Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1024
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- …
- 1297
- chevron_right
Atkarīgs no kārbas!Krabiz rakstīja:320i ceļa nodoklis ir 75 eiro?
Manam 320i kabrim bija 128.06Eur...
EDIT: Kabris arī bija dikti smags..
automātam 128eur
Atkarīgs arī no virsbūves! Manam 320i touring manuālim arī ir 128eur
Vispār jau viss atkarīgs no svara. Iemet csdd reģistrācijas numuru un redzēsi svaru un tad arī sapratīsi cik nodoklis. Lielais vai mazais
Vispār jau viss atkarīgs no svara. Iemet csdd reģistrācijas numuru un redzēsi svaru un tad arī sapratīsi cik nodoklis. Lielais vai mazais
Jautājums visiem gudrajiem.
Pagaišsezon trasē izlecu un norāvu zondei štepseli abus galus.
Ko tagad? Visu laiku iet bez. Bet gribas sakārtot.
Draugi saka, ka nevar lodēt, jo pretestība mainās. Ok to saprotu, bet ne jau man tgad jamaina zonde un vads no kompja visā garumā.
Draugi saka, ka nevar lodēt, jo pretestība mainās. Ok to saprotu, bet ne jau man tgad jamaina zonde un vads no kompja visā garumā.
Jautājums, varbūt kāds zin no šejienes!
Kas varētu būt pa iemeslu, man e30 ir diezgan lēna stūres atsaucība, līkumā pati nemetas atpakaļ kā e36, pašam jāpiepalīdz diezgan!
Kas varētu būt pa iemeslu, man e30 ir diezgan lēna stūres atsaucība, līkumā pati nemetas atpakaļ kā e36, pašam jāpiepalīdz diezgan!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Vis tas joks slēpjās stūres mehānismā.Trusis92 rakstīja:Jautājums, varbūt kāds zin no šejienes!
ko iesaki mainīt?māriņš rakstīja:Vis tas joks slēpjās stūres mehānismā.Trusis92 rakstīja:Jautājums, varbūt kāds zin no šejienes!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
No sākuma jāzin, kas tev ir virsū patreiz.Trusis92 rakstīja:ko iesaki mainīt?māriņš rakstīja:Vis tas joks slēpjās stūres mehānismā.Trusis92 rakstīja:Jautājums, varbūt kāds zin no šejienes!
es šajā jomā spečuks neesmu 
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Nu mļēTrusis92 rakstīja:es šajā jomā spečuks neesmu
Cik apgriezieni ir no viena gala līdz otram?
Ir pastūzis vai nav?
utt.
šito rīt apspriedīsim un uzrakstīšu tev privāti 
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Trusis92 rakstīja:šito rīt apspriedīsim un uzrakstīšu tev privāti
Problēma
Tika swapots m51d25
Iepriekš bija m43b16
Ews salikām, suknim elektrība pienāk bet griežot dzinēju degviela pie sprauslam neparādās
Kas varētu būt? Kkads pins nav ievilkts?
Tika swapots m51d25
Iepriekš bija m43b16
Ews salikām, suknim elektrība pienāk bet griežot dzinēju degviela pie sprauslam neparādās
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
RūcLaxay rakstīja:Problēma
Tika swapots m51d25
Iepriekš bija m43b16
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Kas ta bij?Laxay rakstīja:RūcLaxay rakstīja:Problēma
Tika swapots m51d25
Iepriekš bija m43b16
Latvijā, ja mašīna ir bijusi avārijā kas ir reģistrēta, csdd ir kkāda atzīme ka var zināt vai ir bijušas avārijas ?
- ikey07
māriņš rakstīja:Jautājums visiem gudrajiem.
Nav šeit ko īsti ieteikt un neredzu jēgu censties izgudrot velosipēdu. Par to lodēšānu viedokļi atšķiras, lai gan vairums uzskata, ka zondes darbību tas viennozīmīgi ietekmē. Tā vai šā nāk universālās zondes, kur štekeris ir pašam jāķīmiķo un nekāda vaina - cilvēki brauc, lai arī tās zondes tiešām nestrādā TIK precīzi, kā vajadzētu. Un tādi veidojumi patiesībā nav nekāds retums un stāv diezgan daudziem auto. Bet nu, standarta varianti būtu:māriņš rakstīja:māriņš rakstīja:Jautājums visiem gudrajiem.
1) Mainīt motora pravodku un zondi
2) Lodēt/tīt kopā un maukt pohujā (pats labākais variants, ja auto ir sportam)
3) Pārvilkt pravodkas vadus visā garumā ar piniem neko negriežot un nelodējot + tik un tā jauna zonde
Pie ews viens vads uz aizdedzi trūkamāriņš rakstīja:Kas ta bij?Laxay rakstīja:RūcLaxay rakstīja:Problēma
Tika swapots m51d25
Iepriekš bija m43b16
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Kuram seit kko var pajautat par kompresora uzstadisanu un cik liela pisa ir.kompresors ir no mb 2.3
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1024
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- …
- 1297