Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1030
- 1031
- 1032
- 1033
- 1034
- …
- 1297
- chevron_right
Kur Rīgā var nopirkt 0.36w spuldzīti gaismas slēdzim ? Biju iebraucis Auto ABS , šie teica ka tik mazas viņiem nav
bouncin' with 68' chevy
Man arī interesē, arī tā mazā irdvp rakstīja:![]()
Kur Rīgā var nopirkt 0.36w spuldzīti gaismas slēdzim ? Biju iebraucis Auto ABS , šie teica ka tik mazas viņiem navPaldies
Grosā! Pats nesen pirku!kars rakstīja:Man arī interesē, arī tā mazā irdvp rakstīja:![]()
Kur Rīgā var nopirkt 0.36w spuldzīti gaismas slēdzim ? Biju iebraucis Auto ABS , šie teica ka tik mazas viņiem navPaldies
Liels paldies, cepums no manisRiks* rakstīja:Grosā! Pats nesen pirku!kars rakstīja:Man arī interesē, arī tā mazā irdvp rakstīja:![]()
bouncin' with 68' chevy
Kads varbut var pastatstit ka ir ar stures parliksanu cik dargs prieks tas ir un kurs un pa cik to varetu apmeram izdarit? gribas no anglu zurkas partiesit uz latviesu
un ir jau zurka preti no kuras to visu var parlikt
un ir jau zurka preti no kuras to visu var parlikt
Tici vai nē, bet es sporta ielas prismā nopirkudvp rakstīja:![]()
Kāds neatceras kā sauca to lietuvas šrota majaslapu kur m dzinējus tirgo.????
Laikam domāji autovera.lt ?
Kur lai dabū tās 'garās' stūres pārejas? Nu tās, kuras ir garākas par chinām, kuras standartiņā visiem ir?
Vajag jaunu vai lietotu. Vēlams ne no aliexpress.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kā pareizāk?
Šuvju mastiku uzklāt pa virsu gruntij, vai uz plika metāla??
Šuvju mastiku uzklāt pa virsu gruntij, vai uz plika metāla??
Ja gribi stūri tuvāk paņem speceri, adpartā ir dažādi izmēriKikaps rakstīja:Kur lai dabū tās 'garās' stūres pārejas? Nu tās, kuras ir garākas par chinām, kuras standartiņā visiem ir?Vajag jaunu vai lietotu. Vēlams ne no aliexpress.
Man pāreju arī vajag. Negribu nolocīt baigi daudz par to, ir redzētas 'garākas' pārejas.kars rakstīja:Ja gribi stūri tuvāk paņem speceri, adpartā ir dažādi izmēriKikaps rakstīja:Kur lai dabū tās 'garās' stūres pārejas? Nu tās, kuras ir garākas par chinām, kuras standartiņā visiem ir?Vajag jaunu vai lietotu. Vēlams ne no aliexpress.
Man kupejai ir garā, gandrīz 2x garāka par 'parasto' , kur dabūt hvz
Paprasi elksnim kur vins savejo dabuja!Kikaps rakstīja:Man pāreju arī vajag. Negribu nolocīt baigi daudz par to, ir redzētas 'garākas' pārejas.kars rakstīja:Ja gribi stūri tuvāk paņem speceri, adpartā ir dažādi izmēriKikaps rakstīja:Kur lai dabū tās 'garās' stūres pārejas? Nu tās, kuras ir garākas par chinām, kuras standartiņā visiem ir?Vajag jaunu vai lietotu. Vēlams ne no aliexpress.
Viņš jau nesaka, tik lielījās, ka viņam irZzevsS rakstīja: Paprasi elksnim kur vins savejo dabuja!
Mēģini pierunāt lai notirgoKikaps rakstīja:Viņš jau nesaka, tik lielījās, ka viņam irZzevsS rakstīja: Paprasi elksnim kur vins savejo dabuja!![]()
Man personīgi ar viņa pāreju bija neērti braukt!
Pēdējais labojis ZzevsS - 31 Aug 2016, 21:19, kopā labots 1 reizi.
Pēc darba nobraucu gar Pērnavas ielas Gros auto , viņiem vairs neesot 0.36w spuldzes , jo neviens viņas nepirka . Pamēģināsu iebraukt Prismā , paldies par ieteikumu !pviljams rakstīja:Tici vai nē, bet es sporta ielas prismā nopirkudvp rakstīja:![]()
T5 skaitās/ skaties aizmugurē modeļa nr 2721. Maksāja ap 1 eiro 2 gabalas vienā iepakojumā.
bouncin' with 68' chevy
Man arī pateica, ka nav, bet man līdzi bija ta spuldze,iedevu lai paskatās un atrada 
Paņēmu Prismā 1.2w spuldzes ko ieteica pviljams ,cerams nebūs pa stipru. 1.2w grosā ar bija, bet nepaņēmu jo meklēju 0.36wRiks* rakstīja:Man arī pateica, ka nav, bet man līdzi bija ta spuldze,iedevu lai paskatās un atrada
bouncin' with 68' chevy
Cik vijumus flekset nost no atsperes lai dabūtu pēc iespējas zemāku? It kā ir sēdinātas atsperes virsū zaļās kautkadas 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1030
- 1031
- 1032
- 1033
- 1034
- …
- 1297