Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1068
- 1069
- 1070
- 1071
- 1072
- …
- 1297
- chevron_right
h7 vajadzētu būt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Korišam sen atpakaļ bija beigts pedālis, es tik nepateikšu kura daļa nobeidzās.Halava rakstīja:Kā izpaužas beigts gāzes pedālis? kādi simptomi?
runa iet par tds, elektroniska utt varbūt kāds kaut ko zin?
Viņam brīžiem nosprūda nospiestā stāvoklī un tad ar roku viņš tur kaut ko cēla atpakaļ vai, kā. Es vairs jau neatceros, tik sen tas bija.
Kāds brauc ar koilām all year around? Domāju swapot uz stock piekari ziemā gan saķeres, gan sāls ietekmes dēļ uz koilām.
nesapratu jautajumu 
nu es semakam tulit likshu koilas,lai uz ziemu var pacelt augshaa
nu es semakam tulit likshu koilas,lai uz ziemu var pacelt augshaa
ar kompatu pa brugji
Es TA koilas atstāju, kko dārgāku gan laikam būtu žēl 
es 1dien dodu blastam nostruklot koilas,sakrasoshu un uz ziemu likshu virsu,nekas slikts tur nevar notikt
ar kompatu pa brugji
Jautājums bija tāds vai kāds visu gadu brauc. Sniegs un cieta piekare nav draudzīgs savienojums normālas saķeres ziņā. 
+ sāls ir milzīgs faktors.
+ sāls ir milzīgs faktors.
neteiktu ka kolas butu dizhi mikstakas par stock sakjeri komforta zinjaa
bet nu neredzu jegu tur kko baigi taupiit
bet nu neredzu jegu tur kko baigi taupiit
ar kompatu pa brugji
Viss atkarīgs no koilām un to, cik viņu ir žēl. Koilu vītnēm sāls noteikti nepatiks neatkarīgi no ražotāja. Ja tās ir dārgā gala koilas, tad viņām parasti regulējas cietība, līdz ar ko arī saķeri var "saregulēt", bet tādas man būtu žēl pist pa ziemu, jo izņemot sāli uzradīsies vēl daudz bedres, ne vienmēr pamanāmas. Ja tās ir lētā gala (piem. TA) koilas, tad pofig, nav īsti liela jēga žēlot, jo ilgāk pa gadu vai diviem viņas tāpat nekalpo, taču ziemā saķere gan būs pašvaka, kas normāli braucot nav ok.funkyasshit rakstīja:Kāds brauc ar koilām all year around? Domāju swapot uz stock piekari ziemā gan saķeres, gan sāls ietekmes dēļ uz koilām.
Žurka man nav daily, bet savas MRods koilas noregulēšu uz mīkstāko, vītnes sasmērēšu ar vara smēri un smuki notīšu ar izoleni, lai sūdi netiek iekšā. :)
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Es domāju, ka labāk vienkārši nosmērēt ar vara smēri un tā arī atstāt, netinot nekādu izoleni pa virsu.r3served rakstīja:Žurka man nav daily, bet savas MRods koilas noregulēšu uz mīkstāko, vītnes sasmērēšu ar vara smēri un smuki notīšu ar izoleni, lai sūdi netiek iekšā. :)
Ziemā pie kārtīgiem "-" grādiem tur nekas neturēsies klāt un zem izolenes lieki krāsies mitrums un viss pastiprināti pūs
"Zeķes" mošk jauzliek?
Manas TA vel joprojām izskatās kā jaunas, ziemā nav braukts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
?Jānis.P rakstīja:"Zeķes" mošk jauzliek?
Tie kas tik ļoti par tām vītnēm uztraucas - cik tad bieži regulējat un kapēc? Uzliek, pieregulē un miers no?
Grib klīrensu ziemā, pilnīgi saprotami, bet ērtāk ir 2 auto lietot, e36 gadijumā imhoBucis rakstīja:Tie kas tik ļoti par tām vītnēm uztraucas - cik tad bieži regulējat un kapēc? Uzliek, pieregulē un miers no?
Vasaras autiņam gan, 1x saregulē un miers
kads var paliidzeet instaleet delphi 150ds ! man rada kļuudu!! ja kads saprot no ta visa pm !!
Ir te kads kas var ielikt e36 V8? Ta lai tiri samaksaju un vis notiek lidz motors ruuc. Ar kadu cenu pa darbu butu jarekinas. street legal nevajag.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1068
- 1069
- 1070
- 1071
- 1072
- …
- 1297