Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1148
- 1149
- 1150
- 1151
- 1152
- …
- 1297
- chevron_right
cipruss18 rakstīja:Un kad bus noslegums?
lidz tam vel talu
man jau ar taa liekasRiks* rakstīja:Sto pudov RullītīSidnas rakstīja:Varbut kads zin kur sogad bus Sezonas atklashana?
Instagram - Sandis_e36
Šogad plānojas nedaudz savādāks formāts pasākumam, ja sanāks būs interesanti.
Datums kā vienmēr maija beigas un vieta 99%, ka rullītī nē, to vienu procentu atstājot, ja galīgi visi plāni pajūk
Datums kā vienmēr maija beigas un vieta 99%, ka rullītī nē, to vienu procentu atstājot, ja galīgi visi plāni pajūk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda rakstīja:Šogad plānojas nedaudz savādāks formāts pasākumam, ja sanāks būs interesanti.
Instagram - Sandis_e36
Iesakiet ka izžavēt salona paklaju? Paklajs ir izńemts ...
Ienes mājās
Apskaties Lindas topicedawards rakstīja:Iesakiet ka izžavēt salona paklaju? Paklajs ir izńemts ...
Atkarīgs cik slapjš un cik ātri vajag. Manējais bija, nu, ļoti izmircis tā, ka žļurkstēja vietām, žuva vairāk kā nedēļu mājās pie kamīna, beigās gan tā izžuva, ka porolons saplaisāja
Ja nav ļoti slapjš un nav steidzami es iemestu garāžā lai kādu mēnesi pastāv un būs ok.
Ja nav ļoti slapjš un nav steidzami es iemestu garāžā lai kādu mēnesi pastāv un būs ok.
Grunte rakstīja:Apskaties Lindas topicedawards rakstīja:Iesakiet ka izžavēt salona paklaju? Paklajs ir izńemts ...
It's all about the win
Ja vajag paklāju izžāvēt ātri - mājās, siltumā, ar fēnu. Ja lēni - pietiks ar to, ka viņš nav mašīnā iekšā.
Iesakāt kāds vietu, kur iegādāties vai par labām cenām pasūtīt velūra paklājiņus e36 kabrioletam?
50eur maxMaskers rakstīja:cik maksa digitalas klimas swaps bez kondiskas sukna un trubam ?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Sveiki, gribèju uzvaicàt, vai bembim kuram nav priekšà pagriezieni, bet ir spuldzìtes un vel aizmugurè labà puse samìcìta kur lampa, bet lampa ielikta cita tik nav taisni utt, vai man skatè par to var ielikt 3 vai nee, vnk winterbesterim vel menesi slimibas labu gribeetos!
Nevajadzētu būt. 3 liek, ja tev reāli auto jūk ārā. T.i. bremzes nav ,tilts izjucis, kuzavam kaut kas atdalījies. Paņem kaut aizņemies uz to dienu tos pagriezienus.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
kuzja rakstīja:Iesakāt kāds vietu, kur iegādāties vai par labām cenām pasūtīt velūra paklājiņus e36 kabrioletam?
https://www.salidzini.lv/search.php?q=b ... el%C5%ABra
http://220.lv/lv/auto-preces/auto-pakla ... mid=618415
http://likumi.lv/doc.php?id=88101Tommas rakstīja:Sveiki, gribèju uzvaicàt, vai bembim kuram nav priekšà pagriezieni, bet ir spuldzìtes un vel aizmugurè labà puse samìcìta kur lampa, bet lampa ielikta cita tik nav taisni utt, vai man skatè par to var ielikt 3 vai nee, vnk winterbesterim vel menesi slimibas labu gribeetos!
Beigās ir tabula
Šito kauns nezināt, tā ir usa emka, un tikai amīšu emkām nāca parastais automāts, gan 3.0l, gan 3.2l, vēl interesants moments ka ASC pretslīde bija tikai Jenķu m3, euro versijā ASC nāca visiem motoriem izņemot m3rews rakstīja:Vai ir e36 M3 automāts?
Vai tas ir home made?
P.s konkrēti šim stāv M-dzinējs
USA SMG tā pat kā 'pareizos' motorus nedabūja.
In addition, the U.S.-spec 1995 M3 was available with a ZF 5HP18 five-speed automatic transmission as an option starting with 12/94 production. This unit offers three driver-adjustable modes (normal, manual and winter) and uses the following ratios: 3.67 (1), 2.00 (2), 1.41 (3), 1.00 (4), .74 (5). It comes mated to a 3.23:1 final drive with limited slip differential. Ja ir kkādas neskaidrības par emkām, nav labākas lapas par http://www.bmwmregistry.com/faq.php
Pēdējais labojis kars - 31 Jan 2017, 16:31, kopā labots 1 reizi.
Araa autinjs nejiuk, tik cik prieksaa sparns un briile palocota un pakaljai ari liste palocita, a taa viss cotka, vnk negribas tupa pesso izmest, ja 3 dabuu!
Kkà šità! man jau liekas, ka par šito 3iekam nevajadzētu būt!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas skaaidrs, bet tā pakaļa uztrau, jo tāda šķība nepareiza, lai tik pa ri nav trojka!cipruss18 rakstīja:Par priekshu hus divnieks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1148
- 1149
- 1150
- 1151
- 1152
- …
- 1297