Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1084
- 1085
- 1086
- 1087
- 1088
- …
- 1297
- chevron_right
Reku es pārbaudīju - https://www.youtube.com/watch?v=CCOD0DmNh80normāls čalis rakstīja:no sākuma peldošās bukses (pacel, lai rati gaisā un augšējo stupnicas buksi kārtīgi pakustini - nedrīkst būt brīvkustība vispār)ikey07 rakstīja:Ar ko sākt "čekot" aizmugures piekari, ja uz līkumiem sajūta it kā būtu laivā ( sajūta ka aizmugure sasverās uz sāniem ), uz lēzenākiem līkumiem vispār paliek neomolīgi.
Tā arī netiku gudrs vai tas ir normāli vai nē. Katrā ziņā maksā kapeikas un nomainīju
kas varetu būt par iemeslu, ka pečka nepūš gaisu?
Drošinātājs, pats motoriņš, reostats vai 'ezis' (atkarībā no pečkas veida) tādā secībā...
man šodien arī bija problēma ar pečku. Problēma bija ezī, pakustināju kontaktu un aizgāja. Bet iespējams ka jauns ezis vajadzīgs.Sandiis18 rakstīja:kas varetu būt par iemeslu, ka pečka nepūš gaisu?
parastā pečka bez kondiškas'kasp1js rakstīja:Drošinātājs, pats motoriņš, reostats vai 'ezis' (atkarībā no pečkas veida) tādā secībā...
Nomiris ventilators. ApsveicuSandiis18 rakstīja:parastā pečka bez kondiškas'kasp1js rakstīja:Drošinātājs, pats motoriņš, reostats vai 'ezis' (atkarībā no pečkas veida) tādā secībā...
Bet, protams, pārbaudi drošinātāju.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Par pečku tēmu- no rīta braucot gribēju uzlikt lai pūš gaisu uz seju, beet puļķis nedabīgi stingrs, nepadevās ne uz vienu pusi.
Ir kādam bijis tā, varbūt var pateikt priekšā ko skatīties
P.S pečka parastā- 3 puļķu.
Ir kādam bijis tā, varbūt var pateikt priekšā ko skatīties
P.S pečka parastā- 3 puļķu.
Kur aiziet šitā caurule, no klimas, sanāk no salona puses tieši pa vidu tuvāk ātrumkloķim viņa atrodas.. kāda funkcija un kur man viņu tālāk palaist? Bija analogā pečka, tagad uzlikta digitālā klima..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Caur kuzavu, lai kondensants var iztekt
Nopietni man tagad būs tur jafleksē dīrka priekš šitās šļaukas?

Ja tur nav tad ja, man naca ar analoga klimu, ta ka jau bija tur caurumsFashion rakstīja:Nopietni man tagad būs tur jafleksē dīrka priekš šitās šļaukas?![]()
fakVladlen rakstīja:Ja tur nav tad ja, man naca ar analoga klimu, ta ka jau bija tur caurumsFashion rakstīja:Nopietni man tagad būs tur jafleksē dīrka priekš šitās šļaukas?![]()
Paldies
Ja kondiška strādā tad jā
Citādi parastā pečka
Citādi parastā pečka
Fashion rakstīja:fakVladlen rakstīja:Ja tur nav tad ja, man naca ar analoga klimu, ta ka jau bija tur caurumsFashion rakstīja:Nopietni man tagad būs tur jafleksē dīrka priekš šitās šļaukas?![]()
bet ok, jācīnās būs, extra must have
![]()
Paldies![]()
Vladlen

P.S - kondiška nebūs, jo kkā kabrī kondiķi mest iekšā
hz, iespējams ka tad kad vairs nebūs ko darīt tad piemetīs klāt iztrūkstošās daļas, beeet šaubos 
P.S - kondiška nebūs, jo kkā kabrī kondiķi mest iekšā
Bet likt digitālo tiki tāpec ka smukākas podziņas un displejs 
Nu man tie grozāmie regulātori riktīgi tracina vnk, patīk kad ir podziņaskars rakstīja:Bet likt digitālo tiki tāpec ka smukākas podziņas un displejs
Fašij, ja ir iespēja tad liec kondišku, es vasarā pāris reizes gandrīz nosprāgu no žaronaFashion rakstīja:Nu man tie grozāmie regulātori riktīgi tracina vnk, patīk kad ir podziņaskars rakstīja:Bet likt digitālo tiki tāpec ka smukākas podziņas un displejs![]()
![]()
Man kkā psiholoģiski neiet kopā tāds kombo kā cabrio + kondiķis vnk 
Paprasi Megatronam, kā bija pa Vāciju pie +35C ar kabri vizināties, cik noprotu tur kondiška bija vienīgais glābiņš 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1084
- 1085
- 1086
- 1087