Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1120
- 1121
- 1122
- 1123
- 1124
- …
- 1297
- chevron_right
Cik tas ir mm? Man jāpērk jaunas skrūves un negribu noraut garām ar vītnes garumu. Oem skrūvei vītne ir 26mm un no diska ārā torčī tikai kādi 5mm... Vajag vēl kādus 10mm noteikt, ne?Vladlen rakstīja:Ne mazak par 3-4 apgriezieniemVeilers rakstīja:Cik garai vītnei jābūt ārā no diska, lai disks droši pieskrūvējas?
OEM skrūves ir paredzētas tieši tik garas, lai var uzskrūvēt gan bleķiniekus, gan lietos. Ja nopērk garās un izdomā uzlikt bleķus, tad var interesanti sanākt
Tas jau skaidrs. Vecais skrūvju komplekts jau paliek. Ir iepirkti diski, kam vajag garākas skrūve!Inferno rakstīja:OEM skrūves ir paredzētas tieši tik garas, lai var uzskrūvēt gan bleķiniekus, gan lietos. Ja nopērk garās un izdomā uzlikt bleķus, tad var interesanti sanākt
Paņem ap 30, jāpietiek.Veilers rakstīja:Tas jau skaidrs. Vecais skrūvju komplekts jau paliek. Ir iepirkti diski, kam vajag garākas skrūve!Inferno rakstīja:OEM skrūves ir paredzētas tieši tik garas, lai var uzskrūvēt gan bleķiniekus, gan lietos. Ja nopērk garās un izdomā uzlikt bleķus, tad var interesanti sanākt
Cmon, bremžu diski uz apviprošanu, klučus notīri/noņem virskārtu un izlīdzini, atgaiso bremzes priekšā.cipruss18 rakstīja:Tu esi izmisumaa? es jau 3x nevaru TA dabut ,jo pr.bremzem stipriba atshkhiras no tita iebraucu pafbaudit,viss chotka,aizbraucu uz TA un dirsaa
E46 forums neiet, tāpēc uzjautāšu šeit .
Noklājās cd changer , displejā rāda ka nav disku .
Kas par gļuku , kur meklēt vainu ?>
merša nardi stūres pāreja neies virsū uz e36?
Jautājums par riepām:
Gribu iegādāties jaunas M+S r17 205/40 riepas.
Kāds būtu labākais price/performance ražotājs?
Sailun ir labas?
Sailun ir labas?
Sāc ar drošinātājiemGachaK rakstīja:E46 forums neiet, tāpēc uzjautāšu šeit .
Man personīgi sailun artezo zsr, loti labas riepas, cena arī laba, apmierināja kā lietainos laikapstākļos tā arī nepārāk siltos laikapstākļos, nevienā brīdī nepazuda saķere lai kā arī brauktu. Bet par to 205/40 gan padomatu divreiz jo spidometrs tev melos par 12km/h , nobraucu visu vasaru un baigi kaitinaja , kad brauc uz 100 īstenība bija 88km/h , un vel reduktors 3.45 vispār nebija priecīgs, braucot 110 bija 3.3k rpm, pateriņš līdz arto arī auga.Riks* rakstīja:Jautājums par riepām:
Sailun ir labas?
Tā teikt es personīgi uz nākošo gadu nelikšu tik zema profila riepaa, pluss braukšana kā ar koka ratiem.
Nu man visu laiku ir bijis 40 profils.. Tagad man ir 215/40 prasās šaurākas jo diski ir et13.DN-848 rakstīja:Man personīgi sailun artezo zsr, loti labas riepas, cena arī laba, apmierināja kā lietainos laikapstākļos tā arī nepārāk siltos laikapstākļos, nevienā brīdī nepazuda saķere lai kā arī brauktu. Bet par to 205/40 gan padomatu divreiz jo spidometrs tev melos par 12km/h , nobraucu visu vasaru un baigi kaitinaja , kad brauc uz 100 īstenība bija 88km/h , un vel reduktors 3.45 vispār nebija priecīgs, braucot 110 bija 3.3k rpm, pateriņš līdz arto arī auga.Riks* rakstīja:Jautājums par riepām:
Sailun ir labas?
Tā teikt es personīgi uz nākošo gadu nelikšu tik zema profila riepaa, pluss braukšana kā ar koka ratiem.
Esi vispār mērijis ar gps cik tev ātrumu rāda?Riks* rakstīja:Nu man visu laiku ir bijis 40 profils.. Tagad man ir 215/40 prasās šaurākas jo diski ir et13.DN-848 rakstīja:Man personīgi sailun artezo zsr, loti labas riepas, cena arī laba, apmierināja kā lietainos laikapstākļos tā arī nepārāk siltos laikapstākļos, nevienā brīdī nepazuda saķere lai kā arī brauktu. Bet par to 205/40 gan padomatu divreiz jo spidometrs tev melos par 12km/h , nobraucu visu vasaru un baigi kaitinaja , kad brauc uz 100 īstenība bija 88km/h , un vel reduktors 3.45 vispār nebija priecīgs, braucot 110 bija 3.3k rpm, pateriņš līdz arto arī auga.Riks* rakstīja:Jautājums par riepām:
Sailun ir labas?
Jautājums pēc palīdzības. Vai var kāds iedot bosch 403 sarakstu ar visiem vadības bloka piniem?
Kur var dabut skruves aizm tiltam ? jaunas kada DEPO ? un cik ir stock cietiba vinam ?
Veikalā oriģinālās. Pats esmu pircis. Cena nav patikama,bet oem
kura tiesi konkreti ? auto rez dalas ?Duuj rakstīja:Veikalā oriģinālās. Pats esmu pircis. Cena nav patikama,bet oem
Atrodi realoem.com detalas nr. un ar to nr. ej uz jebkuru auto rez.daļu veikalu..
Bojātas numura zīmes maiņa pret jaunu maksā 13,93e,pareizi esmu sapratis?
Jā, kaut kas ap 15 eur bija
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Jā. Pēc oem koda eoltā sūtījuLAKIKS rakstīja:kura tiesi konkreti ? auto rez dalas ?Duuj rakstīja:Veikalā oriģinālās. Pats esmu pircis. Cena nav patikama,bet oem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1120
- 1121
- 1122
- 1123
- 1124
- …
- 1297