Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1130
- 1131
- 1132
- 1133
- 1134
- …
- 1297
- chevron_right
Kā ir ar M54B30 un kārbu iekš e36? Kādas der, kādas optimālas, kas jāpārveido?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Viss plug&play, motora izvietojums tur īpaši nemainījās.
bišk uz priekšu tas motors ir, ar mufti, manuprāt, nav droši braukt jāliek priekšā elektriskais ventilātors
vēl viena galvas sāpe varētu būt EWS 3 un provodka, bet nu te vairāki lietotāji ar to var izlīdzēt
vēl viena galvas sāpe varētu būt EWS 3 un provodka, bet nu te vairāki lietotāji ar to var izlīdzēt
Nu tādā ziņā jā, bet es par to, ka kārbu var pielikt pofig kādu
Es vispār nesaprotu nafig tāds hlams jāsvapo iekš e36,ja to hlamu izjaucot var normālu m50 sabūvēt.
M50 nogājis etapsĢirts rakstīja:Es vispār nesaprotu nafig tāds hlams jāsvapo iekš e36,ja to hlamu izjaucot var normālu m50 sabūvēt.
Varbūt,bet katru reizi ieraugot M52TU vai M54 paliek drūmi ap sirdi,apzinoties,ka tas ir M50/2 pētecis
Visi jaunie dzinēji arī ir pēcteči savā ziņāĢirts rakstīja:Varbūt,bet katru reizi ieraugot M52TU vai M54 paliek drūmi ap sirdi,apzinoties,ka tas ir M50/2 pētecis
Jā jā, I6 beidzās ar M50, tāpat kā BMW beidzās ar E53, viss pārējais ir sūds
Veči,cik esmu lasījis,VID atseko arī ss.lv,facebook,avīžu u.c vietas,kur cilvēks mēģina PĀRDOT kādu mantu! Ir kāds saskāries ar šādu situāciju! ieliku ss.lv sludinājumu,tgd mīžu,ka tik komercdarbību nepiedēvē!
Vai tad komercdarbība nebūtu, ja Tu vairumā tirgotu kkādus shortshifterus? Man šķiet, ka padomju drēbju skapja vai salauzta 20g veca bampera pārdošana īsti neatsit komercdarbību
Gadā var realizēt 3 lietas (hz,nesapratu par to cenas komponenti līdz galam,kāda jābūt gada laikā iegūta peļņā),ja labs pieprasījums,laba realizācija,DAUDZ pasūtījumu,un,manuprat,jau VID'am lielāka interese!Inferno rakstīja:Vai tad komercdarbība nebūtu, ja Tu vairumā tirgotu kkādus shortshifterus? Man šķiet, ka padomju drēbju skapja vai salauzta 20g veca bampera pārdošana īsti neatsit komercdarbību
P.S Var pārdot ne brenda mantas,bet ne arī lielā daudzumā
P.S RUNĀJU PAR GRIESTU PASŪTĪJUMIEM!
To pateici Tu,nevis esInferno rakstīja:Jā jā, I6 beidzās ar M50, tāpat kā BMW beidzās ar E53, viss pārējais ir sūds
Nemīzvitjazz rakstīja:Veči,cik esmu lasījis,VID atseko arī ss.lv,facebook,avīžu u.c vietas,kur cilvēks mēģina PĀRDOT kādu mantu! Ir kāds saskāries ar šādu situāciju! ieliku ss.lv sludinājumu,tgd mīžu,ka tik komercdarbību nepiedēvē!
Viegli teikt,kad veiks kontrolpirkumu un vajadzēs gadu strādāt,lai atstrādātu!Riks* rakstīja:Nemīzvitjazz rakstīja:Veči,cik esmu lasījis,VID atseko arī ss.lv,facebook,avīžu u.c vietas,kur cilvēks mēģina PĀRDOT kādu mantu! Ir kāds saskāries ar šādu situāciju! ieliku ss.lv sludinājumu,tgd mīžu,ka tik komercdarbību nepiedēvē!
Cik Rīgā par darbu e36 pakaļēja gultņa maiņai ir ok cena? šķiet ka pietiekami piselīgs darbs..
30-50eukasp1js rakstīja:Cik Rīgā par darbu e36 pakaļēja gultņa maiņai ir ok cena? šķiet ka pietiekami piselīgs darbs..
m43 temperatūras dačiks uz instrumentu paneli ir zils? Un kur tas dzīvo?
Besī jau tas trimmeris
Besī jau tas trimmeris
Dachiks galva ieskruvets.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1130
- 1131
- 1132
- 1133
- 1134
- …
- 1297