Izputejs
Hey,pagaidam ir taisnaa izplude un milzigs troksnis, lai to noverstu vajag pa vidu katalizatoru metinat vai kaa? Galaa tikai ir bundulis. 328i
Jeb ari izpludi visa garuma no 2.8 japerk?
Sent from my HUAWEI P6-U06
Jeb ari izpludi visa garuma no 2.8 japerk?
Sent from my HUAWEI P6-U06
Rezonātorus iemetini sanāk lētāk katatalizātors
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Šis variants būtu ideāls man, tik pēc kā lai to nosaka? Ja ar bunduli pliku vien nekas nesanāk, kādas modifikacijas jāveic izpludes sistēmā?Ginekologs rakstīja:Tāpēc vislabākie ir bunduļi, kuri ir klusi, kamēr neaug apgriezieni, bet kad iemin, tad ok. Tā ir patīkami gan atvilkt, gan lielus gabalus braukt, jo skaņa, kad konstanti apgriezieni, ir klusa.
Krch, uzstadiju sev taisnu trubu jeb ta saucamo par straight pipe.Izgriezu katus,X-pipe un rezonatorus.Te ir rezultats
Gala bundulis ir kaut kads FK automotive.
Ka var nonemt to pretigo tarksi,loti labi var dzirdet to salona.
Tas X-pipe ko es nonemu kaut ko vispar maina?
BMW 328
Gala bundulis ir kaut kads FK automotive.
Ka var nonemt to pretigo tarksi,loti labi var dzirdet to salona.
Tas X-pipe ko es nonemu kaut ko vispar maina?
BMW 328
Pēdējais labojis TheAsTy - 12 Jūl 2014, 19:41, kopā labots 1 reizi.
As real as it gets
Man tak ar notekcaurules palika pāri, izpūtējs gatavs
Bet prasas kko kas to skaņu uztaisītu dobjāku, jo drusku skan pēc krosinieka
Bet prasas kko kas to skaņu uztaisītu dobjāku, jo drusku skan pēc krosinieka
- ikey07
yep. vot domaju ko uzstaisit. uzlikt atpakalj to x-pipe ar rezonatoru domaju.jo parak vins tric,ka krosinieks vai motorzagis.
As real as it gets
kads varetu pateikt cik m3 gala bundulim izejosiem galiem ir diametrs?
tiem dekoratīvajiem uzgaļiem?
Es izputeju savam m50tub25 pats uztaisiju, 60mm rore divi rezonatori, viens pa vidu otrs gala. skana ir intresanta un nedaudz asāks ir palicis.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
tikko izmērīju - galā ir 64mm
Kāds ir mēģinājis taisīt vaļā un ravēt ārā no gala bunduļa to saturu,kas tur iekšā? Man tur kkas baigi dīvaini grab:D
sieta truba sadegusi vaidzes jaunu ja jau grab
Kas mainisies,ja vinu visu izravesu aaraa?boris737 rakstīja:sieta truba sadegusi vaidzes jaunu ja jau grab
būs skaļāks
Nebūs tā trakā krosa moča skaņa?RENIO rakstīja:būs skaļāks
kaukur biju seit forumaa licis bildi, pameklee uz atpakalu.duuj rakstīja:Kāds ir mēģinājis taisīt vaļā un ravēt ārā no gala bunduļa to saturu,kas tur iekšā? Man tur kkas baigi dīvaini grab:D
tur reali sadrupt ir daudzkam jo tur ir tris atseviski kambari kur skanjai slapeties.
izravejot lietas araa un nenopakojot iegusi basigu skanju kura ies caur sienam, respektivi iegusi daudz ienaidniekus
...
PaldiesArmando rakstīja:kaukur biju seit forumaa licis bildi, pameklee uz atpakalu.duuj rakstīja:Kāds ir mēģinājis taisīt vaļā un ravēt ārā no gala bunduļa to saturu,kas tur iekšā? Man tur kkas baigi dīvaini grab:D
tur reali sadrupt ir daudzkam jo tur ir tris atseviski kambari kur skanjai slapeties.
izravejot lietas araa un nenopakojot iegusi basigu skanju kura ies caur sienam, respektivi iegusi daudz ienaidniekus
Jautājums par m50 un m52 izplūdi. Vai m50 kupejai der m52 izplūde? Saprotu, ka aiz m50 biksēm jāgriež nost un jāmetina m52? Viss tālāk deresderēs? Vai es ko jaucu.
visas viņas ir vienādas, atsķiras tikai 2.8
neko nav jāgriež, skrūvē klāt.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram