Skrūvēšana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right
ok. un ka tos 4 vadus nomainit?
Sadalītājs ir vadības bloksKops rakstīja:Ir 4 vadi, ir 4 spoles... bet kur pie velna m42 ir sadalītājs
Gan no spolēm, gan no pīpītēm raujam nost un mainam.oscar rakstīja:ok. un ka tos 4 vadus nomainit?
Skaidrs, uz spolēm taču rakstīts kuram cilindram kura spole?
Man uz spolēm ir rakstīts, jo es pats to izdariju tak nem pa vienam vadam nost un atzīmē kurš uz kuru spolioscar rakstīja:Skaidrs, uz spolēm taču rakstīts kuram cilindram kura spole?
Man bija vienkārši, spolēm no priekšas 1 2 3 4 un uz cilindriem gāja tāpat! Nomainīju, viss bija diezgan vienkārši :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M42, bildē lkm M44, bet tas tik vizuāls ieskats
tak to izskatu varat neņemt vērā. m42 beigu gados izskatās identiski.
nu nezinu kas tev tur ir man točna spoļu secība nebija identiska cilindriem tagad naktīs nevarēšu mierīgi gulētoscar rakstīja:M42, bildē lkm M44, bet tas tik vizuāls ieskats
Gudrīši tak vecākajam variantam spoles ir atsevišķi, jaunākajiem ir viens spoļu bloks. par veco nezinu bet jaunajam ir pēc kārtas.
Par jauno nezinu,bet vecajam liec kā gribi bet tāpat iet p.s. joksyanks rakstīja:Gudrīši tak vecākajam variantam spoles ir atsevišķi, jaunākajiem ir viens spoļu bloks. par veco nezinu bet jaunajam ir pēc kārtas.
Ar ko vislabāk un visatrāk iespējams dabūt nost el. logu mehānismus, t.i kniedes ???
vienreiz urbu, bet laikietilpīgs process un urbis viens aizgāja
nopērc labu urbi un nogriez mazākus apgriezienus urbjot (gan jau vienk pārkarsēji/notrulināji urbi)sigais rakstīja:Ar ko vislabāk un visatrāk iespējams dabūt nost el. logu mehānismus, t.i kniedes ???
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Uz termostata ir iegraveeta taada maza bultinja. Uz kuru pusi vinjai jaaskataas, kad termostats jau ir ielikts iistajaa vietaa?? un kas notiek ja ieliek nepareizi. Runa ir pa M42
Cik litrus eļļas nepieciešams 1.8tds reduktorā? Cik atceros 75W90 bija jālej?
Mazais reduktors?
Pats sen atpakaļ man atbildēji.
Pats sen atpakaļ man atbildēji.
Nixon rakstīja:Kādu eļļu un cik daudz liet mazajā 316i reduktorā?
Ruu rakstīja:75W90 0,9L
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15