Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1133
- 1134
- 1135
- 1136
- 1137
- …
- 1297
- chevron_right
Runa ir par TA koilu amīšiem? Ja tā, tad viņi nav nedz mīksti, nedz cieti, viņi vienkārši tupa nafig nestrādā
Ikdienai pilnīgi pietiekoši strādā...Inferno rakstīja:Runa ir par TA koilu amīšiem? Ja tā, tad viņi nav nedz mīksti, nedz cieti, viņi vienkārši tupa nafig nestrādā
Varbūt esmu izlutināts, bet cik nu ir bijusi saskarsme - stock ar sēdinātajām ir bijis daudz patīkamāks setups aizmugurē.ZzevsS rakstīja:Ikdienai pilnīgi pietiekoši strādā...Inferno rakstīja:Runa ir par TA koilu amīšiem? Ja tā, tad viņi nav nedz mīksti, nedz cieti, viņi vienkārši tupa nafig nestrādā
Mani interesē vai kāds ir varbūt atradis kādu alternatīvu oem motora pārsega amortizatoriem ? Neliekas kaut kā pietiekami labi kupejai tie oem amji,derētu ko stingrāku vai ilgāk kalpojošu... Man jauni oem nogāja 2 gadus... No kādām citām auto markām vēl varētu varbūt derēt ?
Jautājums par TA TECHNIX EXHAUST MANIFOLD.
Kādas atsauksmes par šo?
Kas būtu jāzin? Ar ko būtu jārēkinas?
http://www.ebay.co.uk/itm/TA-TECHNIX-ST ... SwBahVOQVe
Kādas atsauksmes par šo?
Viss der idiali, cena atbilst kvalitatejbrivais rakstīja:Jautājums par TA TECHNIX EXHAUST MANIFOLD.
Kādas atsauksmes par šo?
Kas varetu but par problēmu? Pēc swapa dzesēšanas šķidruma temp rāda uz max priborkā. Slēdzot klāt kompi rāda pareizu temp. Tem dačiki abi jauni likti kkur vasaras beigās. M50b25tu, bosch 413 vadība
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jevgeny rakstīja:Kas varetu but par problēmu? Pēc swapa dzesēšanas šķidruma temp rāda uz max priborkā. Slēdzot klāt kompi rāda pareizu temp. Tem dačiki abi jauni likti kkur vasaras beigās. M50b25tu, bosch 413 vadība
sajaukti steikeri temperatures dacikiem galva, tur ir vien zils, otrais melnais, steikerus vnk parsledz otradak
Es jau dariju tā. Vēl liku klāt citu ecu arī. Megināju arî ar atslēgtiem dačikiemVladlen rakstīja:jevgeny rakstīja:Kas varetu but par problēmu? Pēc swapa dzesēšanas šķidruma temp rāda uz max priborkā. Slēdzot klāt kompi rāda pareizu temp. Tem dačiki abi jauni likti kkur vasaras beigās. M50b25tu, bosch 413 vadība
sajaukti steikeri temperatures dacikiem galva, tur ir vien zils, otrais melnais, steikerus vnk parsledz otradak
46 (?) drošinātājs vesels? Tas, kurš par kruīzu atbild, laikam. 15A drošeklis bija, man kompotam nerādija temp normāli un nedega bremžuguņi kad to drošinātāju izblieza.jevgeny rakstīja:Es jau dariju tā. Vēl liku klāt citu ecu arī. Megināju arî ar atslēgtiem dačikiemVladlen rakstīja:jevgeny rakstīja:Kas varetu but par problēmu? Pēc swapa dzesēšanas šķidruma temp rāda uz max priborkā. Slēdzot klāt kompi rāda pareizu temp. Tem dačiki abi jauni likti kkur vasaras beigās. M50b25tu, bosch 413 vadība
Negribu samelot, jāgūglē, kurš tas bija... Bet apskaties drošinātājus, īpaši tos, kuri 15A.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
pacik var nogrust original m spoileri kupejas?????????cik vinam tirgus cena reala?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es teiktu 30 eiro...vismaz es par tādu ciparu kādu gadu atpakaļ notirgoju, dārgāk gan neviens neņēmaMartinsoon rakstīja:pacik var nogrust original m spoileri kupejas?????????cik vinam tirgus cena reala?
sapratu nu pa 30 tad laikam labak lai dziivo uz masiinas..... tas skaitaas m spoilers vai kas? ir bmw ziimesZzevsS rakstīja:Es teiktu 30 eiro...vismaz es par tādu ciparu kādu gadu atpakaļ notirgoju, dārgāk gan neviens neņēmaMartinsoon rakstīja:pacik var nogrust original m spoileri kupejas?????????cik vinam tirgus cena reala?
Nezinu kas viņš tur īsti skaitās. Es no sākuma tirgoju par 50 tad par 40... neviens neņēma. Par 30 kkādā brīdī aizgāja. Pats 13. gadā tādu ar labu bagāžnieku pirku par 50 ls.Martinsoon rakstīja:sapratu nu pa 30 tad laikam labak lai dziivo uz masiinas..... tas skaitaas m spoilers vai kas? ir bmw ziimesZzevsS rakstīja:Es teiktu 30 eiro...vismaz es par tādu ciparu kādu gadu atpakaļ notirgoju, dārgāk gan neviens neņēmaMartinsoon rakstīja:pacik var nogrust original m spoileri kupejas?????????cik vinam tirgus cena reala?
o bļē man tāds dārzā mētājāsMartinsoon rakstīja:sapratu nu pa 30 tad laikam labak lai dziivo uz masiinas..... tas skaitaas m spoilers vai kas? ir bmw ziimesZzevsS rakstīja:Es teiktu 30 eiro...vismaz es par tādu ciparu kādu gadu atpakaļ notirgoju, dārgāk gan neviens neņēmaMartinsoon rakstīja:pacik var nogrust original m spoileri kupejas?????????cik vinam tirgus cena reala?
Uz m50tu ir iespēja uzlikt m52 pravotku?
Kas ar apkari?
Kas ar apkari?
Ir iespēja uzlikt un es par to jau ilgi domāju. Īsti visu neesmu izpētījis, bet lielos vilcienos nekā tur īpaša nav. Tik tas, ka izmaksā dahuja. Jāsāk domāt vai pa to cenu, ko uztaisīt MS41 swap izdevīgāk nav uzlikt Kdfi v1.4.
Man ir m52 pravotka, ir doma nopirkt kdfmu.. bet dzinejs buvejas m50(turbo)
Vnk. jaizdomā uz kādu pravotku lai ņem kdfmi..
Vnk. jaizdomā uz kādu pravotku lai ņem kdfmi..
http://www.k-data.org/kdfi-1-4-basic.html
pietaisi kādai vajag.
pietaisi kādai vajag.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nah...pārāk liels čakars..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1133
- 1134
- 1135
- 1136
- 1137