Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1015
- 1016
- 1017
- 1018
- 1019
- …
- 1297
- chevron_right
Nav jāmaina.
Sent from my E5823 using Tapatalk
Sent from my E5823 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
mulkibas! nav jamaina v/n!LAKIKS rakstīja:Nu demm :((( jatvadas no laba nr :((Riks* rakstīja:Diemžēl jā!LAKIKS rakstīja:Ja esmu pazaudejis tehnisko pasi un dodos uz csdd taisit jaunu, man ari jamaina bus vnz ?
numuru salidzinasana un dubulta cena tehniskajai pasei un viss!
tnx
Tad būšu ko sajaucis 
E34 M50 bukse der uz E36 bez jebkādām pārbūvēm?
Onkļi skatē pis prātu par to vai nē?
Uzlikt var easy. Onkuļi TA neko nevar pateikt, ja sip galvu, tad saki, ka BMW detaļa, vari pierādīt 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
To, ka uzlikt nevar nedomāju nevienā brīdī, vienkārši vai nav tā, ka kaut kas jāizmaina vai paduškai jācerpj nost tās bumbas utml.
Rigā pagasnedel gāja cauri - ieprieks bija e36 oem... nomainijju uz e34... ne vārda no inspektora puses...funkyasshit rakstīja:E34 M50 bukse der uz E36 bez jebkādām pārbūvēm?
Vienu pumpu noslīpēju e34 buksei...
Pēc tam viss okay, ka viņa tur nekur nefiksējās? Mans loģiskais iemesls, kāpēc viņa tur ir - lai vibrāciju, slodzes gadijumā viņa nesāktu griezties un neatskrūvētos/nepārvilktos. Citu neko izdomāt nevaru. 
Vina ir pilniba parklata ar gumiju... pievelkot ar skrūvi no abam pusēm kurai ir plastmasas gredzens - nekas nekur nepaliks...
Tikai tukšgaitā lielāka vibrācija uz bundžu...
Tikai tukšgaitā lielāka vibrācija uz bundžu...
Nu es pats tikai nesen atlāju, ka man virsū stāv 4 cyl bukses un motors vispār guļ uz stabilizatora stieņa. Gandrīz 20k jau esmu nobraucis, labi, ka ievēroj laicīgi. Karteris nedaudz paberzts, bet viss safe. 
Labāk vajadzētu būt kā šobrīd. + E34 bukse maksā 7E/gab Corteco, ja salīdzina ar E36, kas ir 23E/gab Corteco.
Labāk vajadzētu būt kā šobrīd. + E34 bukse maksā 7E/gab Corteco, ja salīdzina ar E36, kas ir 23E/gab Corteco.
vari iesviest man ar detlas nr? man ari noderetufunkyasshit rakstīja:Nu es pats tikai nesen atlāju, ka man virsū stāv 4 cyl bukses un motors vispār guļ uz stabilizatora stieņa. Gandrīz 20k jau esmu nobraucis, labi, ka ievēroj laicīgi. Karteris nedaudz paberzts, bet viss safe.
sveiki, kur varetu uz vietas pa labu ciparu nopirkt klipšus? apšifku, moldingu un m-sliekšņu?
Yolloo. kāds no foruma brauks uz Skonto halli?
DiviAuto ulbrokāaaairam rakstīja:sveiki, kur varetu uz vietas pa labu ciparu nopirkt klipšus? apšifku, moldingu un m-sliekšņu?
Biju uzlicis jaunas febi E34, lai uzliktu jānoslīpē tas pipsis, bet viņām tas vītnes thing ir ar offsetu un tad jāgroza, lai dabūtu ka motors stāv taisni, un tad tāpat otrajā nedēļā viena pārlūza uz pusēm, hvz vrb brāķis bija.funkyasshit rakstīja:Nu es pats tikai nesen atlāju, ka man virsū stāv 4 cyl bukses un motors vispār guļ uz stabilizatora stieņa. Gandrīz 20k jau esmu nobraucis, labi, ka ievēroj laicīgi. Karteris nedaudz paberzts, bet viss safe.
Es ieteiktu likt E36 un apakšā(starp pusrāmi un uzgriezni) lielāko šeibu kuru tur var dabūt iekšā, citādāk izrausies no pusrāmja, dont ask me how i know that.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Uz maskavas ielas,aiz veikala zoom arī ir!panzer rakstīja:DiviAuto ulbrokāaaairam rakstīja:sveiki, kur varetu uz vietas pa labu ciparu nopirkt klipšus? apšifku, moldingu un m-sliekšņu?
Loud N' Proud
Vienkarsi paliec zem bukseem 3-4mm saibas un viss bus kartibaa!funkyasshit rakstīja:Nu es pats tikai nesen atlāju, ka man virsū stāv 4 cyl bukses un motors vispār guļ uz stabilizatora stieņa. Gandrīz 20k jau esmu nobraucis, labi, ka ievēroj laicīgi. Karteris nedaudz paberzts, bet viss safe.
M57D30 ir kāds kupejā metis iekšā, varētu pakonsultēt what is what..?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1015
- 1016
- 1017
- 1018
- 1019
- …