Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1034
- 1035
- 1036
- 1037
- 1038
- …
- 1297
- chevron_right
realoem saka sedana, kompota un kūtiņas ir vienādas. tatad kupejai, krabim savi paspārņiRiks* rakstīja:Priekšējie paspārņi visām virsbūvēm vienādi?
Sveiki kas par vainu, sledzu ciet ar pogu uzreiz atlec vala. Ja aizsledz ar atslegu tad paneli deg nobraukums. Atslegt atkal vala ar atslegu var tikai ja paspaida pulti savadak negriezas
+1Ercix rakstīja:realoem saka sedana, kompota un kūtiņas ir vienādas. tatad kupejai, krabim savi paspārņiRiks* rakstīja:Priekšējie paspārņi visām virsbūvēm vienādi?
Es par šito nebiju 100% pārliecināts, bet man bija aizdomas.Riks* rakstīja:+1Ercix rakstīja:realoem saka sedana, kompota un kūtiņas ir vienādas. tatad kupejai, krabim savi paspārņiRiks* rakstīja:Priekšējie paspārņi visām virsbūvēm vienādi?
Šķiet, ka mikroslēdzis kaput, vai kaut kas ar centrālās motorīti.maicins rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar centrālo atslēgu?
Normāli vajadzētu šancēt vadītāja durvīm pogu raustot no iekšpuses, bet man nostrādā blakussēdētāja durvīm raustot un aizslēdzas konstanti tikai otro reizi pogu iespiežot, pirmo reizi vienmēr pogas izlec atpakaļ ārā. Tas pats notiek arī ar pulti signalizāciju slēdzot, aizslēdzas durvis tikai ar otro reizi.
Ir kādi varianti, kas varētu būt pie vainas?
Eu, nu nopietni? Pēkšņi neviens nekad nav licis krustus tālajos?
kā angliski pareizi viņus sauc? Varbūt vismaz youtube var atrast info!
Kāds var iemest bildi cik lielu sagāzumu var uztaisīt ar šīm te ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
paldies, par variantu.dogMa rakstīja:Šķiet, ka mikroslēdzis kaput, vai kaut kas ar centrālās motorīti.maicins rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar centrālo atslēgu?
Normāli vajadzētu šancēt vadītāja durvīm pogu raustot no iekšpuses, bet man nostrādā blakussēdētāja durvīm raustot un aizslēdzas konstanti tikai otro reizi pogu iespiežot, pirmo reizi vienmēr pogas izlec atpakaļ ārā. Tas pats notiek arī ar pulti signalizāciju slēdzot, aizslēdzas durvis tikai ar otro reizi.
kur tas mikroslēdzis un motorītis meklējams?
Man laikam lidziga problema , ta jau vatetu dzivot bet man kad aizsledzas taka ar pagriestu atslegu sak degt speedo , obd un radio stradamaicins rakstīja:paldies, par variantu.dogMa rakstīja:Šķiet, ka mikroslēdzis kaput, vai kaut kas ar centrālās motorīti.maicins rakstīja:Varbūt kāds ir saskāries ar centrālo atslēgu?
kur tas mikroslēdzis un motorītis meklējams?
Man laikam lidziga problema , ta jau vatetu dzivot bet man kad aizsledzas taka ar pagriestu atslegu sak degt speedo , obd un radio strada[/quote]
Man, par laimi, vienīgais, kas ikdienā kaitina dēļ tā gļuka ir tas, ka siģenes poga jāspaida aizslēdzot un atslēdzot vairāk kā 1 reizi- aizslēdzot 4x jāspiež, atslēdzot 2x un jāpiež ar intervāliem , reāli kaitinoši
Man, par laimi, vienīgais, kas ikdienā kaitina dēļ tā gļuka ir tas, ka siģenes poga jāspaida aizslēdzot un atslēdzot vairāk kā 1 reizi- aizslēdzot 4x jāspiež, atslēdzot 2x un jāpiež ar intervāliem , reāli kaitinoši
Lieku motoru M50B25 no e34 . Vienmasas M50 spararatu izvirpujo uz 228mm (lai deretu sajugs no 2,8) . Kāir ar sajūga dakšu? Viņa ir jāmaina? Nebūs pa īsu? Paldies.
Ja loti lidziga situacija ar to spaidisanu , bet del ta ka viss sasledzas vispar nevar atstat aizslegtu. Gaidisim kada eksperta viedokli bet ganjau nojudzies centralkas kompis jo viss acgarni notiek
kadas cenas iet 2blag5 TDS lsd reduktori!??
jā, jāgaida kāda experta viedoklisaaairam rakstīja:Ja loti lidziga situacija ar to spaidisanu , bet del ta ka viss sasledzas vispar nevar atstat aizslegtu. Gaidisim kada eksperta viedokli bet ganjau nojudzies centralkas kompis jo viss acgarni notiek
tas centralkas kompis kkur aiz bardačoka atrodoties, nezini?
Cik varetu maksat pilns swaps m52b28tu? Un kur labak meklet, nesajaatu utt.
Uz 600e ja nemaldos.jevgeny rakstīja:Cik varetu maksat pilns swaps m52b28tu? Un kur labak meklet, nesajaatu utt.
Meklē pirkt/pārdod sadaļā.
Iespējam liet. Marihuans ir kāds.
ejos ta ejos bet vaitad vins tev neduumoja ja tur pat grobe izdilusi?- un vai tad reaali nav ta ka ja ir zema kompresija (piemeram del gredzeniem tad tak vins sak duumot un est ellu..... nu es domaju ka ja neduumo, + - skrien uz prieksu normaali tad var isti nekert krenki.....seeingman rakstīja:Es izjaucu ejosu m50, kuram vieta kur gredzens apstajas augseja mainas punkta bija kante pusmilimetru iedilusi, vel ir jautajumi?Martinsoon rakstīja:Griezt veenas nevajag vnk tad japerk cits dzelzis:) ja buutu zem 9 vaitad vina vispar normaali skiltos klaat?seeingman rakstīja:1-3cyl kādi 3litri kompresijas 4-6 kādi 4litri
ja godīgi tad
13 bar ir labi
12 vel ok
11 jasak raudat
10 raudi
9 uz leju griez venas
9 uz leju griez venas[/quote]
Griezt veenas nevajag vnk tad japerk cits dzelzis:) ja buutu zem 9 vaitad vina vispar normaali skiltos klaat?[/quote]
Es izjaucu ejosu m50, kuram vieta kur gredzens apstajas augseja mainas punkta bija kante pusmilimetru iedilusi, vel ir jautajumi?[/quote]
ejos ta ejos bet vaitad vins tev neduumoja ja tur pat grobe izdilusi?- un vai tad reaali nav ta ka ja ir zema kompresija (piemeram del gredzeniem tad tak vins sak duumot un est ellu..... nu es domaju ka ja neduumo, + - skrien uz prieksu normaali tad var isti nekert krenki.....[/quote] taa tak sanaak ne?
Griezt veenas nevajag vnk tad japerk cits dzelzis:) ja buutu zem 9 vaitad vina vispar normaali skiltos klaat?[/quote]
Es izjaucu ejosu m50, kuram vieta kur gredzens apstajas augseja mainas punkta bija kante pusmilimetru iedilusi, vel ir jautajumi?[/quote]
ejos ta ejos bet vaitad vins tev neduumoja ja tur pat grobe izdilusi?- un vai tad reaali nav ta ka ja ir zema kompresija (piemeram del gredzeniem tad tak vins sak duumot un est ellu..... nu es domaju ka ja neduumo, + - skrien uz prieksu normaali tad var isti nekert krenki.....[/quote] taa tak sanaak ne?
Ka pie velna var ielikt bildi profila ? 
Lietotāja vadības panelis > Profils > Labot profila bildi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1034
- 1035
- 1036
- 1037
- 1038