Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 971
- 972
- 973
- 974
- 975
- …
- 1297
- chevron_right
Lawwr,kas viņos anāls? 
nu ok, biku pārspīlēju, nav kādas bildes, kā viņi izskatās uz e36?
Nez kas kuram,itka uz orengman e36 izskatījas tīri okLawwr rakstīja:nu ok, biku pārspīlēju, nav kādas bildes, kā viņi izskatās uz e36?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... aagom.htmlLawwr rakstīja:nu ok, biku pārspīlēju, nav kādas bildes, kā viņi izskatās uz e36?
Pēdējais labojis Darks - 04 Jūl 2016, 21:17, kopā labots 1 reizi.
oke, izskatās tīri ok
Izksats ir ok,bet ka ir vajag flačus vai ne?Kas ar arkām?
Cik maksă m3 zirneklis? Un vai man viņss kko tgd dod uz auto?
m50b25 ānus
~300e un viņs manuprāt ir vairāk būvēts priekš tieši tā konkrētā motora un apgriezieniem, es labāk nopirktu kaut kādu ta technix zirnekliElvijsR rakstīja:Cik maksă m3 zirneklis? Un vai man viņss kko tgd dod uz auto?m50b25 ānus
Da lab. 300 jurus? Nu man vinns ir virsū tgd.edzis rakstīja:~300e un viņs manuprāt ir vairāk būvēts priekš tieši tā konkrētā motora un apgriezieniem, es labāk nopirktu kaut kādu ta technix zirnekliElvijsR rakstīja:Cik maksă m3 zirneklis? Un vai man viņss kko tgd dod uz auto?m50b25 ānus
Liet. orangeman aizmugurē lika ja pareizi atceros. Katrā ziņā, ja vajag uzsit viņam pm.Da1ris rakstīja:Izksats ir ok,bet ka ir vajag flačus vai ne?Kas ar arkām?
PriecājiesElvijsR rakstīja:Da lab. 300 jurus? Nu man vinns ir virsū tgd.edzis rakstīja:~300e un viņs manuprāt ir vairāk būvēts priekš tieši tā konkrētā motora un apgriezieniem, es labāk nopirktu kaut kādu ta technix zirnekliElvijsR rakstīja:Cik maksă m3 zirneklis? Un vai man viņss kko tgd dod uz auto?m50b25 ānus
~300e un viņs manuprāt ir vairāk būvēts priekš tieši tā konkrētā motora un apgriezieniem, es labāk nopirktu kaut kādu ta technix zirnekli[/quote]
Da lab. 300 jurus? Nu man vinns ir virsū tgd.[/quote]
Priecājies
Ja tas ir oriģināls, tad tā viņš arī maksā + viņus nav baigi viegli atrast[/quote]
Kă var noteikt tā orģinalitāti?
Da lab. 300 jurus? Nu man vinns ir virsū tgd.[/quote]
Priecājies
Kă var noteikt tā orģinalitāti?
Vot to gan es nezinu 
Tik daudz jau nemaksā, visādos ārzemju saitos reizēm oem var dabūt par kādiem 100 eur. Tikai nolažojos, jo dotajā mirklī nebija naudas liekas uz rokas, ko nobidot.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pēdejo ko es redzēju, aizgāja pa 300e nu tepat latvijā, ārzemēs neesmu skatijiesLinda rakstīja:Tik daudz jau nemaksā, visādos ārzemju saitos reizēm oem var dabūt par kādiem 100 eur. Tikai nolažojos, jo dotajā mirklī nebija naudas liekas uz rokas, ko nobidot.
ebay.de? bet tas bija pirms kāda laika. Tagad sēžu kaut kāds ārzemju detaļnieku saitos ja sanāks par lētām naudām ieķert padošu ziņu.
Daži no foruma vispār to kolektoru varētu par velti dabūt, bet negrib
Daži no foruma vispār to kolektoru varētu par velti dabūt, bet negrib
It's all about the win
Tiem S50 kolektoriem problēma, ka vairums tirgo viņus sadauzītus, sabuktētus. Tas sapiš visu tā zirnekļa darbību, ja nu kas.
Un tas zirneklis ir taisīts tieši priekš 3.2l, tieši priekš tā motora apgriezieniem un tieši priekš tā motora vārstu atvēruma un sadaleņu grādiem.
Un tas zirneklis ir taisīts tieši priekš 3.2l, tieši priekš tā motora apgriezieniem un tieši priekš tā motora vārstu atvēruma un sadaleņu grādiem.
Sveiki,kāds nezin vietu vai iestādi,kur var iegādāties lietotus diskus pa vienam vai pa pārim? Interesē r17 style 32
Pēdējais labojis Markitans - 08 Jūl 2016, 13:11, kopā labots 1 reizi.
Tad jau velviens plăna punkts , kas ziemā jāizpilda.funkyasshit rakstīja:Tiem S50 kolektoriem problēma, ka vairums tirgo viņus sadauzītus, sabuktētus. Tas sapiš visu tā zirnekļa darbību, ja nu kas.![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 971
- 972
- 973
- 974
- 975
- …
- 1297