Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1139
- 1140
- 1141
- 1142
- 1143
- …
- 1297
- chevron_right
Tas ir sēdinājums?green garage rakstīja:Rekur aizmuguree ir 40 sedinājums no protuning. Paredzētas bija kupejai. Viss der.RONČIKS rakstīja:Un kā mainās pakaļas augstums? +/- tāds pats kā lielajiem kuzaviem?ZzevsS rakstīja:Viss tur der. Ir bijušas kompaktam virsū atsperes gan no e36 gan e30 gan e46...
Tas ir sēdinājums? [/quote]
Es vareetu kautkur pameklēt bildi, kā bija ar nesagurušām oem atsperēm
Varēja bez pacēlāja labot.
Es vareetu kautkur pameklēt bildi, kā bija ar nesagurušām oem atsperēm
Varēja bez pacēlāja labot.
Es vareetu kautkur pameklēt bildi, kā bija ar nesagurušām oem atsperēmgreen garage rakstīja:Tas ir sēdinājums?
Varēja bez pacēlāja labot. [/quote]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jēziņ! Ja bail no augstuma, tad labāk tajā kompaktā nekāpt.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Uz mtech 2 stūri kurai nav lentas es varu uzlikt lentu no savas stringu stūres? Jebš galīgi garām?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Aizmirsti par lenti, MT2 stūrei ir oglītesFashion rakstīja:Uz mtech 2 stūri kurai nav lentas es varu uzlikt lentu no savas stringu stūres? Jebš galīgi garām?
Bet uzlikt es viņu varu un pavaroti atleks viss būs kārtībā jebšu nop?
Izmet lenti miskastē, uzliec oglītes un stutē virsū. Fiziski visi diametri utt. der.Fashion rakstīja:Bet uzlikt es viņu varu un pavaroti atleks viss būs kārtībā jebšu nop?
Inferno rakstīja:Izmet lenti miskastē, uzliec oglītes un stutē virsū. Fiziski visi diametri utt. der.Fashion rakstīja:Bet uzlikt es viņu varu un pavaroti atleks viss būs kārtībā jebšu nop?
Taure arī strādās?
Kas par oglītēm?
A nu tb visu es varu sataisīt sanāk tā ja? Tb bez stresa man strādās gan taure, gan pagriezieni atleks apakaļ
Pagriezieni atleks 100%, taure strādās, ja stūre caur oglīti uz kontaktgredzenu saņems +Fashion rakstīja:A nu tb visu es varu sataisīt sanāk tā ja? Tb bez stresa man strādās gan taure, gan pagriezieni atleks apakaļ
Pastāsti sīkāk,lūdzu, no kurienes tur pienāk + ?Inferno rakstīja:Pagriezieni atleks 100%, taure strādās, ja stūre caur oglīti uz kontaktgredzenu saņems +Fashion rakstīja:A nu tb visu es varu sataisīt sanāk tā ja? Tb bez stresa man strādās gan taure, gan pagriezieni atleks apakaļ
Es neatceros kas tieši tur nāk, ne to signāls, ne to kas. Kam vajadzēs sapratīs.Rons rakstīja:Pastāsti sīkāk,lūdzu, no kurienes tur pienāk + ?Inferno rakstīja:Pagriezieni atleks 100%, taure strādās, ja stūre caur oglīti uz kontaktgredzenu saņems +Fashion rakstīja:A nu tb visu es varu sataisīt sanāk tā ja? Tb bez stresa man strādās gan taure, gan pagriezieni atleks apakaļ
+pienāk caur tajā pat attēlā redzamo oglīti!
Cik cm skaļruņi bija aizmugurē? OEM NOKIA skaļruņi... 10 vai 13cm?
13 prieksavitjazz rakstīja:Cik cm skaļruņi bija aizmugurē? OEM NOKIA skaļruņi... 10 vai 13cm?
10 aizmugure
Vladlen rakstīja:13 prieksavitjazz rakstīja:Cik cm skaļruņi bija aizmugurē? OEM NOKIA skaļruņi... 10 vai 13cm?
10 aizmugure
Paldies!
Kupejai un kabrim elkoņbalsti un konsoles ir vienādi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1139
- 1140
- 1141
- 1142
- 1143
- …