auto pirkšanas vajadzētu diagnostiku un uzmest uz pacēlāja.
PM
Pirms auto pirkšanas vajadzētu diagnostiku un uzmest uz pacēlāja.
PM
Cik gruti kabrim no puselektriska jumta partaisit uz elektrisko ?
ar kompatu pa brugji
no 97. gada m43 derēs starteris uz m52b25 97. gada?
tenks
Sveiks. Kurs zina kas varetu but par problemu. Man saka karst dzinejs. Un daciks gandriz aizgaja lidz sarkanajam. Un man liekas ka ventilators vispar nesledzas ieksa... Un kur var parbaudit motoru, vai vins strada labi vai viss kas apkart ari strada ..
joks1991 rakstīja:Sveiks. Kurs zina kas varetu but par problemu. Man saka karst dzinejs. Un daciks gandriz aizgaja lidz sarkanajam. Un man liekas ka ventilators vispar nesledzas ieksa... Un kur var parbaudit motoru, vai vins strada labi vai viss kas apkart ari strada ..
Pielej šķidrumu, atgaiso, un brauc bēdu nezinādams, tev ir el.ventilators vai uz muftes ?
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 961
- 962
- 963
- 964
- 965
- …