Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1069
- 1070
- 1071
- 1072
- 1073
- …
- 1297
- chevron_right
Kurš no useriem Rīgā tirgoja haubes emblēmas? Vajag steidzami. Paldies jau iepriekš.
Atrāk būtu pašam paskatīties sadaļu [PĀRDOD Rezerves daļas], tur katrs piektais tirgo emblēmaspanzer rakstīja:Kurš no useriem Rīgā tirgoja haubes emblēmas? Vajag steidzami. Paldies jau iepriekš.
Kādam nav aizķērusies bilde ar M50B25 un M52B25 izplūdi pilnā garumā?
sveiki, no kāda land cruizera modeļa uz žurkām liek aizmugurējos amīšus? varat iedot detaļas kodu?
Ar ko notīrīt lauku tūningu no aizmugurējām lampām? Kāds pacenties ar daudz melnas lakas...
Nē, acetons nešķīdina neko, tikai pašas lampas plastmasas.646 arī nē, un pat ne speciālais lampu lakas noņēmējs
Nē, acetons nešķīdina neko, tikai pašas lampas plastmasas.646 arī nē, un pat ne speciālais lampu lakas noņēmējs
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ar bendzu smuki naak nost.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
To arī izmēģināju. Kaut kāda elles laka 
It's all about the win
Tas lakas ir uz akrila bāzes, akrils pēc mēneša zusanas iegūst savu galējo cietibu. Pēc šī laika viņu nedrošība nekas, pat ne 646/650 tikai un vienīgi krāsas noņēmējs, kas saedis arī lukturi. Tavs labākais variants ir ar 2000 smilšpapīru noberzt līdz plastmasai, tad 3000 4000 un pulēt ar 3m pulēšanās pastu līdz spoguļa efektam.Linda rakstīja:Ar ko notīrīt lauku tūningu no aizmugurējām lampām? Kāds pacenties ar daudz melnas lakas...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Paldies 
It's all about the win
Bus vieglak nopirkt citus lukturus.ja kas ,man it kupejas,bet hvz cik labi.varu uzdavinat
ar kompatu pa brugji
Interesē kas varētu būt pie vainas ka vienā pusē , pussas skrūves nāk vaļā? Ir metinātais, pirms tam bija lidzigi, bet bija viena skrūve pārvilkta un nolūza un lidz ar to pārējas nolūza, tad es flanci nomainiju un uz laiku problēma biaj pazudusi, sodien braucu un atkal parādijās, izlīdu paskatīties un skrūve vaļā. Varbūt kādam ir līdzīgi bijis un var palīdzēt? 
Paldies. Šoreiz tie e34 hella lukturicipruss18 rakstīja:Bus vieglak nopirkt citus lukturus.ja kas ,man it kupejas,bet hvz cik labi.varu uzdavinat
It's all about the win
ar kompatu pa brugji
uzlidiis- bet izgriezot strikees!!!cipruss18 rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... hddjx.html
shs set up uzlidis uz e36?
Nevajag Tev tos diskus. Protams, mans personīgais viedoklis un mana gaume 
Šietie tāda lētā tūnera skatu dod
protams mans personīgais viedoklis
Kkādam vecam opelim varētu piestāvēt
Kkādam vecam opelim varētu piestāvēt
Kur ir iespējams iegādāties vanosa remkomplektu? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1069
- 1070
- 1071
- 1072
- 1073
- …
- 1297