Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1202
- 1203
- 1204
- 1205
- 1206
- …
- 1297
- chevron_right
Kads varbut var pateikt prieksejie pasparni atskiras universalim un kupejai?????
Sparni skaidrsLaurikbmw rakstīja:kupejai garaki sparni, lidz ar to un pasparni garaki
Bet pasparni tam man skiet nevajadzetu ietekmet
Riepas arkas ja dazadas tas varetu ietekmet
Varbut ne ta izteicos, arkas liekamie pasparni atskiras vai nee
E90 stūres stieņus liek ja vajadzīgi garāki (e46 plaukti utt.)s14dst rakstīja:Sveiki, ir paaris jautaajumi par e36 stuures stieniem.
1)Kaada viitne un diametrs ir iekseejam stuures stienim? (m14x1.5???)
2)Un no google saprotu ka var swapot ieksaa e90 stuures stienus jo viitne reikaa taadi pati, bet pats stienis garaaks?
3)Ja e90 swapojas ieksaa, tad pats stienis ir tikpat izturiigs/resns?
4)Varbuut ir labaaka alternatiiva ko swapot ieksaa, lai buutu izturiigs stienis?
Paldies jau ieprieks
Un kas tev nepatīk e36 stienī?
Kāds varbūt zin kur rīt var nopirkt hdmi->vga pāreju?
Rīga
Rīga
https://www.salidzini.lv/search.php?q=a ... Arn48P8HAQK.F. rakstīja:Kāds varbūt zin kur rīt var nopirkt hdmi->vga pāreju?
Rīga
Internetveikalus zinu pats. Domāju reālu veikalu kur aizbraukt, ieiet, nopirkt.MairisB rakstīja:https://www.salidzini.lv/search.php?q=a ... Arn48P8HAQK.F. rakstīja:Kāds varbūt zin kur rīt var nopirkt hdmi->vga pāreju?
Rīga
Euronics nav.
ir varbuut saits kur ir saliidzinaati peec garuma visi stieni? google nevaru atrast... un konkreeti garumi vispaar buutu loti labi.Kristaps27 rakstīja:E90 stūres stieņus liek ja vajadzīgi garāki (e46 plaukti utt.)s14dst rakstīja:Sveiki, ir paaris jautaajumi par e36 stuures stieniem.
1)Kaada viitne un diametrs ir iekseejam stuures stienim? (m14x1.5???)
2)Un no google saprotu ka var swapot ieksaa e90 stuures stienus jo viitne reikaa taadi pati, bet pats stienis garaaks?
3)Ja e90 swapojas ieksaa, tad pats stienis ir tikpat izturiigs/resns?
4)Varbuut ir labaaka alternatiiva ko swapot ieksaa, lai buutu izturiigs stienis?
Paldies jau ieprieks
Un kas tev nepatīk e36 stienī?
e36 stieni pilniibaa apmierina ikdienas kuutinjai, bet vajag garaakus un veelams izturiigaakus jo tiks likti uz pilniigi citas masiinas un ne ielas vajadziibaam, tapeec arii bija jautaajums vai viitne ir m14x1.5 jo taa ir viitne esosajai reikai kura tur arii paliks
No E60 diski der uz e36 bez gredzeniem?
Google saka, ka esot jader pec mm, bet tiesam e39 ir kkads iznemums no 5.serijas, kuram lielaks centra diametrs?
Google saka, ka esot jader pec mm, bet tiesam e39 ir kkads iznemums no 5.serijas, kuram lielaks centra diametrs?
maicins rakstīja:No E60 diski der uz e36 bez gredzeniem?
Jā, der. Vienīgais e39 un, ja nemaldos, vēl kaut kāds viens no bija ar kroplību tajā ziņā.
paldies, citadi iepirku diskus no e60, kurus rit planoju uzmaukt virsu, pirms tam ieperkot gredzenus, pirms tam iegugleju aiz neko darit un nesapratu vai nu acis nepareizi rada, vai nu tiesam e39 tikai tads 'izlecejs'Baker rakstīja:maicins rakstīja:No E60 diski der uz e36 bez gredzeniem?
Jā, der. Vienīgais e39 un, ja nemaldos, vēl kaut kāds viens no bija ar kroplību tajā ziņā.
K.F. rakstīja:Internetveikalus zinu pats. Domāju reālu veikalu kur aizbraukt, ieiet, nopirkt.MairisB rakstīja:https://www.salidzini.lv/search.php?q=a ... Arn48P8HAQK.F. rakstīja:Kāds varbūt zin kur rīt var nopirkt hdmi->vga pāreju?
Rīga
Euronics nav.
Argus Ūnijas ielā. ir uz vietas.
Ir salikti 4 gab wooferi, 4omi katrs 75w mac 13cm koaksiāļi, bet spēlē tikai augstās frekvences, cik es saprotu tas nozīmē ka bez ampa palīdzības viņus izkustināt nesanāks ja?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
No 13cm nevar but nekads low bassFashion rakstīja:Ir salikti 4 gab wooferi, 4omi katrs 75w mac 13cm koaksiāļi, bet spēlē tikai augstās frekvences, cik es saprotu tas nozīmē ka bez ampa palīdzības viņus izkustināt nesanāks ja?
es nesaku ka jabūt super xbase nshit, vnk viņi spēlē TIKAI augstās freq, tev oems arī ir 13cm, bet tur tomēr kkādas zemās freq tiek izskanētas, man tā nav
Vajag pastiprinataju un lielaku skalruni.. Vnk lai 13cm skan labak, vajag dargo, bet piemeram uzliekot uz oem 20cm, skanes ka +- uber dargs 13cm ar pastiprinatajuFashion rakstīja:es nesaku ka jabūt super xbase nshit, vnk viņi spēlē TIKAI augstās freq, tev oems arī ir 13cm, bet tur tomēr kkādas zemās freq tiek izskanētas, man tā nav
Cik pēc tevis teiktā saprotu tad man vajag vnk piemest klātu ampu un kkādas zemās freq parādīsies ja
Fashion rakstīja:Cik pēc tevis teiktā saprotu tad man vajag vnk piemest klātu ampu un kkādas zemās freq parādīsies ja
Nu tipa ja, bet atkarigs no skalruniem un pastiprinataja.. Nebus nauda=performance
Letak kkadu subi
E39 un E70 ir 74.1mm. Pārējiem 72.6mm ar dažām niansēm.maicins rakstīja:paldies, citadi iepirku diskus no e60, kurus rit planoju uzmaukt virsu, pirms tam ieperkot gredzenus, pirms tam iegugleju aiz neko darit un nesapratu vai nu acis nepareizi rada, vai nu tiesam e39 tikai tads 'izlecejs'Baker rakstīja:maicins rakstīja:No E60 diski der uz e36 bez gredzeniem?
Sent from my E5823 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
Subis jau noskatīts tik aux nestrādā šodien.. subis būs tas jā, bet man idejiski ir doma sataisīt hifi poga lai ir aktīva un vajadzības gadijumā atvieno subi, tb izlaist caur hifi pogu remote vadu vnk.. nu vot, un kad subis norubīts lai vismaz kkāds daily basiņš paliek minimals, tīri priekš radio, tāpēc es te tā ņemosVladlen rakstīja:Fashion rakstīja:Cik pēc tevis teiktā saprotu tad man vajag vnk piemest klātu ampu un kkādas zemās freq parādīsies ja
Nu tipa ja, bet atkarigs no skalruniem un pastiprinataja.. Nebus nauda=performance
Letak kkadu subi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1202
- 1203
- 1204
- 1205
- 1206