Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 994
- 995
- 996
- 997
- 998
- …
- 1297
- chevron_right
Pie lietotaja KLAVINSvitjazz rakstīja:Pie kā var dabūt e36.lv nākļenes?
padalieties ar pieredzi paklāja krāsošanā, reāli jānokrāso tikai tas mazais paklājs sedanam aizmugurē. Ar parasto baloniņu var pūst ? 
kapēc jānodarbojas ar gateri? paklāju pietiek šrotosE_B rakstīja:padalieties ar pieredzi paklāja krāsošanā, reāli jānokrāso tikai tas mazais paklājs sedanam aizmugurē. Ar parasto baloniņu var pūst ?
un nepavelcies uz tiem, kas saka, ka paklāji atšķiras, visiem priekšējā daļa ir vienāda, tik krāsa atšķiras
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
kāds var ieteikt? no kāda auto der disku skrūves priekš e36, kas būtu garākas par oriģinālajām?
kkur dzirdēju ka var no kaut kuriem mercedes auto derēt?
janchix rakstīja:kāds var ieteikt? no kāda auto der disku skrūves priekš e36, kas būtu garākas par oriģinālajām?
Kur problēma nopirkt garās skrūves,
Mersim oem skrūves ir sfēriskās,bet tev vajag koniskās
Parasti pērku Depo garās skrūves, kuras pat ir daudz pa garu piemēram 15mm flancim.
Viena skrūve ap 1.80eur
Grade 10.9
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Viena skrūve ap 1.80eur
Grade 10.9
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Jāslēdz pie kompja un jāskatās. Otrs variants, vajag pārkalibrēt to. Kas tika darīts ar jumtu, ja jau beidz strādāt?JaniVal rakstīja:Kas varētu būt pie vaines, jo vāks jau paceļas un nolaižas, jumts ir tas, kas nekustās...?
cipruss18 rakstīja:bagazhnieka vaakaa motoriitis.tas varetu but pipec
Testam var, bet šķiet, ka vajadzēs tādu pašu, bet 100% apgalvot nevaru.
http://prooftools.lv/catalog/audi/bloki ... dvigatelej
Kādam ir šāds un var aizdot?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Kādam ir šāds un var aizdot?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Kura no magnetolām labāka? Kuru atstāt iekš e36?

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man labāk patīk pirmā...
Cd 33, 43ElvijsR rakstīja:Kura no magnetolām labāka? Kuru atstāt iekš e36?![]()
Hai. Kurs no dzesesanas shkidruma datchikiem gaja uz vadibas bloku un kurs uz instrumentu paneli? M50B25TU Bosch. Tur ta ka viens zils un blakus melns. 
Man gan Kenwood liekas interesantāka 
Zils uz ECU, melns uz paneli.jevgeny rakstīja:Hai. Kurs no dzesesanas shkidruma datchikiem gaja uz vadibas bloku un kurs uz instrumentu paneli? M50B25TU Bosch. Tur ta ka viens zils un blakus melns.
Labs vakars!
Vai kādam ir kāds kloķenes devējs ko aizdot lai pārbaudītu, vai manējais ir pie vainas? Vajag priekš M52B20, būtu bāaigi forši ja varētu to šodien saorganizēt, alus no manis!
Vai kādam ir kāds kloķenes devējs ko aizdot lai pārbaudītu, vai manējais ir pie vainas? Vajag priekš M52B20, būtu bāaigi forši ja varētu to šodien saorganizēt, alus no manis!
Ņemot vērā to, ka vizuāli abas ir vienlīdz ok, tad es liktu Alpine, jo tantes runā, ka tām skaņa esot labākaElvijsR rakstīja:Kura no magnetolām labāka? Kuru atstāt iekš e36?![]()
Bet piekrītīšu Vladlen, ka nekā labāka par CD43 iekš E36 nav
Oem cd gribu likt. Bet nolocìt 100€ par magnetolu , kas man bùs tikkai skatam, jo aftermarket tādā gadijumā părvilkšu uz barsačoku. Pagaidām ir citas lietas , kur ieguldīt naudu.Inferno rakstīja:Ņemot vērā to, ka vizuāli abas ir vienlīdz ok, tad es liktu Alpine, jo tantes runā, ka tām skaņa esot labākaElvijsR rakstīja:Kura no magnetolām labāka? Kuru atstāt iekš e36?![]()
![]()
Hmm. Bet es te pëtu to Alpini, viņai vispār nav nekādu mūzikas regulēšanu iespēju, kă tikkai BASS , MID , FADER , BALANCE un SOUNS - tas laikam ekvalaizers. Bet turpretī KENWOODAM ir daudz visādu tur fīču iekšă kă BASS BOOST 3 režīmi un visādi citi regulëjumi no kuriem es iisti neko nesaprotu
Nu lētā gala Alpine nebūs baigā regulācija, bet dārgākiem gan vairāk kā jēga. Un kkāds bass boost točna ir tizla funkcija. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aftermarket jebkurā gadījumā skanēs labāk par 20 gadus vecu CD43, bet OEM look ir OEM lookElvijsR rakstīja:Oem cd gribu likt. Bet nolocìt 100€ par magnetolu , kas man bùs tikkai skatam, jo aftermarket tādā gadijumā părvilkšu uz barsačoku. Pagaidām ir citas lietas , kur ieguldīt naudu.Inferno rakstīja:Ņemot vērā to, ka vizuāli abas ir vienlīdz ok, tad es liktu Alpine, jo tantes runā, ka tām skaņa esot labākaElvijsR rakstīja:Kura no magnetolām labāka? Kuru atstāt iekš e36?![]()
![]()
Hmm. Bet es te pëtu to Alpini, viņai vispār nav nekādu mūzikas regulēšanu iespēju, kă tikkai BASS , MID , FADER , BALANCE un SOUNS - tas laikam ekvalaizers. Bet turpretī KENWOODAM ir daudz visādu tur fīču iekšă kă BASS BOOST 3 režīmi un visādi citi regulëjumi no kuriem es iisti neko nesaprotu
Es nezinu vai tieši konkrētā Alpine ir megarullzz, bet zinu, ka dažas no viņām skaitās bez maz vai pašas labākās no aftermarket galvām. Iespējams, ka konkrētais Kenwood pat ir labāks par konkrēto Alpine, bet nekas traks nenotiks, ja ieliksi vienu, nevis otru, tāpēc patestē kurš Tev šķiet ērtāks un parocīgāks un liec
Tā būs lkm.arì jādara. Jāpatestē, kurss vairăk iederësies interjëră to paturëšu
jo diezvai , ka kkaadu kvalitātes atščirìbu jutìšu uz paša liktās audio sistēmas 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 994
- 995
- 996
- 997
- 998
- …
- 1297