Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 1297
- chevron_right
Varbūt kāds zin,vai ja nofočē fotoradars ,tas var redzēt,ka skate nav mašīnai un sūtīt rēķinu?Un vai viņš fočē vislaik vai tik kad ātrumu pārsniedz?
Domāju,ja pārsniedz ātrumu ,nofočē,tad kompī redz ka nav,pieņemsim ar aprošināts nav,tad rēķinu sūtīs pa visiem 3im pārkāpmiem vai tik pa ātrumu?
Domāju,ja pārsniedz ātrumu ,nofočē,tad kompī redz ka nav,pieņemsim ar aprošināts nav,tad rēķinu sūtīs pa visiem 3im pārkāpmiem vai tik pa ātrumu?
Pēdējais labojis Doriņa - 28 Feb 2012, 23:17, kopā labots 2 reizes.
tik tad kad atrumu parsniedz.pec tam ja nav TA vai OCTA tad ari par to uztaisa sex
Būtu jau labi varbūt ja tā tiktu cauri
vēl jautājums, kas varētu būt par vainu, laikam pašā slēdzenē bagāžniekam, ja lieta tāda, kā ver vaļā bagāžnieku, tā centralka nostrādā un aizslēdzas, un tā visu laiku..? tā arī nevaru dabūt vaļā, bet uz skati ta jābrauc. ;D
Pie vainas visdrīzāk ir vadi, kas iet uz bāgāžnieku. Paskaties vai locījumu vietās tie nav pārlūzuši. :
Cik mm diametrs ir uz priekšējā kapota esošajai BMW emblēmai? 82 mm?
Jap.
Pateicos
ja nofoce, tad suta 1 lielako sodu. Atrums/octa/ta.Doriņa rakstīja:Varbūt kāds zin,vai ja nofočē fotoradars ,tas var redzēt,ka skate nav mašīnai un sūtīt rēķinu?Un vai viņš fočē vislaik vai tik kad ātrumu pārsniedz?
Domāju,ja pārsniedz ātrumu ,nofočē,tad kompī redz ka nav,pieņemsim ar skate nav,tad rēķinu sūtīs pa visiem 3im pārkāpmiem vai tik pa ātrumu?
tie, kas ir jau nopelnijusi vestuli - cik ilga laika no parkapuma atnaca vestule? Pirms pusotras nedelas pagaju garam radaram ar loti labu atrumu, paskaste kvits vel nav un e.csdd.lv ar sods neuzradas, prokatilo vai tomer vel var but parsteigums?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Cik esmu dzirdējis, tad pat 2 mēnešu garumā, t.i., pēc 2 mēnešiem atnāk vēstulīte :)
Atkal nekur nevaru atrast - cik reduktorā vajadzēja eļļu? Un kādu? 75W90?
Pēc autodatas 90W un 0,9L.
Tenk jū, tā jau bija kaut kur smadzenē aizķēries, jo kārbā bija 1.1L..
tas 0,9 ja mazais a lielaja reduktora bija manliekas 1,7
+1 lielajam ir 1,7
Hm, a kāds tad man varētu būt. 2.0 motoram? Mazais ne?
viss var gadīties, bet orģināli mazais.
Es domāju ka man NOTEIKTI ir orģinālais.
m50 kartera ventilacija vienojas klāt pie gaisa filtra kastes?
nevaru naktīs pagulet,ka tā truba tur mētajas
nevaru naktīs pagulet,ka tā truba tur mētajas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14