Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 1297
- chevron_right
Kr4 tā,aizdzinu mašīnu uz savu garāžu,gribēju ar tiem bremžu uguņiem padarīties,kpc nedeg,izņēmu lukturus,spuldzītes deg,tad,vnk gribēju pārbaudīt vai deg pakaļējais miglinieks un zili brīnumi,uzminiet,kur miglinieki iedegās? Iedegās bremžu uguņu vietā Respektīvi,kas tur tgd pie vainas,kaut kas ar vadiem sagāja dirsā vai tomēr tā ļeguška ? Vsm viens labums ir,tgd zinu kā bremžu uguņus ieslēgt
Kā bremzē, tā piespied miglinieku pogu. Labs!
vispar ka ir ar aizmugurejiem miglam- pareizi man deg ka gabarit lukturii ir migla aizmugureja un tikai vienaa pusee ? vai taj miglai vajadzetu but bremzu uzgunju dallaa?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nezinu,šķiet ka ir pareizi,man a migla tik kreisajā pusē sānā,tipa gabarīta lampiņa sanāk tā kā divkontaktu vai kkā tā,neesmu šķaidījis pakaļējos lukturus un pētījis kas īsti tur kā ir un kā nav!
coupe 2.8
tad labi ka pareizi man deg un sakriit vel ar kaadu tikai man labaja pusee deg, bet laikam tas jav vienalga uz TA ?
Labas cenas.
Labas cenas.
vot pa to gan nemācēšu teikt,it kā jau vajadzētu braukšanas pusē,tā teikt labajā pusē tik tiem,kam stūre labajā pusē,bet nu es moš kļūdos!
Pamēģini joka pēc lampiņas papētīt,kādas stāv,moš vnk samainīt vietām vajag,bet nu saku vēlreiz,neesmu tur īpaši pētijis,kā jābūt,tā teikt deg,nu i labi ka deg un nav ko nagus bāzt tur!
Pamēģini joka pēc lampiņas papētīt,kādas stāv,moš vnk samainīt vietām vajag,bet nu saku vēlreiz,neesmu tur īpaši pētijis,kā jābūt,tā teikt deg,nu i labi ka deg un nav ko nagus bāzt tur!
coupe 2.8
ir jav tad alieta ka lampinjas mainiju bet pirms tam nepaskatijos vai abas miglas deg vai nee un kura pusee vajadzeeja degtt miglam pareizi bet kad pirmo reizi iesledzu pec lampinjas mainjas tad dega kreisaja puse, laikam tad arii taa bija pareizi
Labas cenas.
Labas cenas.
vot ieintriģēji mani un speciāli aizgāju līdz autiņam,paskatījos,man abās pusēs stūros stāv lampiņas ar diviem kvēldiegiem,bet deg,tik kreisajā pusē un TA ar to laiž cauri,tad lai arī paliek man tik kreisajā,jo negribu vairs tam aparātam kko grūst iekšā un čakarēties,ZB viņš nodeva mani šoziem,buņdža sagura un sarūsēja
coupe 2.8
man jav arii katra puse stav divkontaktu mapinjas bet strada tikai viena puse
Labas cenas.
Labas cenas.
+1KLAVINS rakstīja:man jav arii katra puse stav divkontaktu mapinjas bet strada tikai viena puse
Cik reāli maksā tgd lietoti kupejas pakaļējie lukturi,ar balto pagriezienu?
aptuveni depo 20-25
orģināli 40-50
bet protams gadās arī lētāki indivīdi.
orģināli 40-50
bet protams gadās arī lētāki indivīdi.
Par aizmugures migliniekiem runājot - E36 miglas lukturi ir abās pusēs (ārējos gabarītos divkontaktu spuldzītes), TA var iziet, ja deg tikai KREISAIS miglinieks. Ja deg tikai labais, TA nedabūs, ja nu vienīgi sakarīgz inspektors trāpās...
Varbūt,ja kādam interesē,tad tādam urbumam laikam jābūt.Plastmasas vāciņā,ko noņēmu no motora,bija ar tāds pats urbums...Jānis rakstīja:Man tāds jautājums,varbūt kāds zin,m50.m52 termostata vāciņam starpsienā jābūt nelielam urbumam vai nē? Savulaik iznāca iegādāties alumīnija vāciņu,bet tagad skatos,ka tam ir tāds neliels urbums starpsienā...
kaa tur isti ir ar tiem elektromotorinjiem preks kresliem. no e36 pagruti ir atrast, un ja ir tad tik ar visiem kresliem pardosas, doma ir meginaat iestellet no e39taa, ir kads meginajis to darit?
...
man arī interesē savus elektrizēt-sīkums bet patīkamāk nu kurš te ir jaucies un zinās....Armando rakstīja:kaa tur isti ir ar tiem elektromotorinjiem preks kresliem. no e36 pagruti ir atrast, un ja ir tad tik ar visiem kresliem pardosas, doma ir meginaat iestellet no e39taa, ir kads meginajis to darit?
Varbūt kļūdos,bet man liekas ka psih-arno savam tikai pašu apakšu elektrisku uzlika, sēdekļus saglabājot.
nu jaa, tads jau ari bija jautajums, vai varetu no e39 sedeklu elektroniku uzlikt uz maniem esosajiem e36 kresliem.
...
ašais jaut. ja man ir lisas vasaras riepas aizmugurē, skatē 3nieku neieliks?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 1297