Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 996
- 997
- 998
- 999
- 1000
- …
- 1297
- chevron_right
grosā elring iet pa 0.81€māriņš rakstīja:Ir vienādas.australia rakstīja:M50 inžektoriem blīves ir vienādas gan augšā, gan apakšā? Realoem maitasgabals uzrāda tikai augšējo o-ringu.
Orģinālās baigi dārgas. Ņem no mk5 golfa būs 3x lētāk.
Varbūt zini mk5 blīvju kodu?
Tik lēti?australia rakstīja:grosā elring iet pa 0.81€māriņš rakstīja:Ir vienādas.australia rakstīja:M50 inžektoriem blīves ir vienādas gan augšā, gan apakšā? Realoem maitasgabals uzrāda tikai augšējo o-ringu.
Orģinālās baigi dārgas. Ņem no mk5 golfa būs 3x lētāk.
Varbūt zini mk5 blīvju kodu?
Pirms kāda laika pa vienu bija 3,5e ''IC''
Vai visiem 4cil dzinejiem stures pastiprinataj suknis ir vienads ? Domats bija vai 1.8tds deretu no benzinieka ?
Paldies ta ari domaju jam ka nederes un ja biju tiesi domajis par korpusuNylon rakstīja:tu runā par pašiem stikliņiem vai arī par korpusu?zarinsjanis rakstīja:jautajums tads vai kupejas sana spoguli der unversalim?![]()
Ja domā ar korpusu, tad neder, vietas skrūvēm atšķiras
Pēc rezerves daļas koda sakritības nav, tad jau maza iespēja ka derēsLAKIKS rakstīja:Vai visiem 4cil dzinejiem stures pastiprinataj suknis ir vienads ? Domats bija vai 1.8tds deretu no benzinieka ?
Nezinu, kas tie par M50 jums, man tādu problēmu nebija. 
es atkal noņirdzos, ka priekš gāzes šim verķim vārstu eļļošana ir jau iebūvēta 
Ko var gribet, ja kartera ventilacija pa tieso ieplude un motors jau padilis.
Varbūt kāds īrē garāžu rīgā, ar elektrību, bedri vai pacēlāju? Rakstiet WhatsApp 2970794viens
Pēdējais labojis Eksis - 03 Aug 2016, 17:23, kopā labots 1 reizi.
Man tur taa nav 
Tev ciet ventilācija 
Vēl es aizdomājos - varbūt tas tā pastiprināti notiek, ja ir apmainītas vietām tukšgaitas trubiņa ar kartera ventilāciju? Tur atšķiras gaisa kustība.
Kas tad padilušam motoram veicina tos tvaikus?
Vēl es aizdomājos - varbūt tas tā pastiprināti notiek, ja ir apmainītas vietām tukšgaitas trubiņa ar kartera ventilāciju? Tur atšķiras gaisa kustība.
Hmm... un kā tas ietekmē motora darbību? Vai tas ir slikti ,ka man tur saus ja???? Ko darīt tgdd?australia rakstīja:Tev ciet ventilācija
M50 prasās pēc oil catch can, bet ir grūti atrast kādu foršu clean variantu, jo tad nākas sataisīt gateri ar bākas ventilācīju, visbiežāk.
Elvijs - chill. es jau tik prikolojos
moš nākamajiem motoriem (M52) nāk kaut kas 'oil catch can' līdzīgs, ko var adaptēt?
moš nākamajiem motoriem (M52) nāk kaut kas 'oil catch can' līdzīgs, ko var adaptēt?
Padilusam motoram vairak pus garam gredzeniem.
yesseeingman rakstīja:Padilusam motoram vairak pus garam gredzeniem.
Sveiki,
Vēlreiz par jumtu krabim.
Ir tāda situāciju, ka motorīts, kas cilā vāku, pēc restartēšanas nenostiepj troses un vāks neceļas līdz galam augšā, kāds varētu būt risinājums?
Vai arī iesakat, kādu, kas ir spečuks un var šo savest kārtībā?
Garais story`s:
Pārlūzā ķega, kas ceļ jumtu, tika sametināta un noregulēts pareizais garums, pēc vairāku stundu "spēlēšanās", kad tas tika izdarīts,atslābināju motors vēlreiz, kā pēc grāmatas mēģināju pārestartēt, lai nokalibrējās, bet še ku re vāks neceļas. Paskatījos bāgažniekā un var redzēt, ka motorītis, kas darbina vāku tās divas troses ir vaļīgas un, manuprāt, tādēļ neceļ vāku līdz galam augšā.
Vēlreiz par jumtu krabim.
Ir tāda situāciju, ka motorīts, kas cilā vāku, pēc restartēšanas nenostiepj troses un vāks neceļas līdz galam augšā, kāds varētu būt risinājums?
Vai arī iesakat, kādu, kas ir spečuks un var šo savest kārtībā?
Garais story`s:
Pārlūzā ķega, kas ceļ jumtu, tika sametināta un noregulēts pareizais garums, pēc vairāku stundu "spēlēšanās", kad tas tika izdarīts,atslābināju motors vēlreiz, kā pēc grāmatas mēģināju pārestartēt, lai nokalibrējās, bet še ku re vāks neceļas. Paskatījos bāgažniekā un var redzēt, ka motorītis, kas darbina vāku tās divas troses ir vaļīgas un, manuprāt, tādēļ neceļ vāku līdz galam augšā.
Sveiki karba no m50b25 e34 uz e36 der ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 996
- 997
- 998
- 999
- 1000
- …