Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 970
- 971
- 972
- 973
- 974
- …
- 1297
- chevron_right
Jautājums - m40b18 un m52b25... vai kautkas viņiem ir vienāds? Piemēram starteris, ģenerators? vai viss katram savs?
starterisROYALTY rakstīja:Jautājums - m40b18 un m52b25... vai kautkas viņiem ir vienāds? Piemēram starteris, ģenerators? vai viss katram savs?
Kāds, kas rīt Ogres pusē var uzpildīt volvo s60 kondišku un pārbaudīt pie reizes?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Cik biezas šaibas jaliek uz paduškām (4cycl ) liekot iekšā 6cycl motoru?
Jāmaina paduškas. Skati ar šaibām arī nevar iziet.edawards rakstīja:Cik biezas šaibas jaliek uz paduškām (4cycl ) liekot iekšā 6cycl motoru?
Iespējams, ka sadalītājā mitrums tiek.maicins rakstīja:Sveiciens spečukiem![]()
Ar savu m40b18 nemotoru pabraukājot pa stiprāku lietu, pēc tam pāris dienas motors gan neitrālajā, gan pie zemākiem apgriezieniem sāk rīstīties, braucot tā kā rijas ciet, dod gāzi, bet bez reakcijas. Stiprāk pagāzējot itkā kaut kas atnāk vaļā un aiziet. Neitrālājā citreiz sāk rīstīties- noslāpēju, pielaižu un viss ok.
Kam man ķerties klāt, izņemot motora maiņai uz ko normālāku?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
HELLOUU kăds mby var izlìdzët. Man interesē volvo s40 2006 gada coilas vai sëdinătās atsperes. Kāds zin kur un pie kă tās varētu sagādāt?
un vai vispār šim modelim kkas tāds ir pieejams?
PALDIES
PALDIES
Sakontktējies ar psih-arno viewtopic.php?f=15&t=3495&hilit=infront varbūt viņš varēs ko līdzēt.
It's all about the win
Kāds zin kur var nopirkt tās lampiņas kuras ir priekš gaismas slēdža?
Argusā,tas kas Ūnijas ielā?Riks* rakstīja:Kāds zin kur var nopirkt tās lampiņas kuras ir priekš gaismas slēdža?
It's all about the win
Noteikti ir kāds pareizāks nosaukums, bet google izmet kodu 2721 .
Es vienkārši izņēmu veco, tur kādas 5 minūtes darba tikai, aizbraucu uz vietējo veikaliņu ar visu paraugu un par 50 centiem tiku pie jaunas:D
Es vienkārši izņēmu veco, tur kādas 5 minūtes darba tikai, aizbraucu uz vietējo veikaliņu ar visu paraugu un par 50 centiem tiku pie jaunas:D
It's all about the win
Kas ir jāmaina, ja uz 320i gribu uzlikt lielo 325 reduktoru, vai arī viss atpas?
Paldies, Grosā nopirku pa 0.17EurLinda rakstīja:Noteikti ir kāds pareizāks nosaukums, bet google izmet kodu 2721 .
Esmu jaunu disku meklējumos un iepatikas style 72,cik tas ir reāli,vai labāk r18 uz e36 nē?
nu naaah, anāli tie diski ir
manuprāt ar r17 uz e36 pilnīgi pietiek
Nu cik pēc bildem izskatas tīri ok,ja neskaita to ka arkas noteikti atri apēdis un visus paspārņus tajā skaitaLawwr rakstīja:nu naaah, anāli tie diski ir![]()
Par r17 pilnībā ppiekrītu,bet nekā laba nav tirgū,pagaidām
Lawwr rakstīja:nu naaah, anāli tie diski ir![]()
runa cilveks ursh brauka ar r15
neka traka nav ar r18 uz e36
ar kompatu pa brugji
nezini, nedirs. r17 man, neko lielāku arī neprasās.
kā jau kurš vēlās, manis pēc kaut 20' var likt virsū.
kā jau kurš vēlās, manis pēc kaut 20' var likt virsū.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 970
- 971
- 972
- 973
- 974
- …
- 1297