Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1017
- 1018
- 1019
- 1020
- 1021
- …
- 1297
- chevron_right
Iesakiet kadu kantori vai cilveku kurs nemas ar audio. Vajag pastuzi salabot. Riga vai rajona
Zinu, ka 100 reizes jau uzdots jautājums, bet cik daudz eļļu vajag reduktoram lielajā korpusā?
Sent from my iPhone using Tapatalk
1.7l typ188shusts rakstīja:Zinu, ka 100 reizes jau uzdots jautājums, bet cik daudz eļļu vajag reduktoram lielajā korpusā?
Esmu auto pārvalku meklējumos, taču tie izmēri mazliet maldina. Kā saprast piemēram 571x203x119? Kurš no visiem trijiem ir platums un augstums?
5STAR rakstīja:Esmu auto pārvalku meklējumos, taču tie izmēri mazliet maldina. Kā saprast piemēram 571x203x119? Kurš no visiem trijiem ir platums un augstums?
GarumsxPlatumsxAugstums
izspriedu pēc izmēriem, necitē mani.
- ikey07
taaa nebuus ieziemosana taa buus vnk masiinas puudeesana..... cik reizes darbinat ir pofig -drizaak uztraucies lai akiitis vienkarsi nenosezas:) Bet jebkura gadijuma zem klajas debess -ta nav ieziemosana:)ElvijsR rakstīja:Tātad. Jautājums ja!![]()
Vai ieziemot auto zem klajas debess ir prāta darbs? Tā sagatavošana ziemas miegam zem klajas debess? Ko ņemt vëră? Auto noteikti tiks kustināts un čubināts , bet tălăk pa teritorijas vărtiem netiks laists. Cik reizes darbināt? Cik l degvielas atstāt bākā? U.t.t. būšu pateicìgs par ieteikumiem.
Nu braucot pa sāli pūst tak vel trakāk.Martinsoon rakstīja:taaa nebuus ieziemosana taa buus vnk masiinas puudeesana..... cik reizes darbinat ir pofig -drizaak uztraucies lai akiitis vienkarsi nenosezas:) Bet jebkura gadijuma zem klajas debess -ta nav ieziemosana:)ElvijsR rakstīja:Tātad. Jautājums ja!![]()
Vai ieziemot auto zem klajas debess ir prāta darbs? Tā sagatavošana ziemas miegam zem klajas debess? Ko ņemt vëră? Auto noteikti tiks kustināts un čubināts , bet tălăk pa teritorijas vărtiem netiks laists. Cik reizes darbināt? Cik l degvielas atstāt bākā? U.t.t. būšu pateicìgs par ieteikumiem.
571 ganjau garums 203 platums un 119 augstums, jo parasti jau nosedz lidz riteniem, es vismaz ta domaju.5STAR rakstīja:Esmu auto pārvalku meklējumos, taču tie izmēri mazliet maldina. Kā saprast piemēram 571x203x119? Kurš no visiem trijiem ir platums un augstums?
Skaidrīte, sanāk augstums man būs par mazu tomēr.MAr1s rakstīja:571 ganjau garums 203 platums un 119 augstums, jo parasti jau nosedz lidz riteniem, es vismaz ta domaju.5STAR rakstīja:Esmu auto pārvalku meklējumos, taču tie izmēri mazliet maldina. Kā saprast piemēram 571x203x119? Kurš no visiem trijiem ir platums un augstums?
varbūt var nostiept ja platums ļaus.5STAR rakstīja:Skaidrīte, sanāk augstums man būs par mazu tomēr.MAr1s rakstīja:571 ganjau garums 203 platums un 119 augstums, jo parasti jau nosedz lidz riteniem, es vismaz ta domaju.5STAR rakstīja:Esmu auto pārvalku meklējumos, taču tie izmēri mazliet maldina. Kā saprast piemēram 571x203x119? Kurš no visiem trijiem ir platums un augstums?
Diez cik daudz varēs nostipet. Man vajag priekš e34 kura platums +/- ir 175.MAr1s rakstīja: varbūt var nostiept ja platums ļaus.
paskaties bixenon.lv tur ir visādi pārsegi5STAR rakstīja:Diez cik daudz varēs nostipet. Man vajag priekš e34 kura platums +/- ir 175.MAr1s rakstīja: varbūt var nostiept ja platums ļaus.
Tik daudz nostiept nevar, kad iegādājas vajadzētu būt klāt aprakstam, kuriem auto der. Vismaz, kad pirku sev bija minēts, ka der 3er
Pēdējais labojis Linda - 22 Aug 2016, 22:11, kopā labots 1 reizi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
jautājums par compakta priekšējo stiklu,
compakta stikls ir ar kādu vienāds (sedans vai kupeja ) vai arī kompaktam ir savādāks ?
compakta stikls ir ar kādu vienāds (sedans vai kupeja ) vai arī kompaktam ir savādāks ?
Kompaktam tāds pats kā sedanamZabiits rakstīja:jautājums par compakta priekšējo stiklu,
Un unversālim.Riks* rakstīja:Kompaktam tāds pats kā sedanamZabiits rakstīja:jautājums par compakta priekšējo stiklu,
Labs vakars
Kādam nav motora pravotkas shēmas no 1.8tds
Vienkārši šodien mainīju motora pravotku un kļūdījos kaukur laikam
Instagram-MISONAKS
tur nav kur kluditiesMaskers rakstīja:Labs vakars
Tapēc saku ka laikam kļūdījosAndzaK_LV rakstīja:tur nav kur kluditiesMaskers rakstīja:Labs vakars
Vienkārši šodien mainīju motora pravotku un kļūdījos kaukur laikam6vadi un 4no tiem ir kvelsvecem
Rīt jāmēģina ievilkt
Instagram-MISONAKS
Viss atkarīgs no tā, ko priekš Tevis nozīmē "labāki"vitjazz rakstīja:Kādi lukturi labāki Bosh vai zwk,ja runājam par lēciniekiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1017
- 1018
- 1019
- 1020
- 1021
- …
- 1297