Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1170
- 1171
- 1172
- 1173
- 1174
- …
- 1297
- chevron_right
sajuka, nevis termostata, bet paša korpusa blīve vajag nr7
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tādas nav un nevajag.
Ja aizmugurē ir trumuļi un gribu disku bremzes, tad kas ir jāmaina un kas paliek? vai viss tilts sborā jāmaina?
Viss tilts jāmainaGustiņš rakstīja:Ja aizmugurē ir trumuļi un gribu disku bremzes, tad kas ir jāmaina un kas paliek? vai viss tilts sborā jāmaina?
Vaitad nepietiek ja samaina tikai abus plauktus?
Jup, pietiek ar plauktu maiņu.
Ok, kļūdījos, sorry. Man iepriekš bija teikts ka viss tilts jāmaina.
es reiz tigoju kabatinjas kuras taisiju no nerusejosha teauda, (aizmuguejo plauktu prieksejo buksu housinga pilniga aizvietoshana)gleizds rakstīja:cik zinu, tad LV neviens neizplata tādas. sāka laikam šie ražot https://www.akgmotorsport.com/product-c ... ments-e36/ ja kāds ebay vai citur atrod šīs, tad mani arī var ierēķināt
parastas pastiprinoshas plaknsens ja konstrukcija izrusejusi, neko nedos. ir jamaina visa kabatinja. bet minuss tads ka jostu stiprinajumi pie tam piemetinati, respektivi ja kabatas izpujushas, tas aizmugurejo jostam nav jegas, kautvai piesparadezejas, vinjas atrausies valjaa.
ja pasutat kadus vismaz 4trus komplektus tad varu piedavat uztaisit jums tas kabatinjas no 2mm nerzas, pa aptuveni 60e par komplektu, varbut pat letak.
ja vajag bildes, varat uzblaut, pamekleshu, bet varu pateikt ka tos 5 parus ko uztaisiju, peks visiem stradaja ieskaitot mani pashu
...
nu rekur ir... japiebilst ka bildes nav redzami piemetinatie garie uzgrieznji. kas tiek ieklauti cenaa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
labprāt iegādātos !
Kurš šos māk iemetināt ?
Kurš šos māk iemetināt ?
Nav tā, ka ņeržu piemetināt pie parastā metāla ir nereālākais pisaks?
Nau gan tā. Varas klāt tāpat kā parastaisInferno rakstīja:Nav tā, ka ņeržu piemetināt pie parastā metāla ir nereālākais pisaks?
Mani arī droši var ierēķināt. Abām pusēm.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tā nu gan nebūs, ka tik pat vienkārši kā parastais. Kušanas temperatūra tomēr atšķiras, un kamēr ņerža sāk kust, parastais jau izdeg cauri.zurkae36 rakstīja:Nau gan tā. Varas klāt tāpat kā parastaisInferno rakstīja:Nav tā, ka ņeržu piemetināt pie parastā metāla ir nereālākais pisaks?
nee tas pats vien ir. ar to pasu gaazi, ar to pashu drati, ackiribu varteikt nejutisi, nau jau taa ka tur ir bieza ta virsma.Inferno rakstīja:Nav tā, ka ņeržu piemetināt pie parastā metāla ir nereālākais pisaks?
varu vinas izgatavot no parastaa metala ja jums taa labpatiik, cenu tas nemainis.
nu sachupojaties kopa dazi cilveki un veicat konkretu pasutijumu. tad es saksu vinjas taisit.Linda rakstīja:Mani arī droši var ierēķināt. Abām pusēm.
piegades laiks pec pasutijuma veiksanas aptuveni divas nedelas.
...
Čau,čau,iesakat labu vietu kur metina un valcē diskus
Taisos pirkt sparnus sedanam jaunus kaa tur i ar leeto galu un ko noziimee 2D spārns???
2d = divu durvju versija - varētu būt coupe...
Taivānas baigi rūsē. vienīgi būtu nedaudz dzīvotspējīgi - nodzīt visu melno grunti, kas, gandrīz, ar ūdeni mazgājas nost, biezā slānī sagruntēt un tad krāsot. bet pieredze rāda, ka tāpat punktus dzen augšā visnesaprotamākajās vietās (pat kautkur pa vidu), lai arī kā būtu apstrādāti.
Taivānas baigi rūsē. vienīgi būtu nedaudz dzīvotspējīgi - nodzīt visu melno grunti, kas, gandrīz, ar ūdeni mazgājas nost, biezā slānī sagruntēt un tad krāsot. bet pieredze rāda, ka tāpat punktus dzen augšā visnesaprotamākajās vietās (pat kautkur pa vidu), lai arī kā būtu apstrādāti.
A cik ta maksaa normaali spaarni???ROYALTY rakstīja:2d = divu durvju versija - varētu būt coupe...
sev ņēmu OEM no friča, kas tika jaukts... Par jauniem veikala nemācēšu teikt. Bet var arī oem sterīlus atrast...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1170
- 1171
- 1172
- 1173
- 1174
- …
- 1297