Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1176
- 1177
- 1178
- 1179
- 1180
- …
- 1297
- chevron_right
P.s. nopèrc. bús lètàk. Ss.lv bija kaut kas ap 10.00 eur
Sveika tauta!
Kur meklēt vainu ,ja kupejai priekŝejais logs nelaižas lejā,un augŝu iet, kad aizver durvis, pats paceļas augŝa arī,.bet kad spiež uz leju-nekādas reakcijas.(slēdzi jau mainīju).
Kur meklēt vainu ,ja kupejai priekŝejais logs nelaižas lejā,un augŝu iet, kad aizver durvis, pats paceļas augŝa arī,.bet kad spiež uz leju-nekādas reakcijas.(slēdzi jau mainīju).
Kāds var kko ieteikt pa eļļām dzinējam?
Divus gadus pēc kārtas esmu lējis Motul 5w40 šogad gribas kko citu pamēģināt. Un ar cenām apmēram lūdzu.
Divus gadus pēc kārtas esmu lējis Motul 5w40 šogad gribas kko citu pamēģināt. Un ar cenām apmēram lūdzu.
Instagram - Sandis_e36
Sidnas rakstīja:Kāds var kko ieteikt pa eļļām dzinējam?
Kāpēc gribās ko citu?
Iesakiet, kur var istaisnot aliminija disku? kantītē nočakarēta!
es domāju paprovēt kaut ko no bardahl, pēc netā pieejamās info liekas labas cenas redzamas bardahl.lv, bet varbūt kāds forumietis var piedāvāt foršāku cenuSidnas rakstīja:Kāds var kko ieteikt pa eļļām dzinējam?
Vnk intereses pēc.PRE rakstīja:Sidnas rakstīja:Kāds var kko ieteikt pa eļļām dzinējam?
Kāpēc gribās ko citu?
Ko sakat par castrol magnatec professional 5w40?
Bardahl neesot ne vainas, bet tās cenas liekas uzpūstas.Ruudolfs rakstīja:es domāju paprovēt kaut ko no bardahl, pēc netā pieejamās info liekas labas cenas redzamas bardahl.lv, bet varbūt kāds forumietis var piedāvāt foršāku cenuSidnas rakstīja:Kāds var kko ieteikt pa eļļām dzinējam?
Instagram - Sandis_e36
Castroll tikkai tad ja ņem/sùti no paša ražotāja , EU tirgù nonākot baigais "mēsls" pazìstams cilvēks strādă ar dzinējiem un ir testējis un nekas viņu nepiespiedīšot liet kko citu kā Motulu. Tāpēc, iesaku tev palikt pie tās pašasSidnas rakstīja:Vnk intereses pēc.PRE rakstīja:Sidnas rakstīja:Kāds var kko ieteikt pa eļļām dzinējam?
Kāpēc gribās ko citu?
Ko sakat par castrol magnatec professional 5w40?
Bardahl neesot ne vainas, bet tās cenas liekas uzpūstas.Ruudolfs rakstīja:es domāju paprovēt kaut ko no bardahl, pēc netā pieejamās info liekas labas cenas redzamas bardahl.lv, bet varbūt kāds forumietis var piedāvāt foršāku cenuSidnas rakstīja:Kāds var kko ieteikt pa eļļām dzinējam?
Var iziet apskati bez durvju apšuvuma?
NēTarakatum rakstīja:Var iziet apskati bez durvju apšuvuma?
Vladlen rakstīja:Tev vajag 3-5mm flanci, pasutit var ebaya vai gan tepat lv kads razoNylon rakstīja:Jautājums tiem, kuri bija ielikuši m50 ieplūdes kolektoru uz m52 dzinēja un atstājuši m52 droseli... Kādu blīvi/starpliku izmantojāt starp droseli un kolektoru? Kur dabūt...?
Gribēju palielīties, ka man ar m50 blīvi un m52 blīvi viss čotka sanāca, bet šon veicot dūmu testu, diezgan labi varēja redzēt kā starp kolektoru un droseli nāk dūmi.
Dzinējam jau ar to pašu nelielo vakuuma sūci pietiek, lai kompis nesaprastu degmaisījumu, ja?
Pēdējais labojis Cibulis - 14 Mar 2017, 22:22, kopā labots 1 reizi.
Pie kā var uztaisīt dūmu testu?
Nu, nekāds high tech nebija, atzīšu. e-cigarete
Pie manis arī var, bet ne ar e-cīgu [emoji38]kasp1js rakstīja:Pie kā var uztaisīt dūmu testu?
kur vareja aprikojumu pec vin koda atrast? visur prasa registracijas:(
tas jau sen neiet:)Lawwr rakstīja:http://bimmer.work
Man iet
https://www.etkbmw.com/bmw/EN/vin/decoder/onlineMartinsoon rakstīja:kur vareja aprikojumu pec vin koda atrast? visur prasa registracijas:(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1176
- 1177
- 1178
- 1179
- 1180
- …
- 1297