Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1063
- 1064
- 1065
- 1066
- 1067
- …
- 1297
- chevron_right
Kur varētu sazīmēt gāzes sertifikātu ne pa kosmosu?
Kads nezin kur var piekrasot ādas salonu, uzlabot lai izskatas labaks savdāk tāds nobružajies :)
Pasties manu ex topiku tur man bija sakrāsoti beņķi.MAr1s rakstīja:Kads nezin kur var piekrasot ādas salonu, uzlabot lai izskatas labaks savdāk tāds nobružajies :)
oki pameklesuRiks* rakstīja:Pasties manu ex topiku tur man bija sakrāsoti beņķi.MAr1s rakstīja:Kads nezin kur var piekrasot ādas salonu, uzlabot lai izskatas labaks savdāk tāds nobružajies :)
Kādam ir bijusi darīšana ar auto līzingu?
Kas var būt par problēmu ka gāzes pedālis ciets ir, tur kad no 1.6 uz 2.0 swapojas nevajadzēja trosi mainīt arī vai tam tur nav nekāda sakara?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
trošu garums vai tad neatšķīrās?cipruss18 rakstīja:nav nekada sakara ar dzineja tilpumu?
Sedanam un kupejai toc atšķiras trosītes igarumi. No 1.6 bija daudz par garu uz 2.0 pats kad liku iekšā m52 saskāros ar trosītes problēmu. Bet takā nesaliku līdz galam tad hwzFashion rakstīja:Kas var būt par problēmu ka gāzes pedālis ciets ir, tur kad no 1.6 uz 2.0 swapojas nevajadzēja trosi mainīt arī vai tam tur nav nekāda sakara?
Vot es ar kkur biju dzirdējis par to ka trošu garumā ir starpība tomēr 
EDIT: un tā kā tuvojas sezona un pečka pūš tikai siltu nevis karstu, kur sākt rakt problēmas risinājumu?
EDIT: un tā kā tuvojas sezona un pečka pūš tikai siltu nevis karstu, kur sākt rakt problēmas risinājumu?
4cyl ir garāka trose kā 6cyl, un dēļ tā var būt nedaudz cietāks pedālis.
Man pēc swapa palika no 1.8 , funkciju pilda, bet iet līkumu..
Man pēc swapa palika no 1.8 , funkciju pilda, bet iet līkumu..
Varbūt trose atirusi vai rūsa vai netīrs iekšā?
Droseļvārsts kustās brīvi?
neesmu skatījies vēl, pagaidām ievāks informāciju un tad līdīs ar rokām un kājām to lamatu skrūvētmāriņš rakstīja:Varbūt trose atirusi vai rūsa vai netīrs iekšā?
Nu neesmu nekad dzirdējis/redzējis, ka žurkas gāzes trose būtu atirusi vai kaut kā sprūdusi, tad iespējams droseļvārstam kāda vaina, ka piesprūst vai kaut kā tā, bet ja droseļvārts trādā kā nākas, tad jau paliek tikai trose vai pedālis.Fashion rakstīja:neesmu skatījies vēl, pagaidām ievāks informāciju un tad līdīs ar rokām un kājām to lamatu skrūvētmāriņš rakstīja:Varbūt trose atirusi vai rūsa vai netīrs iekšā?
ok čekos kas tur notiekās ar droseļvārstu.. paldies 
jautā blast.lv
Varbūt kādam ir navigācijas disks.? Der arī vecas kartes. Galvenais lai iet un katrreiz iekāpjot nerāda ka nav diska
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kāds var piedāvāt StrongFlex bukses pa labāku ciparu kā AdParts?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1063
- 1064
- 1065
- 1066
- 1067
- …
- 1297