Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- …
- 1297
- chevron_right
PaldiesNixon rakstīja:Ring size: 131mm
Kur Rīgā un Pierīgā ir normāli šroti?
atkarībā, kas ir vajadzīgs..?
Miglinieku rāmīši un tad moš vel kko
viens labs ir -
putnu iela 52 (ziepniekalns)
un otrs:
Re: BMW auto kapsētas jeb šroti
Atbildēt korsa » 01 Mar 2012, 21:59
Ir šrotiņš ar parsvarā BMW daļām.
Visu, ko vajadzeja, tur dabuju. Atrodas kādi 5 km aiz Baložiem Ķekavas virzienā!
Tur kur liela dzeltena reklāma(kreisajā pusē virzienā NO Rīgas) ar uzrakstu "elektromotoru pārtinējs" vai kas tnlidzigs.
Saimnieks BMWPowerā ir justbe http://www.bmwpower.lv/user.php?u=justbe. T.29434416
putnu iela 52 (ziepniekalns)
un otrs:
Re: BMW auto kapsētas jeb šroti
Atbildēt korsa » 01 Mar 2012, 21:59
Ir šrotiņš ar parsvarā BMW daļām.
Visu, ko vajadzeja, tur dabuju. Atrodas kādi 5 km aiz Baložiem Ķekavas virzienā!
Tur kur liela dzeltena reklāma(kreisajā pusē virzienā NO Rīgas) ar uzrakstu "elektromotoru pārtinējs" vai kas tnlidzigs.
Saimnieks BMWPowerā ir justbe http://www.bmwpower.lv/user.php?u=justbe. T.29434416
Kkur tuvāk nekas jēdzīgs nav ja?
ko nozīmē tuvāk?
nu piemeram Jugla,čiekurkalns
Es neko isti tur nezinu.vienīgi users Bunt_ bija juglā viņš jauca angļus arā.
Sveiki biedri 36tie
R17 normālu riepu izmēri bet ne mazprofilenes kādi būtu ?
R17 normālu riepu izmēri bet ne mazprofilenes kādi būtu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Laikam esmu pārāk liela blondīne jo diskus redzēsu tikai maija vidu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
vai bojāts OBC var iespaidot temperatūŗas rādījumu ? ar vadiem tiešām ir viss kārtībā.katru reizi kad iedarbina autiņu -37, noņem obc un pieliek,tad pareizi rāda. un tā katru reizi.
Temp. devējs jau no dzimšanas pravodkā vai pats vilki vadus?
vadi paši par sevi no dzimšanas jau motortelpā. devēju ar 20cm vadiem šodien tik pieliku svaigus, nesaprāgušus un bez jebkādiem defektiem. pats devējs arī strādā. mošk kaut kur tālāk motortelpā kontaktu nav ?
kkur tev ir pušu vads un nav kontakta Drošinātāju pastījies?
tad līdz tam brīdim nevaram palīdzēt.zuze91 rakstīja:Laikam esmu pārāk liela blondīne jo diskus redzēsu tikai maija vidu.
Rolands rakstīja:Miglinieku rāmīši un tad moš vel kko
Bimershopā nopērc jaunus..
paskatīties varu, tikai nezinu kāds izskatās beigts. kā arī apšaubu vai vads kaut kur tālāk par manu savienojumu ir pušu, jo noņemot kompi un pieliekot rāda pareizi. tad jau drīzāk sāku likmes likt uz pašu devēju gļukainu.KV_ rakstīja:kkur tev ir pušu vads un nav kontakta Drošinātāju pastījies?
Pēdējais labojis V1Beta - 02 Mai 2013, 10:47, kopā labots 1 reizi.
Es pirku jaunus protuningā,bet tur izrādas trūkst vienas detaļas abiem rāmjiem,lai pie bampera pieskrūvētu,krč caur vienu dzēku dabūju tos sūdus lietotusRuu rakstīja:Rolands rakstīja:Miglinieku rāmīši un tad moš vel kko
Bimershopā nopērc jaunus..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- …