Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1182
- 1183
- 1184
- 1185
- 1186
- …
- 1297
- chevron_right
Kāds ir sūtījis no https://www.griproyal.com?
Ja ir labprāt uzzinātu cik lielas ir shipping izmaksas utt.
Ja ir labprāt uzzinātu cik lielas ir shipping izmaksas utt.
Uzraksti viņiem un visu noskaidrosi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
var tā būt, ka MS41.0 siemens vadība ir bez EWS? kompis 10/1994.gada, m52b20.
Izcēlu ejošu m52b20, pilnam komplektam meklēju EWS kastes, un nekur nav...
Var tā būt. Man tā ir. Es ar reiz meklējuGailums rakstīja:var tā būt, ka MS41.0 siemens vadība ir bez EWS? kompis 10/1994.gada, m52b20.
Nu 60 EUR es negrasos par šo fignu maksāt... Domāju mos kkur tirgo pa vienam.māriņš rakstīja:Autoveikalā pasūti (varbūt ir uz vietas)ega rakstīja:steidzami... LOTI!!!
kur nopirkt šos galus commonrail sprauslam?
Pie viena šļaukas ar var nomainīt. #nav_dārgi
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ar ko vislabāk notīrīt sakaltušu eļļu no dzinēja,kārbas u.t.t?
Pēdējais labojis vitjazz - 26 Mar 2017, 12:36, kopā labots 1 reizi.
Brake Cleaner.
Ir citreiz sajūta, ka stūre grib nobloķēties stāvoklī kā tas ir izņemot atslēgu. Citreiz vienkārši cieta paliek, ātri pagriežu un viss atkal ok. Ir kādi idejas?
es saktu ar krustiņu...KA-91 rakstīja:Ir citreiz sajūta, ka stūre grib nobloķēties stāvoklī kā tas ir izņemot atslēgu. Citreiz vienkārši cieta paliek, ātri pagriežu un viss atkal ok. Ir kādi idejas?
Tas ir tas pie reikas ?
šis, bet tas tik minejums, ka varetu but seit problema. jo isti nesaprotu kas tev tur keras un ka tas notiek. bet bij man tada saize, toreiz iztiku ar sā brinuma remontuKA-91 rakstīja:Tas ir tas pie reikas ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sedanam aizmugurējie beņķu stiprinājuma pēc gadiem atšķiras? Vai varu krāmēt jebkādus sedana aizmugurējos bez problēmām?. Nerunaaju par atmetamajiem.
Tas ir normāli. Kas pa problēmu, ka mēģini atrast problēmu, kur tā nav?Martinsoon rakstīja:Kadam kam ir m52 motors - Atskruvejot ellas korki lekaa apgriezieni un ja panem papira lapu un pieliekot pie atverta ellas korka vins vinu takaa grib suukt ieksaa... ta tam ir jabutt? Kartera ventilacijas varstu uzliku ari jaunu -visas trubas valaa........
Jup, ir ir tādi.Gailums rakstīja:var tā būt, ka MS41.0 siemens vadība ir bez EWS? kompis 10/1994.gada, m52b20.
Mby stulbs jautājums,bet vai sagāžot motoru, varēs atskrūvēt karteri un nomainīt kartera blīvi,jebšu ar sagāšanu nevarēs šo manipulāciju veikt.
vitjazz rakstīja:Mby stulbs jautājums,bet vai sagāžot motoru, varēs atskrūvēt karteri un nomainīt kartera blīvi,jebšu ar sagāšanu nevarēs šo manipulāciju veikt.
man liekas ir paveicams.
Motors masina?Nylon rakstīja:vitjazz rakstīja:Mby stulbs jautājums,bet vai sagāžot motoru, varēs atskrūvēt karteri un nomainīt kartera blīvi,jebšu ar sagāšanu nevarēs šo manipulāciju veikt.
man liekas ir paveicams.
Motors izņemts telpā,istabā!Vladlen rakstīja:Motors masina?Nylon rakstīja:vitjazz rakstīja:Mby stulbs jautājums,bet vai sagāžot motoru, varēs atskrūvēt karteri un nomainīt kartera blīvi,jebšu ar sagāšanu nevarēs šo manipulāciju veikt.
man liekas ir paveicams.
Protams ka var, vienigajs bus visur ella un antifriz
Ja ņem izplūdi bez katalizatoriem, cik liela varbūtība,ka TA izpisīs par Db. Ko katalizatoru vietā sakarīgos ciparos var iemetināt? Rezonatorus? Priekš m52.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1182
- 1183
- 1184
- 1185
- 1186
- …
- 1297