Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1085
- 1086
- 1087
- 1088
- 1089
- …
- 1297
- chevron_right
ka vācu valodā ir pečka?;d drošinātāju vēlos paskatīties
Heizung (apsilde)... kaut kas, neatceros no galvas 20 drošinātājs; un ja ir kondicionieris tad bija klimaanlange, tur vairāki drošinātāji, un vēl man liekas, ka bija kāds relejs (9?)
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Un jā, vispār ir ērti iemest izdrukātu, eng vai lv, lapiņu drošinātāju kastē, nav ne vainas kādus 3 gadus lapiņa jau tur stāv viss sauss, nu kaut vai bardačokā. Tas ļoti noder ja tas vāciņš citā valodā un aizmirsies ar ko links no rechts atšķiras 
It's all about the win
Cik varētu prasīt par kupejas loriņiem melnajiem,svaigi pārkrāsotiem (ne ar baloniņu,zb) - 3 rokturi,2 saulessargi (plafoni neietilpst)?
Melnie oem maksa 30-40e ar visam plafoniemvitjazz rakstīja:Cik varētu prasīt par kupejas loriņiem melnajiem,svaigi pārkrāsotiem (ne ar baloniņu,zb) - 3 rokturi,2 saulessargi (plafoni neietilpst)?
VIsām virsbūvēm ir paredzētas vietas, atliek tik ar kādu instrumentu izsist plāksnīti. Parasti pieķerta uz 2 punktiem + mastika sasmērēta.Fashion rakstīja:Nopietni man tagad būs tur jafleksē dīrka priekš šitās šļaukas?![]()
Viņus ir viegli atrast? Nez ko meklēju un baigā piedāvājuma nebijVladlen rakstīja:Melnie oem maksa 30-40e ar visam plafoniemvitjazz rakstīja:Cik varētu prasīt par kupejas loriņiem melnajiem,svaigi pārkrāsotiem (ne ar baloniņu,zb) - 3 rokturi,2 saulessargi (plafoni neietilpst)?
Vladlen rakstīja:fakVladlen rakstīja:Ja tur nav tad ja, man naca ar analoga klimu, ta ka jau bija tur caurumsFashion rakstīja:Nopietni man tagad būs tur jafleksē dīrka priekš šitās šļaukas?![]()
bet ok, jācīnās būs, extra must have
![]()
Paldies![]()
Vladlen, no kāda modeļa kulises kloķis ir? Izskatās labs garums un foršs shortshift
Es domāju ka tos pa 30-40 varēs nest pa taisno pie tuvākā šuvēja vai krāsotāja , kas nu kuram parocīgākVladlen rakstīja:Melnie oem maksa 30-40e ar visam plafoniemvitjazz rakstīja:Cik varētu prasīt par kupejas loriņiem melnajiem,svaigi pārkrāsotiem (ne ar baloniņu,zb) - 3 rokturi,2 saulessargi (plafoni neietilpst)?
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
P.S Komplektu ar plafoniem pa 30e neesmu redzējis vēlVladlen rakstīja:Melnie oem maksa 30-40e ar visam plafoniemvitjazz rakstīja:Cik varētu prasīt par kupejas loriņiem melnajiem,svaigi pārkrāsotiem (ne ar baloniņu,zb) - 3 rokturi,2 saulessargi (plafoni neietilpst)?
Bij, bij. Pirms kāda laika gan. Pat komplektā ar atlipušiem griestiem.
It's all about the win
Bet biezi tas negadās... ja arī ir,uz īsu brīdi tikai! Es kad raksīju,jau nebij.Linda rakstīja:Bij, bij. Pirms kāda laika gan. Pat komplektā ar atlipušiem griestiem.
https://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/ ... kmhhg.html
Ar šitādiem TA un streetiņā laiž cauri? Cena ir adekvāta?
nu un Tu sev to komplektu liktu ( autiņam)? miskastē uz ielas ar droši vien ka daudz ko var atrast , un piedevā m pa velti.Linda rakstīja:Bij, bij. Pirms kāda laika gan. Pat komplektā ar atlipušiem griestiem.
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Ja ļoti smuki sataisa, TA moš iziesi. Street gan nē.brivais rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/ ... kmhhg.html
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Tur nav pat ko censties sataisīt. Uzliec plauktus, nesapis plauktu ar noslīpētu galu, sazinies ar kādu, kas taisa bukses un paprasi vai var uztaisīt poly buksi ar tā plaukta galu e36 kronšteina izmērā un pieliec atsaiti pie amja, ja tev ir tāda iespēja vai noņem nah vispār stabilizatora stieni nost uz skati. Vēl tik jātiek galā ir ar diskiem, lai ar izgrieztu stūri nesitas pret plauktiem un nav ārpus arkas.
Mļac. Runa iet par griestu piederumiem, ne tā?? Tu man pastāsti kāds sakars, teiksim melnam plafonam ar atlipušu griestu audumu? Cilvēks pārdod loriņu komplektu un par brīvu vēl piemet atlipušus griestus, bet nē, redz neņemšu tos oem piederumus, jo man komplektā iedod atlipušus griestus220volt rakstīja:nu un Tu sev to komplektu liktu ( autiņam)? miskastē uz ielas ar droši vien ka daudz ko var atrast , un piedevā m pa velti.Linda rakstīja:Bij, bij. Pirms kāda laika gan. Pat komplektā ar atlipušiem griestiem.
Un atbildot uz Tavu jautājumu - jā, es paņemtu, ja būtu vēlme pēc melniem griestiem ar oem piederumiem, un pārlīmētu, to audumu. Un vitjazz domājams ar paņemtu un pārlīmētu griestus.
Tā cena ir tāda kā viņa ir, bet droši varam arī uzpūst liekot cenas kosmosā, kā tas ir izdarīts ar LSD un m50 sadalenēm.
p.s. Pa miskastēm nerakājos, bet esmu dzirdējusi, ka cilvēki tur atrod fantastiskas lietas, moš pēdējais laiks sākt.
It's all about the win
Pat foruma bija 2-3 reizes, griesti slikta stavokli full setu ari tirgoja pa 40-50e, es pats shrota panemu pa 45e kupejaj ar luku visus griestus ar loriniem, cilveks nevareja pardod 2 menesus, griesti bija so-so, lorini izcila stavokli :)vitjazz rakstīja:P.S Komplektu ar plafoniem pa 30e neesmu redzējis vēlVladlen rakstīja:Melnie oem maksa 30-40e ar visam plafoniemvitjazz rakstīja:Cik varētu prasīt par kupejas loriņiem melnajiem,svaigi pārkrāsotiem (ne ar baloniņu,zb) - 3 rokturi,2 saulessargi (plafoni neietilpst)?
Bilde no ineta, foruma kkur bija tema ar kulisas garumiem un kodiem, labak pasam parmetinat, jo jauns oem klokis maksa 45eValtersD rakstīja:
Vladlen, no kāda modeļa kulises kloķis ir? Izskatās labs garums un foršs shortshift
http://3.bp.blogspot.com/_4WDpsfty9mg/S ... hiftg6.gif
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1085
- 1086
- 1087
- 1088
- 1089
- …