Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 999
- 1000
- 1001
- 1002
- 1003
- …
- 1297
- chevron_right
relejs. ja nemaldos vins pie stures kreisaja puse atrodas.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Jautājums tāds-vai ir iespēja dabūt bagāžnieku ar īso numura vietu kkur? 
Nixon'am laikam bija, bet nez vai pārdos. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu jāmēģina pielauzt tādā gadījumā, mošk paveiksies!Finks rakstīja:Nixon'am laikam bija, bet nez vai pārdos.
Kādu un cik biezu metālu izmantot grīdas metināšanai ? Un kādu virsbūves ?
Paldies.
Paldies.
gudri dirst nav malku cirst
Uz 1.8 is kardana deres videja korpusa reduktors ?
man liekas, ka kardāniem garumi atšķīrās, bet stiprinājumi sapasīs.. pusasu flančiem diametri visdrīzāk arī atšķirsiesLācis rakstīja:Uz 1.8 is kardana deres videja korpusa reduktors ?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Viss der, kardāns arī, pusasu flanči jāmaina, ja nav uzlikas vēl lielās pusasis.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Visam sava cenarichus88 rakstīja:Jautājums tāds-vai ir iespēja dabūt bagāžnieku ar īso numura vietu kkur?
Viņš tik ir iesākts gatavot krāsošanai, šur tur jāpieslīpē, šur tur špaktelis varbūt jāuzklāj vēl.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Izklausās jau interesantāk!Nixon rakstīja:Visam sava cenarichus88 rakstīja:Jautājums tāds-vai ir iespēja dabūt bagāžnieku ar īso numura vietu kkur?
Viņš tik ir iesākts gatavot krāsošanai, šur tur jāpieslīpē, šur tur špaktelis varbūt jāuzklāj vēl.
Kāda būtu aptuveni tā cena, protams, ja ir vēlme pārdot?!
Vakarā safotogrāfēšu, aizsūtīšu bildes, tad arī varēsi piedāvāt savu cenu 
Ooo, tad moška iesūti man FB bildes? 
Izskatās, ka piepildās mans pēdējās nedēļas "gaidītākais" murgs - nesanāk izdabūt ārā kloķenes devēju, no instrumentiem ir regulējamās knīpstangas ar kurām itkā labi var apķerties apkārt, bet tās nelīdz. Stumt no zobrata puses ar domājams nav diža jega, drīzāktas devējs pašķīdīs.. Garāžā vēl varētu kko izjaukt vairāk, bet visa tā padarīšana sanāk jāizveic daudzīvokļu mājas pagalmā... :( Varbūt kadam ir kāda pieredze vai labs štruments, lai to s*du izdabūtu ārā?
d[-_-]b
Es sapūtu ar wd40 un ar plaķenēm grozīju vienu brīdi likās ka tas tas kronšteins salūzīs
Saplēst viņu un pa daļām ķeksēt ārā. Viņš taču tāpat ir beigts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Paldies. nop viss tilts bus ar lielo reduktoru un pusasim.Linda rakstīja:Viss der, kardāns arī, pusasu flanči jāmaina, ja nav uzlikas vēl lielās pusasis.
Es savam M50 ziemā arī ar kloķenes devēju pacīnījos. Pa degunu sist viņam nedrīkst vispār - lokās kā folijs. Es kādas 20 min cīnījos, kustinot viņu ap savu asi, cik nu tur rocība ļauj. Manai bosch vadībai tas devējs ir vienkāršs solenoīds. Pārlodēju vadu un rullēju tālāk. Tas gan bij vairāk preventīvs pasākums, bet nu vads bij pārakmeņojies un pamazām veidojās 'zaļais'
Arī jau pirmām kartām centos viņu ap savu asi pagriezt, bet pagaidām nesanāk ne mm izkustināt, būs rīt vēl jāpacīnās, vrb sapūstais VD40 pa nakti izdarīs kādu brīnumu...
d[-_-]b
R17 st32 no e39 ar normālām riepām ielīdīs aizmugurē? jeb jāliek kautkādas 205/40 lai nav jāvalcē arkas?
Ruudolfs rakstīja:R17 st32 no e39 ar normālām riepām ielīdīs aizmugurē? jeb jāliek kautkādas 205/40 lai nav jāvalcē arkas?
Ja tev 205/40 neskaitās normālas riepas, tad atbilde uz tavu pirmo jautājumu - nē. Un arī ar 205/40 un sedinājumu vest cilvēkus aizmugurē diezvai sanāks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 999
- 1000
- 1001
- 1002
- 1003
- …
- 1297