Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1150
- 1151
- 1152
- 1153
- 1154
- …
- 1297
- chevron_right
E36 sporta krēslus tiešām taisīja Recaro vai visi vnk ir pieņēmuši tos saukt par Recaro?
neliec enģeļus
sveiki varbūt kads zin ka parslēgt odometram blakus miles uz km????
Pēdējais labojis Markitans - 03 Feb 2017, 06:40, kopā labots 1 reizi.
Cik es zinu vnk sauc par recaro,bmw paši viņus sauca par sportsitze (kka tā) ,vnk tautā ir uzskats visus tāda tipa beņķus par recaro saukt,varbūt ,ka kļūdos,bet tā esmu kkur dzirdējis.Krabiz rakstīja:E36 sporta krēslus tiešām taisīja Recaro vai visi vnk ir pieņēmuši tos saukt par Recaro?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/RecaroKrabiz rakstīja:E36 sporta krēslus tiešām taisīja Recaro vai visi vnk ir pieņēmuši tos saukt par Recaro?
Ne nu es biju domajis lietotu.AndzaK_LV rakstīja:m53b20 500e apmeram. moz kads letak uztaisis!neo722 rakstīja:Cik varetu maksat karteris prieks m53b20?
Tikai e36 tur navRus rakstīja:https://en.m.wikipedia.org/wiki/RecaroKrabiz rakstīja:E36 sporta krēslus tiešām taisīja Recaro vai visi vnk ir pieņēmuši tos saukt par Recaro?
Never ever nepaļaujies uz Vikipēdiju vai kādu citu resursu, kur katrs tirliņš var salikt savu infu. Jā, protams, E36 sportsitzēm ar recaro nav nekāda sakara, bet pat jau BMW sarakstā neatradu ne e30, ne e28, kuriem tas bija pieejams kā papildaprīkojums.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nav nav žurkas "sporta" taburetes Recaro ražojums, taču tautā tā ir iegājies un nu neko darīt. Atliek kādam pateikt "sportsitzes" un pretī būs jautājums "kas tas tāds?"
Ir kāds kurš savirzi regulē? Vajag busam,garā bāze! PM!!!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Kuš tds'am ir galvenais sūknis bākā, tas ar pludiņu vai otrs?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kurš forumā pēc mēneša,pusotra (Rīgā) varēs pārswapot motoru no m40 uz m52? un cik tas izmaksās par darbu,pluss mīnuss,lai zinu
kāds zin kurš var piedāvāt m50 vienmassnieku novirpot uz 240mm , arī nobalansēt un visu pārējo ? Rīgas apkaimē kkur
Tātad mana 99% pārliecība par to ir apstiprināta, laikam visiem tīk domāt, ka ir Recaro #NFS!Inferno rakstīja:Nav nav žurkas "sporta" taburetes Recaro ražojums, taču tautā tā ir iegājies un nu neko darīt. Atliek kādam pateikt "sportsitzes" un pretī būs jautājums "kas tas tāds?"
E30 bija pieejami oriģināli Recaro LS krēsli, esmu tādus redzējis ar visiem OEM nummuriem utt, bet E36 neko tamlīdzīgu neesmu redzējis pat netā, jo visi Recaro ražojumi ir ar stipri agresīvāku sānu atbalstu par BMW sporta krēsliem.
Bet nu tā ir ar daudz lietām, stock 3 spieķu stūres sauc par M, M sport R16 diski utt.
neliec enģeļus
Jā, par tie sēdekļiem jāpiekrīt. Sportsizes sauc par recaro. Volkswāgeniem ir vag sprot ķebļi, tos arī sauc par recaro. Un gan jau citām auto markām arī ir savi apzīmējumi sēdekļiem, kurus tauta veiksmīgi dēvē par recaro
Nevis kādam tīk tā domāt, bet tā vienkārši ir iegājies. Lai taču sauc, kāda starpība?Krabiz rakstīja:Tātad mana 99% pārliecība par to ir apstiprināta, laikam visiem tīk domāt, ka ir Recaro #NFS!Inferno rakstīja:Nav nav žurkas "sporta" taburetes Recaro ražojums, taču tautā tā ir iegājies un nu neko darīt. Atliek kādam pateikt "sportsitzes" un pretī būs jautājums "kas tas tāds?"
E30 bija pieejami oriģināli Recaro LS krēsli, esmu tādus redzējis ar visiem OEM nummuriem utt, bet E36 neko tamlīdzīgu neesmu redzējis pat netā, jo visi Recaro ražojumi ir ar stipri agresīvāku sānu atbalstu par BMW sporta krēsliem.
Bet nu tā ir ar daudz lietām, stock 3 spieķu stūres sauc par M, M sport R16 diski utt.
Ford Sierra arī ir Recaro seats, bet galīgi neizskatās pēc tāda Recaro kādu visi iedomājušies.
Sveiki , gribu noskaidrot uz kurieni īsti iet zilā degvielas truba , vai tai jāsavienojās ar droseli kā mēs tagad esam salikuši..
Lūdzu steidzamu atbildi
Lūdzu steidzamu atbildi
zila truba iet no bakas lidz oglu filtram, kurs atrodas zem maf, un talak uz droseli... ja nav oglu filtra vnk atstaj to trubu kkur zem haubes, vai vari pilnigu visu vinu likvidet, lai palika mazais gals virs bakas. Droselej obligati to caurumu ar kko aiztaisi ciet protams :)DavisKalbergs rakstīja:Sveiki , gribu noskaidrot uz kurieni īsti iet zilā degvielas truba , vai tai jāsavienojās ar droseli kā mēs tagad esam salikuši..
Lūdzu steidzamu atbildi
ogļu filtrs ir šitais ?Vladlen rakstīja:zila truba iet no bakas lidz oglu filtram, kurs atrodas zem maf, un talak uz droseli... ja nav oglu filtra vnk atstaj to trubu kkur zem haubes, vai vari pilnigu visu vinu likvidet, lai palika mazais gals virs bakas. Droselej obligati to caurumu ar kko aiztaisi ciet protams :)DavisKalbergs rakstīja:Sveiki , gribu noskaidrot uz kurieni īsti iet zilā degvielas truba , vai tai jāsavienojās ar droseli kā mēs tagad esam salikuši..
Lūdzu steidzamu atbildi
Zilajai trubiņai ir jāsavienojās ar viņu ?
Ogļu filtrs ir melns, aizvalcēts plastmasas bačoks. Šis ir vārsts tai sistēmai.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1150
- 1151
- 1152
- 1153
- 1154
- …
- 1297