Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1143
- 1144
- 1145
- 1146
- 1147
- …
- 1297
- chevron_right
Ja jau letak par dzelziniekiem tad lai perkInferno rakstīja:Nu skaties pats, bet labāk tomēr nevajagmaicins rakstīja:doma ir vinus pirkt vai tad tik traki izskatas? piemeriju vienu, man dzivaja likas baigi ok.Inferno rakstīja:Ja Tu viņus taisies pārdot, tad lēmums ir pareizs, taču es stipri šaubos, ka kāds viņus nopirks Ja Tu taisies viņus pirkt, tad es pat nezinu ko teikt par Tavu gaumi... Ja vienkārši ziņkāre, tad diezgan neveselīga
varbut man gaume vnk sudiga
bikin jau es svarstos, tpc gribeju zinat ka saucas sitie diski, gribu google atrast bildi kadu, kur visi diksi uzmontetiInferno rakstīja:Nu skaties pats, bet labāk tomēr nevajagmaicins rakstīja:doma ir vinus pirkt vai tad tik traki izskatas? piemeriju vienu, man dzivaja likas baigi ok.Inferno rakstīja:Ja Tu viņus taisies pārdot, tad lēmums ir pareizs, taču es stipri šaubos, ka kāds viņus nopirks Ja Tu taisies viņus pirkt, tad es pat nezinu ko teikt par Tavu gaumi... Ja vienkārši ziņkāre, tad diezgan neveselīga
varbut man gaume vnk sudiga
Ja jau letak par dzelziniekiem tad lai perk [/quote]
Tu ari saki, ka galigi nav prieks e36?
Tu ari saki, ka galigi nav prieks e36?
maicins rakstīja:Ja jau letak par dzelziniekiem tad lai perk
Tu ari saki, ka galigi nav prieks e36?[/quote]
Nu vecit . Labak ar dzelziem braukt. Pakraj naudu un noperc ko normalu :)
Šitādus varētu uz kādas satjūnētas Celicas likt, bet ne jau uz E36
Nu vecit . Labak ar dzelziem braukt. Pakraj naudu un noperc ko normalu :)[/quote]
Nav jau runa par naudu, coms vnk piedava, likas tiri ok. Cenu jau ari neprasa pasu letako- 140eiras bez riepam.
Nav jau runa par naudu, coms vnk piedava, likas tiri ok. Cenu jau ari neprasa pasu letako- 140eiras bez riepam.
Vai uz GolfaInferno rakstīja:Šitādus varētu uz kādas satjūnētas Celicas likt, bet ne jau uz E36
Nav jau runa par naudu, coms vnk piedava, likas tiri ok. Cenu jau ari neprasa pasu letako- 140eiras bez riepam.[/quote]maicins rakstīja:Nu vecit . Labak ar dzelziem braukt. Pakraj naudu un noperc ko normalu :)
140?
Daudz!
Galīgi nav vērts tos diskus pirkt
tajā laikā kad iznāca Fast n furious tādi diksi būtu way to go jebkurai mašinai bēēt 140e pa 40e noteikti, nedomajot atteiktosInferno rakstīja:Šitādus varētu uz kādas satjūnētas Celicas likt, bet ne jau uz E36
140!? Es jebal, tad labāk pa to naudu paņemu šos - https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... lxpne.html
Okey, okey, parliecinajatRPG rakstīja:tajā laikā kad iznāca Fast n furious tādi diksi būtu way to go jebkurai mašinai bēēt 140e pa 40e noteikti, nedomajot atteiktosInferno rakstīja:Šitādus varētu uz kādas satjūnētas Celicas likt, bet ne jau uz E36
Sieva man jau no pasa sakuma megina atrunat.
Nākamreiz jau no sākuma klausi sievai vai arī iedod piķi sievai lai nopērk diskusmaicins rakstīja: Sieva man jau no pasa sakuma megina atrunat.
Nākamreiz jau no sākuma klausi sievai vai arī iedod piķi sievai lai nopērk diskus [/quote]
Ja es no pasa sakuma klausitu sievai, es brauktu ar kkadu japani vai audi, nevis meginatu uzcelt necilu e36
Ja es no pasa sakuma klausitu sievai, es brauktu ar kkadu japani vai audi, nevis meginatu uzcelt necilu e36
kads varētu aizdot vai izīrēt kompresijas mērāmo ierīci uz pāris dienām,Rīgā!
Tas klikskis man ir bijis pilnigi visiem auto, taa kaa tas nav saistiits ar auto vecumu. Pec apraksta, man taapat bija braucot bez generatora siksnas...taa kaa visdriizaak maini generatoru. Vienigi baigi interesanti likaas ka peec tam vareji auto iedarbinaat...maicins rakstīja:Manuprat ta ir tikai un vienigi startera vaina, visdrizak iet uz galu. Ja butu akumulators, tad vnk smagnejak grieztu lidz nospragtu pavisam.buba rakstīja:Labvakar, man te jautājums , tikko beidzu darbu eju uz stajanku pec auto , bet atdūros nepatīkamas situācijas priekšā!
Pagriežu aizdedzi iedegas lampiņas , griežu tālāk , bet auto nešķiļas , ir tāda tikšķoša skaņa [tik,tik,tik,tik] pirmā doma galvā ir tāda ka vainīgs starteris, bet iepriekš nekādas pazīmes nebija ka starteris ietu uz beigām, un katru reizi lēca uzreiz kā pagriežu atslēgu, ir kautkas ko es varu te darīt lietas labā? Nezināju kurā sadaļā likt , jo nezinu kada problēma ar auto, tapec liku pie "jautājumi".
Tikai jaunakiem autiniem pie pusmirusa akumulatora ir tas tikskis, kuru aprakstiji, vismaz cik es esmu saskaries.
Kāds sakars generātoram starta brīdī ?
Čałi, jums kauna nav, Linda visu skaidri paskaidroja
Tas klakškis ko dzirdat noskan releji /degvielas/ ievilcēja/aizdedzes
Čałi, jums kauna nav, Linda visu skaidri paskaidroja
Tas klakškis ko dzirdat noskan releji /degvielas/ ievilcēja/aizdedzes
Varbut kads zin kir shadu shtekeri vaf iepirkt ar tris piniem?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Paskaties/atrodi kodu, un uzsūti eparts/etk/senson
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1143
- 1144
- 1145
- 1146
- 1147