Jautājumi I
- 
		find_in_page

- chevron_left
 - 1
 - …
 - 1061
 - 1062
 - 1063
 - 1064
 - 1065
 - …
 - 1297
 - chevron_right

Kurā vietā viņš Tev plīvo? Manējais ir tik stingrs, ka pirmkārt jau grūti uzmaukt, bet kad virsū grūti pat pirkstu aizbāzt.māriņš rakstīja:Ar gumiju.N0S rakstīja:kā lai nostiepj hoodbra, lai viņš braucot neplīvotu?:D vai tā viņam ir jābūt?:DDD
moz vecmamma uzsuvusi no veca palaga tpc plivo kkasFinks rakstīja:Kurā vietā viņš Tev plīvo? Manējais ir tik stingrs, ka pirmkārt jau grūti uzmaukt, bet kad virsū grūti pat pirkstu aizbāzt.māriņš rakstīja:Ar gumiju.N0S rakstīja:kā lai nostiepj hoodbra, lai viņš braucot neplīvotu?:D vai tā viņam ir jābūt?:DDD
Sveiki visiem! 
Man ir parasta pecka, gribu digitalo, var kads pilno sarakstu uzrakstit ar dalam kas japerk?!
Paldies!

Man ir parasta pecka, gribu digitalo, var kads pilno sarakstu uzrakstit ar dalam kas japerk?!
Paldies!
Pirku armandoparts.lv, uziet virsū ta diezgan brīvi..Finks rakstīja:Kurā vietā viņš Tev plīvo? Manējais ir tik stingrs, ka pirmkārt jau grūti uzmaukt, bet kad virsū grūti pat pirkstu aizbāzt.māriņš rakstīja:Ar gumiju.N0S rakstīja:kā lai nostiepj hoodbra, lai viņš braucot neplīvotu?:D vai tā viņam ir jābūt?:DDD
Veči, kas tas par vadu? Pastiprinatajam, vai čendžerim?
Taja vel iesprausts tads ka amp bypass jumper. Izskatas jau pec pastiprinataja, bet šaubas mac, jo autiņā ir tikai 6 skaļruņi . 98gada tourings.

Taja vel iesprausts tads ka amp bypass jumper. Izskatas jau pec pastiprinataja, bet šaubas mac, jo autiņā ir tikai 6 skaļruņi . 98gada tourings.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Dīvaini, man arī no turienes, tiesa gan pirku kkur pusotru/divi gadi atpakaļ, bet joprojām tight fit, ar visu to ka nobraucu lielāko daļu pagājušās ziemas.N0S rakstīja:Pirku armandoparts.lv, uziet virsū ta diezgan brīvi..Finks rakstīja:Kurā vietā viņš Tev plīvo? Manējais ir tik stingrs, ka pirmkārt jau grūti uzmaukt, bet kad virsū grūti pat pirkstu aizbāzt.N0S rakstīja:kā lai nostiepj hoodbra, lai viņš braucot neplīvotu?:D vai tā viņam ir jābūt?:DDD
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Man ir tāds vaļīgs, pārdevējs kurš viņu šuva apgalvoja, ka saurausies ja auto kādu laiku būs saulē

Cik prātīgi ir pirkt lietotu gāzes iekārtu? Jeb labāk nesipt kapeiku un likt jaunu?

Nu ja dabīgas ādas tad varbūt, manējais joprojām ir tāds pats kā bija on first day.Riks* rakstīja:Man ir tāds vaļīgs, pārdevējs kurš viņu šuva apgalvoja, ka saurausies ja auto kādu laiku būs saulē
Lai M50 dzinejam uzliktu radiatoru no tds kas jadara? Patroboki der ? Varbut vel kas atskiras? Un dizelim tacu bij lielaks radiators neka benzinieka lielais? 

Plug n play īsti ar to radiatoru nav. Vajag atsevišķa caurule pārplūdes bačokam un kkas vel nebij

Vajag vienu patruboku garāku, izplešanās trauku, šļaukas uz izplešanās trauku un apakšējos radiatora kronšteinus.

Paldies!Nixon rakstīja:Vajag vienu patruboku garāku, izplešanās trauku, šļaukas uz izplešanās trauku un apakšējos radiatora kronšteinus.
Vajag kadu,kursh var akurati izgriezt kabrim priekshejo stiklu.rusa nedaudz iemetusies 

ar kompatu pa brugji

Kā ir, ja disks ir ET35 8J platumā ar 225/45/17 riepu priekšā bremžu trubiņās un izgriežot ratus nestrīķējas?

Nevajadzētu strīķēt, stock ir ET41

Pēdējais labojis kars - 26 Sep 2016, 15:16, kopā labots 1 reizi.

matgaris rakstīja:Kā ir, ja disks ir ET35 8J platumā ar 225/45/17 riepu priekšā bremžu trubiņās un izgriežot ratus nestrīķējas?
ar bremžu trubiņām problēmu nav
spārnu man strīķēja pie izgrieztas stūres, bet auto diezgan zems.
Super, paldies.Nylon rakstīja:matgaris rakstīja:Kā ir, ja disks ir ET35 8J platumā ar 225/45/17 riepu priekšā bremžu trubiņās un izgriežot ratus nestrīķējas?
Drošvien man būs tāda pati problēma.
Uz 8J negribi Vienkārši 205/45 likt?matgaris rakstīja:Super, paldies.Nylon rakstīja:matgaris rakstīja:Kā ir, ja disks ir ET35 8J platumā ar 225/45/17 riepu priekšā bremžu trubiņās un izgriežot ratus nestrīķējas?
Drošvien man būs tāda pati problēma.
            Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Braucot uz 90km/h agriezieni 2.5k, ka varetu meginat dabut vinus mazakus? 325td

- 
		find_in_page

- chevron_left