Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- 1033
- …
- 1297
- chevron_right
Kapēc ar kabri nekur nepaskries?cipruss18 rakstīja:parkapjot no e36 uz e38 e ibaudu automata priekshrociibu.ar kabri nekur nepaskries un manualim tur zud jeega.kad man bija 20,es ari domaju,nahuj tos automatus,bet tagad izbaudu katru mirkli
E36 kabrī ar normālu motoru, cietu piekari utt man tieši piedur, ka viņš ir mazs kartings.
Bez jumta ir forši pabraukt slalomā
Nedomāju, ka kādam e36 kabris ir ikdienas auto, lai baigi vajadzētu tur automātu
Eļļas sensoram tik viens pins.Kikaps rakstīja:Nav pievienots devējs, iespejams! Man tā bija - pie swapa sajauca ar ieplūstošā gaisa temperatūras dačiku. Štekeri pēc formas vienādi, bet vadu skaits atšķiras!krisjaanis rakstīja: P.S. Kāda problēma var izraisīt to, ka nedeg eļļas lampiņa? Spuldzīti nomainīju...
ValtersD rakstīja:Kapēc ar kabri nekur nepaskries?cipruss18 rakstīja:parkapjot no e36 uz e38 e ibaudu automata priekshrociibu.ar kabri nekur nepaskries un manualim tur zud jeega.kad man bija 20,es ari domaju,nahuj tos automatus,bet tagad izbaudu katru mirkli
E36 kabrī ar normālu motoru, cietu piekari utt man tieši piedur, ka viņš ir mazs kartings.
Bez jumta ir forši pabraukt slalomā
Nedomāju, ka kādam e36 kabris ir ikdienas auto, lai baigi vajadzētu tur automātu
man draudzene nemak ar manuali braukt
ar kompatu pa brugji
Ja izdomasi partaisit,varu no tevis nopirkt visu komplektu lai partaisitu no automata uz manualocipruss18 rakstīja:parkapjot no e36 uz e38 e ibaudu automata priekshrociibu.ar kabri nekur nepaskries un manualim tur zud jeega.kad man bija 20,es ari domaju,nahuj tos automatus,bet tagad izbaudu katru mirkli
Jā, bet uzmaukt var!funkyasshit rakstīja:Eļļas sensoram tik viens pins.Kikaps rakstīja:Nav pievienots devējs, iespejams! Man tā bija - pie swapa sajauca ar ieplūstošā gaisa temperatūras dačiku. Štekeri pēc formas vienādi, bet vadu skaits atšķiras!krisjaanis rakstīja: P.S. Kāda problēma var izraisīt to, ka nedeg eļļas lampiņa? Spuldzīti nomainīju...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Helppp izdoomāju kārtīgi paložnāties pa motor telpu un atklāju diezgan nepatīkamas lietas... Tātad noņemot gofru ieraudzīju ka gofrā ir pieniņš un pie droseles arī paskatījos un secināju ka pieniņš nāk no trubam kas iet uz vanosu un noņemot to lietiņu pie kuras pienāk tā truba ieraudzīju mazāku trubiņu atspraudu un secināju ka tā truba nekur neaizved un tatad kas tās ir par divām trubiņam kas nak no vanosa kautkăda dačika, labrāt uzzinātu, kas tas ir par dačiku or smth un vispār par ko liecina tas pieniņš
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beha lido!
Tas nav saistīts ar vanosu. Tā ir kartera ventilācija un otram galam būtu javienojas klāt pie gaisa gofras.
Ko tu domā ar ''pieniņš''?
Viens no "pieniņa" cēloņiem varētu būt šiskrisjaanis rakstīja:Helppp izdoomāju kārtīgi paložnāties pa motor telpu un atklāju diezgan nepatīkamas lietas... Tātad noņemot gofru ieraudzīju ka gofrā ir pieniņš un pie droseles arī paskatījos un secināju ka pieniņš nāk no trubam kas iet uz vanosu un noņemot to lietiņu pie kuras pienāk tā truba ieraudzīju mazāku trubiņu atspraudu un secināju ka tā truba nekur neaizved un tatad kas tās ir par divām trubiņam kas nak no vanosa kautkăda dačika, labrāt uzzinātu, kas tas ir par dačiku or smth un vispār par ko liecina tas pieniņš
Kāds bija 3B motorsport parstavja niks vai arī būtu forsi,ja kāds pm iemestu viņa kontaktus 
Un mazajai trubiņai jāaiziet zem ieplūdes kolektora pie trubas, kas no tukšgaitas regulatora ieiet kolektorā.māriņš rakstīja:Tas nav saistīts ar vanosu. Tā ir kartera ventilācija un otram galam būtu javienojas klāt pie gaisa gofras.
Ar pieniņu viņš noteikti domā emulsiju. Kartera ventilācijas sistēmā par to nav ko uztraukties, kondensāts vienkārši sajaucas ar eļļas tvaiku nosēdumiem uz trubiņu sieniņām, parasti veidojas no tā, ka reti brauc, vai ļoti mazus gabalus.
Noņem trubas nost un iztīri, brauc tālāk.
Wu-ryderDuuj rakstīja:Kāds bija 3B motorsport parstavja niks vai arī būtu forsi,ja kāds pm iemestu viņa kontaktus
Viņu topikā atradïsi viņa kontaktus
Paldies:)
Nezinumāriņš rakstīja:Prasi Nixonam.Sidnas rakstīja:Cik apmēram maksā nomainīt priekšējo stiklu ? Darbs + stikls
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Problema , masinu iedarbinat varu , bet sture neblokejas vala , lurkaju ilgi domajju visadi. Varbut ir kads kurs so problemu saprot un ir gadijies ?
Ja braucot pa bedrēm un bruģi ir sajūta, ka stūres mehānisms tūlīt sadalīsies reizinātājos un stūre paliks rokās - pirksti beigti? Vai ķegas?
Varbūt kāds var pakomentēt ar kādiem tooļiem kodējat jaunas atslēgas pie EWS?
Cik apmēram litri dzesēšanas šķidrums nepieciešams m43 dzinējam ar mazo radiātoru?
Ja autodata nemelo tad 6.5LKA-91 rakstīja:Cik apmēram litri dzesēšanas šķidrums nepieciešams m43 dzinējam ar mazo radiātoru?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- 1033
- …
- 1297