Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1031
- 1032
- 1033
- 1034
- 1035
- …
- 1297
- chevron_right
Sāpīgs jautājums 
e46 2.0d būs tādas pašas skrūves pusasīm, kā e36 m50b20 un m50b25? Jo man rīt diviem e36 jamaina reduktori un ja skrūve nolīzt, veai der no e46. 2.0, jo te pat pilsētā viens uz ārdīšanu ir.
Pēc kataloga ir vienādasmāriņš rakstīja:e46 2.0d būs tādas pašas skrūves pusasīm, kā e36 m50b20 un m50b25? Jo man rīt diviem e36 jamaina reduktori un ja skrūve nolīzt, veai der no e46. 2.0, jo te pat pilsētā viens uz ārdīšanu ir.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Vieglas smiltis.zurkae36 rakstīja:Cik vijumus flekset nost no atsperes lai dabūtu pēc iespējas zemāku? It kā ir sēdinātas atsperes virsū zaļās kautkadas
Es domaju, ka visus vijumus, tad vajadzetu but labi.
Nevajag jau uzreiz pārspīlēt, ar pusi pietiksseeingman rakstīja:Es domaju, ka visus vijumus, tad vajadzetu but labi.
Priekš kam vispār vajag tās atsperes?Inferno rakstīja:Nevajag jau uzreiz pārspīlēt, ar pusi pietiksseeingman rakstīja:Es domaju, ka visus vijumus, tad vajadzetu but labi.
Ja atsperes noflekse ar mēru nau nevainas. Pirmajam sedanam bija fleksetas, stabilāka zurka ar kādu biju braucis un šķērsām arī vislabāk gāja jo aizmugurē nedabūja iesēsties un to pusi kuru met šķērsām. Bet atkal kupejai bija kāds aizmuguri brutāli no fleksejis zemāk par priekšu un sapisis bundzuElvijsR rakstīja:Vieglas smiltis.zurkae36 rakstīja:Cik vijumus flekset nost no atsperes lai dabūtu pēc iespējas zemāku? It kā ir sēdinātas atsperes virsū zaļās kautkadas
skopais maksā divreiz . Lētāk ir nopirkt normālas atsperes , nekā pēctam jaunus amartizātoruszurkae36 rakstīja:Ja atsperes noflekse ar mēru nau nevainas. Pirmajam sedanam bija fleksetas, stabilāka zurka ar kādu biju braucis un šķērsām arī vislabāk gāja jo aizmugurē nedabūja iesēsties un to pusi kuru met šķērsām. Bet atkal kupejai bija kāds aizmuguri brutāli no fleksejis zemāk par priekšu un sapisis bundzuElvijsR rakstīja:Vieglas smiltis.zurkae36 rakstīja:Cik vijumus flekset nost no atsperes lai dabūtu pēc iespējas zemāku? It kā ir sēdinātas atsperes virsū zaļās kautkadas
bouncin' with 68' chevy
Nu i nakuj tos fleksētājus 
zurkae36 rakstīja: Ja atsperes noflekse ar mēru nau nevainas. Pirmajam sedanam bija fleksetas, stabilāka zurka ar kādu biju braucis un šķērsām arī vislabāk gāja jo aizmugurē nedabūja iesēsties un to pusi kuru met šķērsām. Bet atkal kupejai bija kāds aizmuguri brutāli no fleksejis zemāk par priekšu un sapisis bundzu
Fakts, ka neesi braucis ar žurkām ar normāli uztaisīto piekari, nenozimē, ka fleksētas atsperes ir stabilākais variants
amerikāņiem ir kkas līdzīgs mūsu ss.lv? vai citi US portāli kur meklēt klasiskos auto? 
Viņiem ir ļoti daudz izsoļu portālu, kur auto tiešām ir par saldām cenām, tiesa lielākajā daļā vajag licenci, lai reģistrētos, šeit ir par brīvu, bez nekādas licences. Pilnīgi uz ASV gribējāis aizbraukt, kad corvettes pa 0,9k-2k tur tirgojas
https://dashub.com/
https://dashub.com/
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
man paziņa tikko mote carlo ss 84 gada dabuja pa 2.2k Lv pedejoreiz bija pa 6k, tagad pats skatos uS virzienā, pie reizes laba eskursija 
Es ar par to baidījos, bet pagaidām viss strādā. Braucu apmēram mēnesi, varbūt divus ar viņu. Spuldzīti pirku pēc DIY ieteikuma bimmerforumādvp rakstīja:Paņēmu Prismā 1.2w spuldzes ko ieteica pviljams ,cerams nebūs pa stipru. 1.2w grosā ar bija, bet nepaņēmu jo meklēju 0.36wRiks* rakstīja:Man arī pateica, ka nav, bet man līdzi bija ta spuldze,iedevu lai paskatās un atrada
1.2W spuldzīte ir spilgtāka un mēdz izdedzināt to, kas ir apkārt. Ne pa velti tur pēc W iet iekšā. Ex auto apdedzināju pečkas apgaismojumam to caurspīdīgo gaismas izkliedētāju.pviljams rakstīja:Es ar par to baidījos, bet pagaidām viss strādā. Braucu apmēram mēnesi, varbūt divus ar viņu. Spuldzīti pirku pēc DIY ieteikuma bimmerforumādvp rakstīja:Paņēmu Prismā 1.2w spuldzes ko ieteica pviljams ,cerams nebūs pa stipru. 1.2w grosā ar bija, bet nepaņēmu jo meklēju 0.36wRiks* rakstīja:Man arī pateica, ka nav, bet man līdzi bija ta spuldze,iedevu lai paskatās un atrada
Kurs var ieteikt kadu kas var izvirpot droseli?
dodat kads kadus kontaktus vai ko tadu kurs jaucas ar 2blag5 tds sukniem, 
Kāds var izskaidrot par dīzeļa atgāzu normam?kas ir dūmainības koeficents?no cik līdz cik ir pielaujamas normas?
Piem. ja ir 0,81(dumainibas koeficents)tas ir normali-labi-slikti?
Piem. ja ir 0,81(dumainibas koeficents)tas ir normali-labi-slikti?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1031
- 1032
- 1033
- 1034
- 1035
- …
- 1297