Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 965
- 966
- 967
- 968
- 969
- …
- 1297
- chevron_right
Gazeniekus vai elleniekus njemi ?
un no kada dzineja ? vai prosta stock visiem ?
un no kada dzineja ? vai prosta stock visiem ?
Pēdējais labojis Tautudels - 30 Jūn 2016, 00:00, kopā labots 2 reizes.
vienādi abi, kapsulas vienadas, ir salīdzināts.malaciis rakstīja: vel jautajums, kādām koilam mainiji FK vai TA, un kur var dabut tadu atslegu ar ko atskruvet to korķi vaļā ?
ieliec skrūvspīlēs.
hvz man diezgan cieti. Pats brīnos.orangeman rakstīja:bus tas pats kas ar beigtiem koilu amiņiem braukt
vne.orangeman rakstīja:bus tas pats kas ar beigtiem koilu amiņiem braukt
varu pasviest ideju. Kādam jāpamēģina iemetināt/iestiprināt landkruizera amīšus iekšā beigtu koilu vietā, apakšu var novirpot nost, interesanti kā amīši uzvestos.
izmaksas kā jaunam koilām (ap 140e), viņi ari metina no golf2 vai no kkā iekšā tos amjus. Un pēdējā laikā dzirdamas dažādas atsauksmes arī par viņām.orangeman rakstīja:plazmas jaliek
nu ja skruvspiles ja, bet tur nāk tai paša kapsulai tāds kā vacins ar 8 sturiem to izskruvejot viņu var dabut ārā bet kur pašu to sturaino atslegu dabut pašmeistarotu vai kkur var uzsutit, biju visados veikalos nekur nevar dabūt.Lācis rakstīja:vienādi abi, kapsulas vienadas, ir salīdzināts.malaciis rakstīja: vel jautajums, kādām koilam mainiji FK vai TA, un kur var dabut tadu atslegu ar ko atskruvet to korķi vaļā ?
ieliec skrūvspīlēs.
plazas vairs nerazo, var meginat dabut kadu hsd/bc amitiLācis rakstīja:izmaksas kā jaunam koilām (ap 140e), viņi ari metina no golf2 vai no kkā iekšā tos amjus. Un pēdējā laikā dzirdamas dažādas atsauksmes arī par viņām.orangeman rakstīja:plazmas jaliek
bilsteinus labākorangeman rakstīja:plazmas jaliek
Es domāju, ka var. Es TA-tehniku tā atskrūvēju.orangeman rakstīja:ar roratslegu nevar atskrūvēt?
http://s276.photobucket.com/user/olleth ... 2.jpg.html
ka so elementu dabonat ara ? man tur nenak tie punkti bet tadas ar 8 malam ?
ka so elementu dabonat ara ? man tur nenak tie punkti bet tadas ar 8 malam ?
Vins laikam , doma to augspusejo saibu , kam ir 2 cauri un vajadziga spec atslega kas tur vinju ,lai varetu skruvet. Bet to var vnk atrisinat ieliekot skruvgniezi ieksa un turot.māriņš rakstīja:Es domāju, ka var. Es TA-tehniku tā atskrūvēju.orangeman rakstīja:ar roratslegu nevar atskrūvēt?
ja saprati ideju bet man nenak ar tiem caurumiņiem bet tada ka ārpuseja šeškante ar 8 malam grūti izstāstīt rīt lkm būs jānobildeLAKIKS rakstīja:Vins laikam , doma to augspusejo saibu , kam ir 2 cauri un vajadziga spec atslega kas tur vinju ,lai varetu skruvet. Bet to var vnk atrisinat ieliekot skruvgniezi ieksa un turot.māriņš rakstīja:Es domāju, ka var. Es TA-tehniku tā atskrūvēju.orangeman rakstīja:ar roratslegu nevar atskrūvēt?
Skruvspiles, amerikankas?

nav tā maliņa lai ieliktu skrūvs spīlēs vina ieiet iekšā patronā, amerikana ka savādāk sauc ieguglesu70cc rakstīja:Skruvspiles, amerikankas?
Atskrūvēju bez problēmām.LAKIKS rakstīja:Vins laikam , doma to augspusejo saibu , kam ir 2 cauri un vajadziga spec atslega kas tur vinju ,lai varetu skruvet. Bet to var vnk atrisinat ieliekot skruvgniezi ieksa un turot.māriņš rakstīja:Es domāju, ka var. Es TA-tehniku tā atskrūvēju.orangeman rakstīja:ar roratslegu nevar atskrūvēt?
Limspiles ? :ddmalaciis rakstīja:nav tā maliņa lai ieliktu skrūvs spīlēs vina ieiet iekšā patronā, amerikana ka savādāk sauc ieguglesu70cc rakstīja:Skruvspiles, amerikankas?
Auto apsardzes centrs, Ludzas ielā. Runājot par gofru.Dzhejs rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt kur iegādāties gofru vadiem, bet nevis parasto kādu nopirkt katrā depo, bet šķelto, kas pārgriezta uz pusēm?
Un nekādi nesanāk atrast PVC trubiņu caurspīdīgu ar 3 iekšēju un 6 ārējo diametru. Visur tikai 4x6
Idejas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 965
- 966
- 967
- 968
- 969
- …