Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1169
- 1170
- 1171
- 1172
- 1173
- …
- 1297
- chevron_right
Problēma paliek tā pati. Tā daļa piedāvājas OEM un maksā vidēji 140 eur varbūt var lētāk dabūt un jāgaida 5 dienasLinda rakstīja:Tieši gribēju jautāt, vai kas tāds ir pieejams. Super, atkrīt man daudz problēmugleizds rakstīja:tas nav pastiprinājums, bet gan tās kuzava daļas ķipa remont detaļa.
Metināt tur kaut ko, izņemot OEM, nebūtu diez ko pareizi, tomēr nesošā konstrukcija un tā..
Psc, es biju rēķinājusies uz 60 eur, bet reiz x2.Mar4ello rakstīja:Problēma paliek tā pati. Tā daļa piedāvājas OEM un maksā vidēji 140 eur varbūt var lētāk dabūt un jāgaida 5 dienasLinda rakstīja:Tieši gribēju jautāt, vai kas tāds ir pieejams. Super, atkrīt man daudz problēmugleizds rakstīja:tas nav pastiprinājums, bet gan tās kuzava daļas ķipa remont detaļa.
Jādomā, jādomā.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kompis domā ka eļļa jāmaina.
Sk, a kā to nodzēst?kasp1js rakstīja:Kompis domā ka eļļa jāmaina.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Eļļa nesen manīta un ar vadiņa palīdzību stabiņi atiestatīti
Nu ja tad, kad mainīja eļļu, atiestatīja, tad jau viss ok. Kamēr visi zaļi, tikmēr viss ok
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kāds zin kādās cenās +/- iet m51b25 ausgtspiediena sūkņi?
Jautājums gāziniekiem, kā resetot uzpildes līmeņa rādītāju, pat uzpildot pilnu, dažreiz rāda tikai 2vas, dažreiz 3 iedaļas, bet ir četras iedaļas.
- ikey07
Argus vai lemona, bet tiesi wd40 firmas tur nebija
Wurth Ari piedava
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par cik ieprieks esmu saskaries tikai ar m50 saimes dzinejiem un tagad ir m52b25 (323) tad nevaru saprast, vaitad m52 dzinejiem nav rev limiteris tads pats ka m50?
M50 ir ātrāks, m52 lēnāks, nezinu kā to pareizi nosaukt (ierobežotāja skaņa un pats ierobežotājs?) , man liekas atšķirība bija vadībā Siemens vs Bosch. Apgriezieni man liekas, tie paši, bet kā vienmēr varu kļūdīties
It's all about the win
skaidrs, gribeju zinat vai m52 vispar ir limiteris, jo manam pazudis.. laikam sadalenes sensors kaput..
Man šķiet, ka dzeltē tikai no plastmasas gatavotie ieksējie stikli, pareizāk sakot - karstumā apdeg brūni.Strom rakstīja:Ko darīt ar nodzeltējušiem iekšējiem stikliņiem priekšējām lampām? Ir kāds kādreiz jaucis un mēģinājis notīrīt? Vai visi liek ķīnu?
Jaunus stikliņus kā rezerves daļas nemanīju, tos ņēmu no lukturiem, kuriem iekšējie stikli ir no īsta stikla. Pusbeigtus lukturus, no kuriem iegūt stikliņus, var atrast pa lēto.
Varat iedot termostata blīves kodu, realoem rāda ka nava lieejams vairāk un kodu nerāda.. m52b25
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
click
nr.6?
nr.6?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1169
- 1170
- 1171