Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1064
- 1065
- 1066
- 1067
- 1068
- …
- 1297
- chevron_right
tur var uzjautat atlaidi, vai vari pasutit pa taisno no strongfeksa, atnaks 3 dienu laika, cena bus +- tada pasafunkyasshit rakstīja:Kāds var piedāvāt StrongFlex bukses pa labāku ciparu kā AdParts?
CIk ~izmaksā visas bremzes pārvāk aizm. jauni diski, kluči, rocenes/suportu remkomplekti??
Pērkot normālas daļas, ne pašu lētāko
*priekš 328
Pērkot normālas daļas, ne pašu lētāko
*priekš 328
Ja pa smuko, tad jārēķinās vismaz uz kādiem 250e, bez atlaidēm.Kristaps85 rakstīja:CIk ~izmaksā visas bremzes pārvāk aizm. jauni diski, kluči, rocenes/suportu remkomplekti??
Pērkot normālas daļas, ne pašu lētāko![]()
*priekš 328
Touringa aizmugurējie beņķi uz Sedana der ?
Apakša der, augša nē.Ercix rakstīja:Touringa aizmugurējie beņķi uz Sedana der ?
Touringiem ir atmetamie beņķi.
sedaniem jau arī nāk atmetamie beņķi, reti, bet nāk.
aizmugurējās apšivkas arī ir savādākas, ja nu kas.
aizmugurējās apšivkas arī ir savādākas, ja nu kas.
Visiem kam ir sporta stūres nestrādā lente? Tobiš tādas nav un pagrieziens pašam jāizslēdz ārā?
man tā ir, vēl nav pierasts un gadās braukt kā losim ar ieslēgtu pagriezienu kad rushaa iegājis 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tātad ja liek sporta stūri, tad nav reāli ka pagriezieni lektu atpakaļ?Fashion rakstīja:man tā ir, vēl nav pierasts un gadās braukt kā losim ar ieslēgtu pagriezienu kad rushaa iegājis
apaksa ari neder! iznem touringa benki ara sapratisi kpc! ( nak mala uz augsu vel! )Finks rakstīja:Apakša der, augša nē.Ercix rakstīja:Touringa aizmugurējie beņķi uz Sedana der ?
Man bija sporta stūre ar pāreju un pagriezieni slēdzās paši arā un stūres lentas man nebijaRiks* rakstīja:Visiem kam ir sporta stūres nestrādā lente? Tobiš tādas nav un pagrieziens pašam jāizslēdz ārā?
Esot pārejas ar lenu un bez.snogE rakstīja:Man bija sporta stūre ar pāreju un pagriezieni slēdzās paši arā un stūres lentas man nebijaRiks* rakstīja:Visiem kam ir sporta stūres nestrādā lente? Tobiš tādas nav un pagrieziens pašam jāizslēdz ārā?
Varbūt stūre nav pareizi uzlikta.
Vinam bija šķība stūre, bet savērums ok. Prasija man lai pārlieku stūri. Es pārliku un pavaroti paši neslēdzās ārā. Man viens korišs pēc tam teica, ka tas ir no tā, ka stūri pārlika, viņam ar tā esot bijis.
pa cik un kur tonē priekšējam stiklam plēvi ~20cm vajag :)
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Skaidrs. Paldies visiem par infoAndzaK_LV rakstīja:apaksa ari neder! iznem touringa benki ara sapratisi kpc! ( nak mala uz augsu vel! )Finks rakstīja:Apakša der, augša nē.Ercix rakstīja:Touringa aizmugurējie beņķi uz Sedana der ?
Riks* rakstīja:Tātad ja liek sporta stūri, tad nav reāli ka pagriezieni lektu atpakaļ?Fashion rakstīja:man tā ir, vēl nav pierasts un gadās braukt kā losim ar ieslēgtu pagriezienu kad rushaa iegājis
vot par sho es arii biju domajis.gribeju uzlikt sturi ar izvirzijumu,bet negribu, lai nestradaa taure un pasham jasledz pagriezieni araa.tad labak uzlikt mtech3
ar kompatu pa brugji
Help!!!
manā e36 ir iemeties spoku koris - braukšanas laikā kaut kas drausmīgi gaudo. Skaņa nāk no auto priekšas, vairāk tā kā no labās puses. Mēģināju ierakstīt skaņu, varbūt kādam ir ideja, kas par vainu?! Motors m52b28.
https://www.dropbox.com/sh/b16baavbg98q ... 8Maea?dl=0
https://www.dropbox.com/sh/b16baavbg98q ... 8Maea?dl=0
Kas ir normāls kulises risinājums?
Pirkt vidējo sapisto kulisi un sarestaurēt vai taisīt kādu getrag/zf krustojumu, lai iegūtu īsāku gājienu?
Vajag pāriet uz 6 cyl kulisi. 3B variants nepatīk neviena galā, OEM variants īpaši arī neapmierina, bet laikam, ka ir vienīgais. Tik nomainīt beigtās daļas uz jaunām kulisē baigais cipars saskrien.
Pirkt vidējo sapisto kulisi un sarestaurēt vai taisīt kādu getrag/zf krustojumu, lai iegūtu īsāku gājienu?
Vajag pāriet uz 6 cyl kulisi. 3B variants nepatīk neviena galā, OEM variants īpaši arī neapmierina, bet laikam, ka ir vienīgais. Tik nomainīt beigtās daļas uz jaunām kulisē baigais cipars saskrien.
Getrag+zf man ir, viss patīk, vēl tikai prasās nedaudz vēl pieregulēt šo to. ar kaut kādu 3b šifteri gājiens viennozīmīgi būs īsāks, bet man patīk, ka ir oem look, un izmaksāja tas prieks 15 eur 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1064
- 1065
- 1066
- 1067