Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1113
- 1114
- 1115
- 1116
- 1117
- …
- 1297
- chevron_right
Kupejai un kabrim priek's'ejie stikli ir vien'adi vai kas at'skir'as?
vienādi
Ja es izgriezu lauka zapaskas vietu un vnk iemetinu plaksni . Ka rezultata man vairs nau bedres kur riepu ielikt tehnisko iziet var ?
Domajams ka nee jo tu auto konstrukciju esi izmainijis!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Man teica, ka nevar, bet sen atpakaļ remontēju vienu e30, kas bija atvests no Dānijas un piereģistrēt LV. Tur čalim zapaskas vieta izgriezta un pāri lanžiņiem kārtīga alumīnija loksne piekniedēta. Tāpēc nevaru saprast, kā viņš gāja TA.LAKIKS rakstīja:Ja es izgriezu lauka zapaskas vietu un vnk iemetinu plaksni . Ka rezultata man vairs nau bedres kur riepu ielikt tehnisko iziet var ?
Droši vien pa blatu vai pirka, jo tad vēl daudz maz vienkārši bija nopirkt.
bull shit..var iziet,vnk. ir kartigi tas viss jasataisa un pecak,japastiprina ta vieta ar vismaz krusteniskam sijam..savadak ja viss tur uz 5 punkti piekerts logiski ka neiziesi.
jega tam? izgriezisi to vietu un iemetinasi vel lielaku svaru?
jega tam? izgriezisi to vietu un iemetinasi vel lielaku svaru?
Hey, kādam varbūt šeit ir Panasonic CQ-RX300N mağa saucamā iso pāreja? Jo atradu plauktā un gribu pievienot tikai nav konnektora es nezinu mby depo var nopirkt tos universālos, bet kā lai zin ka ir parezais? Nē, protams jau var iet un mērīt, bet ja nu gadījumā nav kāds zin kur Latvijā tādus var dabūt? Mby šeit kādam ir? Būšu ļoti pateicīgs. :)
Beha lido!
www.aux.lvkrisjaanis rakstīja:Hey, kādam varbūt šeit ir Panasonic CQ-RX300N mağa saucamā iso pāreja? Jo atradu plauktā un gribu pievienot tikai nav konnektora es nezinu mby depo var nopirkt tos universālos, bet kā lai zin ka ir parezais? Nē, protams jau var iet un mērīt, bet ja nu gadījumā nav kāds zin kur Latvijā tādus var dabūt? Mby šeit kādam ir? Būšu ļoti pateicīgs. :)
Ja uz mitora liek kompresoru motors jādekompresē vai var atstāt ar stock CR?Nu pieņemsim pūšot tos pašus 0.7 bar
Sveiki, vajag stūres saslēgšanas mehānismu, jo TA nelaiž cauri, bet kad izjaucu sapratu ka man tas mehānisms nemaz nav iekšā tāpēc vakadzētu šodien viņu dabūt tuvāko 2h laikā, ja kaut kas ir tad pm vai zvanit vai sms 20268937 diezgan steidzami, mašīna ir facelift ja kaut ko maina.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Katram motoram individualiBmw_e36 rakstīja:Ja uz mitora liek kompresoru motors jādekompresē vai var atstāt ar stock CR?Nu pieņemsim pūšot tos pašus 0.7 bar
sveiki,paradijas tāds jautājums,pēc swapa no m43b16 uz m42b18 tukšgaitas apgriezieni ir pazemināti ka automatam,ka es uzzināju,motors , provodka un kompis arī no automata,ja es ielikšu kompi no manuāla kaut kas mainisies?visi dačiki,drosele utt. viss pārbaudīts vai samainīts,izņemot kompi....
Meklē vainu citur, es ar swapoju automāta motoru, nebij nekādi zemi apgriezieni.
Tu automātiskās kārbas kompi taču nespraudi klāt, kad swapoji.
- ikey07
Kā saprast pazemināti, kā automātam? Cik Tev ir apgriezieni šobrīd un cik bija iepriekš?
nezinu vairs kur meklēt,jo tagad ir 720-750,bet ISam jābūt 850,un tā liekas,ka kompis pats viņus nolaiž,jo pēc akumulatora izslegšanas uz ilgu laiku ir redzams uz tahometra,ka kompis regulē apgriezienus zemāk un zemāk,tas nekas,bet ir neliela vibrācija uz tukšgaitas,ikey07 rakstīja:Meklē vainu citur, es ar swapoju automāta motoru, nebij nekādi zemi apgriezieni.
kad bija m43b16 bija apmēram 800-850,tagad mazliet zemāk 750.automatam tukšgaita ir zemāka neka manualim,vai ne?KA-91 rakstīja:Kā saprast pazemināti, kā automātam? Cik Tev ir apgriezieni šobrīd un cik bija iepriekš?
Paklausies vai kkur nepiesūc gaisu, tas varētu izskaidrot apgriezienu lēkāšanu, jo 700-750 rpms ir diezgan normāli, pirmo reizi dzirdu ka automātam ir zemāki apgriezieni.
- ikey07
ja,bet pec manuala jābut 850ikey07 rakstīja:Paklausies vai kkur nepiesūc gaisu, tas varētu izskaidrot apgriezienu lēkāšanu, jo 700-750 rpms ir diezgan normāli, pirmo reizi dzirdu ka automātam ir zemāki apgriezieni.
palasiju forumus,tur ir rakstīts ka citam automašinu markam apgriezieni tukšgaitā manualam un automatam atsķiras,nezinu ka 4 cil. bmwbugs84 rakstīja:ja,bet pec manuala jābut 850ikey07 rakstīja:Paklausies vai kkur nepiesūc gaisu, tas varētu izskaidrot apgriezienu lēkāšanu, jo 700-750 rpms ir diezgan normāli, pirmo reizi dzirdu ka automātam ir zemāki apgriezieni.
Nedeg kreisie gabariti (prieksa, aizmugure) visas lampas veselas, drosinataju kaste vis ok. Kadi varetu but varianti?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1113
- 1114
- 1115
- 1116
- 1117
- …
- 1297