Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1016
- 1017
- 1018
- 1019
- 1020
- …
- 1297
- chevron_right
Martinsoon rakstīja:Vienkarsi paliec zem bukseem 3-4mm saibas un viss bus kartibaa!funkyasshit rakstīja:Nu es pats tikai nesen atlāju, ka man virsū stāv 4 cyl bukses un motors vispār guļ uz stabilizatora stieņa. Gandrīz 20k jau esmu nobraucis, labi, ka ievēroj laicīgi. Karteris nedaudz paberzts, bet viss safe.
Labāk vajadzētu būt kā šobrīd. + E34 bukse maksā 7E/gab Corteco, ja salīdzina ar E36, kas ir 23E/gab Corteco.
Skatē neies cauri.
Marihuāns kabrī swapojaFashion rakstīja:M57D30 ir kāds kupejā metis iekšā, varētu pakonsultēt what is what..?
jams laikam atpūšas, nav sasniedzamsRiks* rakstīja:Marihuāns kabrī swapojaFashion rakstīja:M57D30 ir kāds kupejā metis iekšā, varētu pakonsultēt what is what..?
ta ideja ir sekojoša:
M57D30 ar M57N vadību
ar kārbu būs problēmas hz kas slodzi turēs
kardāns mixed variantā ir
reduktors funkyassshits sakot ka tds 2.93 bet hz prasīsies lai ir daily un nav svarka, bet tai pat laikā lai bloķētos.. kkādu specifisku lsd vajadzēs vai koa?
pusasis protams ka lielās, bet vai arī tās nevērpsies..?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
tds ir 2.56
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Fashion rakstīja:jams laikam atpūšas, nav sasniedzamsRiks* rakstīja:Marihuāns kabrī swapojaFashion rakstīja:M57D30 ir kāds kupejā metis iekšā, varētu pakonsultēt what is what..?![]()
ta ideja ir sekojoša:
M57D30 ar M57N vadību
ar kārbu būs problēmas hz kas slodzi turēs
kardāns mixed variantā ir
reduktors funkyassshits sakot ka tds 2.93 bet hz prasīsies lai ir daily un nav svarka, bet tai pat laikā lai bloķētos.. kkādu specifisku lsd vajadzēs vai koa?
pusasis protams ka lielās, bet vai arī tās nevērpsies..?
Marihuans neatpusas motoru man tirgo
Ir citi varianti sataisit durvim sliedi ieksejos kas ir pie sparna , lai logs nekrit lauka ? Vai jamaina durvis. Man vnk nervi netur jau.
Man laizot leja/augsa lec no tas vietas ara. Apats el logu mehanisma sliede laba stavokli.
Man laizot leja/augsa lec no tas vietas ara. Apats el logu mehanisma sliede laba stavokli.
Es nezinu kāpēc viņš domāja, ka es teicu, ka TDS ir 2.93. Es teicu, ka jāliek TDS reduktors vai var iet 2.93 variantu.Jānis.P rakstīja:tds ir 2.56
Jāmaina tie balti plastmasi, kas tur slīd, precīzi nezinu kā sauc. Zinu, ka sataisīt var man pirmīt krita ārā visu laiku, pati gan netaisīju uzticēju tēvam, ja nu kas varu pajautāt sīkāk, ko viņš tur vēl samainīja.LAKIKS rakstīja:Ir citi varianti sataisit durvim sliedi ieksejos kas ir pie sparna , lai logs nekrit lauka ? Vai jamaina durvis. Man vnk nervi netur jau.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tie jau tika samainiti , tajos problema nebija. Problema slepjas taja sliede kura ir ieksa ta gumija ar samtu pa kuru logs slid , ieksa durvis pasas. Ta sliede ir lika. Un cik papetiju vinju nomainit nevara. :( tape ja kadam ir durvis vaditaj puse sedans/touring vienalga kada krasa vai stavokli velams ar airi bez el mehanisma. Tiri prieks tehniskas apskates vaig.Linda rakstīja:Jāmaina tie balti plastmasi, kas tur slīd, precīzi nezinu kā sauc. Zinu, ka sataisīt var man pirmīt krita ārā visu laiku, pati gan netaisīju uzticēju tēvam, ja nu kas varu pajautāt sīkāk, ko viņš tur vēl samainīja.LAKIKS rakstīja:Ir citi varianti sataisit durvim sliedi ieksejos kas ir pie sparna , lai logs nekrit lauka ? Vai jamaina durvis. Man vnk nervi netur jau.
regulet meginaji pasu mehanismu?
Jap , tas bija notrais ko dariju pec klipsu mainam.poweredbygirts rakstīja:regulet meginaji pasu mehanismu?
esi parliecinats ka ta kaja,kas regulejas laikam, naw salocita, man ari ta ir bijis miljons reizu,vienmer tas ir bijis tapec ka mehanisms saliekts... 
Kādos ciparos tagad ir mazais e30/kompota reduktors? Tuvojas skate, jāsāk meklēt open-diffs. 
funkyasshit rakstīja:Kādos ciparos tagad ir mazais e30/kompota reduktors? Tuvojas skate, jāsāk meklēt open-diffs.
es nesen 3.15 pardevu pa 25 euro ta apmeram tada cena ari iet visur
jautajums zinatajiem.style5 diskiem cik ir centra uzlimes diametrs?56 vai 60mm?
ar kompatu pa brugji
realoem saka ka 70mm
maniem st21 arī bija 70mm
maniem st21 arī bija 70mm
Tātad. Jautājums ja!
Vai ieziemot auto zem klajas debess ir prāta darbs? Tā sagatavošana ziemas miegam zem klajas debess? Ko ņemt vëră? Auto noteikti tiks kustināts un čubināts , bet tălăk pa teritorijas vărtiem netiks laists. Cik reizes darbināt? Cik l degvielas atstāt bākā? U.t.t. būšu pateicìgs par ieteikumiem.
Vai ieziemot auto zem klajas debess ir prāta darbs? Tā sagatavošana ziemas miegam zem klajas debess? Ko ņemt vëră? Auto noteikti tiks kustināts un čubināts , bet tălăk pa teritorijas vărtiem netiks laists. Cik reizes darbināt? Cik l degvielas atstāt bākā? U.t.t. būšu pateicìgs par ieteikumiem.
Kādi lukturi labāki Bosh vai zwk,ja runājam par lēciniekiem?
Cik esmu dzirdēji zwk.vitjazz rakstīja:Kādi lukturi labāki Bosh vai zwk,ja runājam par lēciniekiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1016
- 1017
- 1018
- 1019
- 1020
- …
- 1297