Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1005
- 1006
- 1007
- 1008
- 1009
- …
- 1297
- chevron_right
A bļ.
Ma likās, ka tā ir lielā. Tās trīs kas izgaismo paneli.
Jā šis ir kopā viss.
Ma likās, ka tā ir lielā. Tās trīs kas izgaismo paneli.
Jā šis ir kopā viss.
Kuri vadi bija jāvieno automāta pravotkai ,ja ielikts manuālis ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kadai ir jabut kompresijai m52b28 un cik maksatu normals m52b28 bez apkares??
itkā pēc teorijas jābūt 10-11, bet reālitātē parasti ir 12+ ja viss ok.kompots318ti rakstīja:Kadai ir jabut kompresijai m52b28 un cik maksatu normals m52b28 bez apkares??
Man tads interesants fenomens manam e38
Kad ir saus laiks,nestrada abs devejs kursh atbild par speedo darbiibu,braukshanas atruma radiahanu.beeet kad ir slapjsh laiks araa piemeram kaa shodien,spidometrs stradaa teicami
wtf?
Kad ir saus laiks,nestrada abs devejs kursh atbild par speedo darbiibu,braukshanas atruma radiahanu.beeet kad ir slapjsh laiks araa piemeram kaa shodien,spidometrs stradaa teicami
ar kompatu pa brugji
Visticamāk ātruma devēja štepselī zūd kontakts.cipruss18 rakstīja:Man tads interesants fenomens manam e38
Kad ir saus laiks,nestrada abs devejs kursh atbild par speedo darbiibu,braukshanas atruma radiahanu.beeet kad ir slapjsh laiks araa piemeram kaa shodien,spidometrs stradaa teicamiwtf?
Pie mitra laika, piemēram tur tiek mitrums un parādās kontaks. sausā laikā mitrums izžūst un kontakts pazūd.
kāds eļļas patēriņš 6cilindru dzinējiem skaitās normāls?
teiksim uz 1k km vai no eļļas maiņas līdz maiņai, tie būtu 10k
teiksim uz 1k km vai no eļļas maiņas līdz maiņai, tie būtu 10k
Eļļa gada laikā nepazūd
Tobiš cik ielēja apkopē tik izlēja nākošajā.
man tas pats kūtij ar obccipruss18 rakstīja:Man tads interesants fenomens manam e38
Kad ir saus laiks,nestrada abs devejs kursh atbild par speedo darbiibu,braukshanas atruma radiahanu.beeet kad ir slapjsh laiks araa piemeram kaa shodien,spidometrs stradaa teicamiwtf?
Paldies izpalīdzīgais palīg!ValtersZ rakstīja:Eļļa gada laikā nepazūdTobiš cik ielēja apkopē tik izlēja nākošajā.
Tas noteikti nav par 6cilindrīgu 20 gadus vecu bembja dzinēju, ar 250k nobraukumu
Personīgi nav vēl sanācis uzķerties uz eļļu rijošu 6podnieku. Cik pie maiņas ieleju, tik izleju aptuveni(varbūt par 100-150ml mazāk).Lawwr rakstīja:Paldies izpalīdzīgais palīg!ValtersZ rakstīja:Eļļa gada laikā nepazūdTobiš cik ielēja apkopē tik izlēja nākošajā.
Tas noteikti nav par 6cilindrīgu 20 gadus vecu bembja dzinēju, ar 250k nobraukumu
Vienreiz tik gadījās M43, kam bija PCV beigts un gredzeniem kapi. Tad eļļu nevajadzēja mainīt, jo tur jau pielejot pati apmainījās
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu Depo piemēram nebija, nemaz nezināju, ka viņas ar visām patronām tirgo.Martinsoon rakstīja:veciit kam tev vinju iznemt ? vinas pasas nedemontejaas... pardodas veikalos ar visu patronu kopaa...5STAR rakstīja:Kā iznemt šito mazo spuldzīti ārā?
Auto veikalos viņas tirgojās5STAR rakstīja:Nu Depo piemēram nebija, nemaz nezināju, ka viņas ar visām patronām tirgo.Martinsoon rakstīja:veciit kam tev vinju iznemt ? vinas pasas nedemontejaas... pardodas veikalos ar visu patronu kopaa...5STAR rakstīja:Kā iznemt šito mazo spuldzīti ārā?
ValtersZ rakstīja:Eļļa gada laikā nepazūdTobiš cik ielēja apkopē tik izlēja nākošajā.
Nu nu Valter.visi,absaluti visi dzineji ed ellju un tas ir tikai normali.nevar but ta ka cik pielej,tik izlej.runa par brauktiem dzinejiem
ar kompatu pa brugji
Kur pirkt krāsu pēc koda bet tā lai krāsā sakrīt nevis ir tāda kā bildē?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu kodu krāsai es zinu. Uzjauca krāsu pēc tā koda bet nesapasVladlen rakstīja:Nem lidzi bakas vacinu
ValtersZ rakstīja:Kuri vadi bija jāvieno automāta pravotkai ,ja ielikts manuālis ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1005
- 1006
- 1007
- 1008
- 1009
- …