Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1065
- 1066
- 1067
- 1068
- 1069
- …
- 1297
- chevron_right
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kas ir slikti 3b shifterim?
Man ir ļoti labs oem + kkāds shortshifters, ex īpašnieks visu pārlasija un slēdzās ideāli.
Bet gribētu pamēģināt to mega because racecar shifteri + garais kāts ir vajadzīgs un vēlams, galvenais uzgali atrast pareizo, lai nav gay tuner look
Man ir ļoti labs oem + kkāds shortshifters, ex īpašnieks visu pārlasija un slēdzās ideāli.
Bet gribētu pamēģināt to mega because racecar shifteri + garais kāts ir vajadzīgs un vēlams, galvenais uzgali atrast pareizo, lai nav gay tuner look
Jāsapis bundža un man patīk OEM look. Pārējais jau laikam tur viss ir okay.
Ir gadijumi kad nolūzt kloķis.kars rakstīja:Kas ir slikti 3b shifterim?
Kā ZF kārbai zvans ņemās nost? Viss ir slikti un kārba ir jāizjauc reizinātājos uz galda vai tur tomēr ir padomāts? 
Ir tāda problēma ar priekšējo šarnīru (bildē nr.18)
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=31_0242
Nopirku, bet nelīda iekšā (bija pa lielu). Veikalā (konkrēti bap) čaļi meklēja katalogā utt. un vēl noteica ka reāli nav nekad bijis tā, ka e36 būtu vairāka veida šaras.
Pēc VIN sameklēju netā, bet realoem rāda tai detaļai tādu pašu preces kodu kādu jau biju ņēmis un nederēja.
It kā jau varētu domāt, ka viss ķīlis ir no cita auto utt, bet tas vidējais šarnīrs ielīda iekšā bez problēmām un pēc izmēriem ar atbilst.
Varbūt tas tāpēc ka ir amerikānis? Bet kāpēc katalogā rāda to pašu...
Nopirku, bet nelīda iekšā (bija pa lielu). Veikalā (konkrēti bap) čaļi meklēja katalogā utt. un vēl noteica ka reāli nav nekad bijis tā, ka e36 būtu vairāka veida šaras.
Pēc VIN sameklēju netā, bet realoem rāda tai detaļai tādu pašu preces kodu kādu jau biju ņēmis un nederēja.
It kā jau varētu domāt, ka viss ķīlis ir no cita auto utt, bet tas vidējais šarnīrs ielīda iekšā bez problēmām un pēc izmēriem ar atbilst.
Tu ar pliku roku spēku to mēģināji darīt?brivais rakstīja:Ir tāda problēma ar priekšējo šarnīru (bildē nr.18)
e30 plaukti ir tadi pasi tikai arejais sarnirs ir krietni mazaks, to uz aci jau var redzet, nevis tipa ir bet nelien.
un ja sarniriem ar presi ir japresejas.
Vai tad E30 plaukti uz E36 neskaitījās baigais must have apgreids, jo tad neesot gandrīz katru gadu jāmaina šarnīri?
Atceros, ka sen sen tantes pieturā kaut ko par to runāja.
Intereses pēc cik maksā e30 alumīnija plaukti?
e36 var uzlikt lidzigus sarnirus mayle firmas, kuri nav peldosie, ta ar viniem laid protams :)Inferno rakstīja:Vai tad E30 plaukti uz E36 neskaitījās baigais must have apgreids, jo tad neesot gandrīz katru gadu jāmaina šarnīri?Atceros, ka sen sen tantes pieturā kaut ko par to runāja.
Es zinu par "cietajiem" šarnīriem, bet it kā žurkai lielākā problēma bija pašos plauktos, tāpēc arī šarnīri diezgan ātri izbeidzas, tāpat kā stab. atsaites. Cik tajā visā patiesības - nezinu, bet E30 plaukti toreiz tikai nosaukti kā atrisinājums šīm problēmām, ka ķip uzliec tos un aizmirsti kas ir šarnīriVladlen rakstīja:e36 var uzlikt lidzigus sarnirus mayle firmas, kuri nav peldosie, ta ar viniem laid protams :)Inferno rakstīja:Vai tad E30 plaukti uz E36 neskaitījās baigais must have apgreids, jo tad neesot gandrīz katru gadu jāmaina šarnīri?Atceros, ka sen sen tantes pieturā kaut ko par to runāja.
Kādreiz jau nebija "cietie" šarnīri priekš e36 plauktiem, tpc lika e30 plauktus. Tur ir tā lieta. 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Bāc... kaut kā neiedomājos par e30... Paldies!seeingman rakstīja:e30 plaukti ir tadi pasi tikai arejais sarnirs ir krietni mazaks, to uz aci jau var redzet, nevis tipa ir bet nelien.
Tā ar ir, ka vidējais ielīda no e36, bet malējais bija uz aci daudz mazāks.
Skaidrs, tagad sapratu kur tas prikols, paldiesJānis.P rakstīja:Kādreiz jau nebija "cietie" šarnīri priekš e36 plauktiem, tpc lika e30 plauktus. Tur ir tā lieta.
Temp. sensors apsildāmajām sprauslām.Sandiis18 rakstīja:was is das?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
man viņš vienkārši karājas, ir speciālā vieta viņam?Linda rakstīja:Temp. sensors apsildāmajām sprauslām.Sandiis18 rakstīja:was is das?
Daudz, ļoti daudz. Alunīnija nāk tikai M3 un vari mēģiņāt mekļēt jebajā, ETK pirkt pa kosmosu vai mēģināt kaut kur uzsūtīt. Man liekas ap 180 vai 200€ plaukts? Biju skatījies.kars rakstīja:Intereses pēc cik maksā e30 alumīnija plaukti?
Labās puses gaisa lūkā.Sandiis18 rakstīja:man viņš vienkārši karājas, ir speciālā vieta viņam?Linda rakstīja:Temp. sensors apsildāmajām sprauslām.Sandiis18 rakstīja:was is das?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1065
- 1066
- 1067
- 1068
- 1069
- …
- 1297